Sizce Ne Yapmalıyım ?

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, 1 adet kanalım mevcut içinde 15'e yakın video var fakat bütün toplam izlenimleri saysak 500 bile etmez.. Kanal AdSense'e bağlı para kazanma açık bütün videoları manuel elimle upload ettim, telif hakkı olan 3.eşleşen videoları direk sildim, adsense'de 30 görüntülenme yazıyor fakat kazanç 0 ve tıklamalarda sıfır. Bunlar önemli değilde asıl önemli mevzuya geliyorum;

Sizce ne yapmalıyım ? Para kazanmak istiyorum, bot alabilecek bir bütçem var, bot alsam ne gibi faydası olur bana, bot parasını çıkarabilir miyim adsense'den ? Ne gibi zararları ve yararları var ve hangi bot daha iyi sizce yorumlarınızı almak istiyorum lütfen yol gösterin

Bot Alsan Manuel Yüklediğin 1 dk lık video 10 dk sürüyorsa botta 30 saniye felan sürer.
+ Daha Kolay ve Daha İyi Çalışırsın.

Bot yada Vds Almanı tavsiye Ederim Sahsen hiç vds kullanmadım ama bottan iyi diyorlar vds nedir dersende vds internet hızını 50 katına felan cıkarıyor galiba :D Yanlışım varsa düzeltin.

Bot Alsan Manuel Yüklediğin 1 dk lık video 10 dk sürüyorsa botta 30 saniye felan sürer.
+ Daha Kolay ve Daha İyi Çalışırsın.

Bot yada Vds Almanı tavsiye Ederim Sahsen hiç vds kullanmadım ama bottan iyi diyorlar vds nedir dersende vds internet hızını 50 katına felan cıkarıyor galiba :D Yanlışım varsa düzeltin.

Öncelikle yorumun için teşekkürler, VDS'nin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin :) Ama bot alırsam sizce yararıma olur mu ? Yoksa zarar mı ederim ? Ve ban yeme ri**** ne kadar oluyor para kazanabilir miyim ne yararı var ne dezavantajı var kullananlardan özet bir şekilde bilgi alabilirsem çok memnun kalırım :)

---------- Mesaj saat 20:44:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:41:51 civarında gönderildi. ----------

Peki anladım da ne gibi yararı olur bu botun bana ? Ben özelliklerini okudum zaten videoyapın ama kullanan biri varsa olumlu veya olumsuz yorumunu duymak istiyorum, bir kazanç sağlar mı peki bana ?

Öncelikle yorumun için teşekkürler, VDS'nin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin :) Ama bot alırsam sizce yararıma olur mu ? Yoksa zarar mı ederim ? Ve ban yeme ri**** ne kadar oluyor para kazanabilir miyim ne yararı var ne dezavantajı var kullananlardan özet bir şekilde bilgi alabilirsem çok memnun kalırım :)

---------- Mesaj saat 20:44:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:41:51 civarında gönderildi. ----------

Peki anladım da ne gibi yararı olur bu botun bana ? Ben özelliklerini okudum zaten videoyapın ama kullanan biri varsa olumlu veya olumsuz yorumunu duymak istiyorum, bir kazanç sağlar mı peki bana ?

Eğer spam yaparak kazanç elde etmeyi düşünüyorsan manuel olarak bunu zor başarırsın. Ben videoyap kullanıyorum. Bir günde yüzlerce videoyu otomatik olarak kanallarıma çekmemi sağlıyor. Üstelik otomasyon sistemi de mükemmel. Yarım saat arayla kanalları kontrol edyor ve telif riski olan üçüncü taraf videolarını otomatik olarak bulup siliyor

Eğer spam yaparak kazanç elde etmeyi düşünüyorsan manuel olarak bunu zor başarırsın. Ben videoyap kullanıyorum. Bir günde yüzlerce videoyu otomatik olarak kanallarıma çekmemi sağlıyor. Üstelik otomasyon sistemi de mükemmel. Yarım saat arayla kanalları kontrol edyor ve telif riski olan üçüncü taraf videolarını otomatik olarak bulup siliyor

Kazancın ne kadar peki ? Ben daha yeni başladığım için hiç kazancım yok, kazanç sağlıyor mu ? Almamı tavsiye edermisiniz işime yarar mı peki ?

Kazancın ne kadar peki ? Ben daha yeni başladığım için hiç kazancım yok, kazanç sağlıyor mu ? Almamı tavsiye edermisiniz işime yarar mı peki ?

Bende yeniyim. Başlayalı 10 gün oldu. 10 kanal ve toplamda 1500 video var. Ve günlük kazanç şimdilik 10 tl yi buluyor.

Videoyap olmadan bu 1500 videoyu ekleyemezdim.

Bende yeniyim. Başlayalı 10 gün oldu. 10 kanal ve toplamda 1500 video var. Ve günlük kazanç şimdilik 10 tl yi buluyor.

Videoyap olmadan bu 1500 videoyu ekleyemezdim.

Skype adresiniz varsa bir kaç konuda yardımcı olabilir misiniz bana ? Veya PM yoluylada olabilir .

Skype adresiniz varsa bir kaç konuda yardımcı olabilir misiniz bana ? Veya PM yoluylada olabilir .

Eğer bildiğim bir şeyse yardımcı olabilirim pm ile sorabilirsin. Ama forumda aklına takılan bütün soru işaretlerine cevap bulabilirsin.

Eğer bildiğim bir şeyse yardımcı olabilirim pm ile sorabilirsin. Ama forumda aklına takılan bütün soru işaretlerine cevap bulabilirsin.

Şu fotoğrafı bir inceleyin lütfen yeterli mesajım olmadığı için fotoğraf şeklinde koyamıyorum (boşluğu silin lütfen) ;

Kod:
h t t p : / / i.hizliresim. com /xADEjp.jpg
benim bir adet flash oyun sitem var onu 2 hafta öncesine kadar adsense bağlamaya çalışmıştım fakat halen inceleniyor ve youtube kanalım var 1 adet onuda bu adsense hesabıma bağlamıştım acaba bir sorun teşkil eder mi ? Mesela botu aldım ben diyelim 10 adet kanal açtım hepsini bu adsenseye bağlasam bir sorun olur mu ?

Şu fotoğrafı bir inceleyin lütfen yeterli mesajım olmadığı için fotoğraf şeklinde koyamıyorum (boşluğu silin lütfen) ;

Kod:
h t t p : / / i.hizliresim. com /xADEjp.jpg
benim bir adet flash oyun sitem var onu 2 hafta öncesine kadar adsense bağlamaya çalışmıştım fakat halen inceleniyor ve youtube kanalım var 1 adet onuda bu adsense hesabıma bağlamıştım acaba bir sorun teşkil eder mi ? Mesela botu aldım ben diyelim 10 adet kanal açtım hepsini bu adsenseye bağlasam bir sorun olur mu ?

Bir sorun olacağını zannetmiyorum. Serk@nYT konularından birisinde yada videolu eğitimlerinden birisinde bunun sorun olmayacağını söylemişti. Benim adsense hesabımda aynı şekilde bir site için açtığım adsense hesabı. Ve hala onu kullanıyorum.

Konu hakkında tecrübesi olan diğer arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri