Merhaba arkadaşlar. Ben youtube işine daha yeni girdim hesabı açalı 20 gün filan oldu. Şimdi benim adsensede nisan ayından kesinleşen tutar 1 tl filan bu yüzden pin gelmeyecek bu ay. Mayıs ayına ise yine kötü başlamama rağmen son 1 haftada kazancım 80 liraya çıktı. Son iki gündür de 20 lira geliyor günlük ayın sonuna kadar da böyle devam edeceğine inanıyorum. 3 tane kanalım var ilk kanalım galiba kara listeye girdi(acemiliğimden dolayı), ikinci kanalıma 1 hafta önce teliften uyarı geldi, diğer kanalımda şimdilik bir sıkıntı yok. Şimdi haziran 11 gibi mayıs ayının paraları kesinleşecek ve benim pinim yola çıkacak en iyi ihtimal 2 haftada elime ulaşırsa temmuzda para alabilicem. Yeni kanal açmak istiyorum ama biraz tırsıyorum hepsi birden gider diye ama boş boş da durmak istemiyorum. Bot filan kullanmıyorum kendi bilgisayarıma indirip yüklüyorum şu anda 2 kanallık video yükledim sayılır bilgisayara ama bekletiyorum. Sizce ne yapayım? Yeni kanal açayım mı yoksa para gelene kadar bekleyeyim mi?