Sizce ne yapmalıyım

dombalak

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar

Bir süredir bazı olaylar hakkında artık tıkanma noktasına geldiğim için sizlerin önerilerini öğrenme ihtiyacı hissettim.

Olay şudur;

YT işleriyle yaklaşık 1 senedir ilgileniyorum ama ciddi olarak kasım 2013te başladım. Serkan adlı bir arkadaş bana çok yardım etti ve ufkumu açtı (başka bir sekran bu :) )
ilk başlarda herşey güzeldi 10 kanalla günde 70 tl seviyesine kadar gelmiştim. ocak ayında kanallarım kapanmaya başladı, adsense bağlayamama, para kazanmanın kapanması, ihtar telif eşleşen vs vs. bilindik yt engelleri işte.

yılmadım devam ettim kanal kapandıkça ben açtım hep teknoloji konusunda çalıştım. 7 adsense hesabım var ve şu anda günde 40-50 tl arasında kazanıyorum çok şükür.

ama tıkandığımı hissediyorum artık. Nedenine gelince, özel hayatımda yaşadığım gerçekten çok büyük sorunlarım var ve tabir yerindeyse hayatla olan tek bağım çocuklarım. bu sorunlarla uğraşırken birde bu ünlem fırtınası çıkınca garip bir ruh haline girdim

1 aydır video yükleme işi yapmıyorum neredeyse (videoyap kullanmama rağmen)

hiçbir şey yapasım gelmiyor, yt işlerinde ne yapacağımı bilemiyorum ama durumum hergün dahada darboğaza giriyor. haziran ayında yapmam gereken çok çok büyük bir ödeme var ve görünen o ki şu anki maddi durumuma bakarak bunu muhtemelen ödeyemeyeceğim Allahtan ümid kesilmez ama karamsarım. bu ödemem için ekstra geliri sadece ytden sağlayabilirim. kredi çekemem borç alamam, o imkanları tükettim :)

daha önce yt de inanılmaz bir şevkim vardı, kanal kapanması bile beni üzmezdi. spamcıyım sonuçta ama öyle hassas bir haldeyimki şu an yeni açtığım 4 kanal spamdan kapanınca neredeyse ağlayacak hale geldim :)

Bahsettiğim serkan arkadaşım beni motive etti ve yt işlerini düzenli yapmamı sağladı, yeniden o düzene geçmek istiyorum ama yapamıyorum

kendi özel sorunlarım, haziranda yapacağım ödemenin verdiği baskı, ytnin şu anki kıyımları vs vs

yani elimi kaldıracak dermanım yok gibiyim

sizce ben ne yapmalıyım? nasıl tekrar ayağa kalkacağım?

forumu hergün okuyorum yöntemler gelişmeler tecrübeli arkadaşların yorumları vs vs ama sadece okuyorum, anlayamıyorum, çözemiyorum.

algılama sıfır, algıda mallık sendromu yaşıyorum

acilen normale dönmem gerekiyor en azından yt işlerinde çünkü vaktim daralıyor, haziran hızla yaklaşıyor.

bana fikir verin, akıl verin, yardım edin. her türlü öneri ve yardıma açığım

aynı duruma bende gelmıstım acıkcası. hıc hevesım kalmadı hatta komple bıle ılgılenmeyı kestım. bir sure ara verınce dınlendıgımı anladıgım anda tekrardan bu işe atıldım.

eskı hesapları komple sıldım hatta pcye format bile attım. komple kendımı sıfırlayarak en bastan basladım. yenı kanallar yenı adsense. emın olun ınsana mutlaka bıraz dınlenınce tekarardan ıstek gelıyor. bana kalırsa 10 gun felan ara verın. baska seylere odaklanın. goreceksınız bır sure sonra tekarardan azımlenerek baslayacak ve daha buyuk kazanclar elde edeceksınız

hocam bu aralar spam zorlaştı ünlemden video yükleyemez hale geldik hepimiz ama durmuyoruz benimde tek işim yt başka herhangi bir işim yok ve evi ben geçindiriyorum , pes etmek olmaz yeni yöntemler denemelisiniz adsenseye bağlı olmayan kanala atın videonuzu ünlem gelirse videodan süre kırpın , süre ekleyin video ortasına resım ekleyın rengını acın , sesını kısın , yavaşlatın , hızlandırın v.s v.s heryolu denememiz lazım zira elbet bir çıkar yolu var bu işin. sadece deneme yanılma yolu ile çözümü bulmamız gerekiyor.

1 ay youtube un y sini bile görmeyin sonra o şevk kendiliğinden geliyor.Test edildi onaylandı tescillenmesi için gerekli yerlere başvuru yapıldı.

arkadaşlar ara vermemem deidğim gibi haziran yaklaşıyor ve her saniye aleyhime işliyor

sorun emek sarfetmek değil, sabahlara kadar da çalışabilirim ama diyorum ya resmen mal oldum, hiçbir şey yapamıyorum

sabah videoyapa giriyorum bakıyorum aynı sayfaya 10dk sonra sayfayı kapatıp çıkıyorum

kendimden nefret etmeye başladım inanın

Buna da bir çare bulacaz hocam inşallah allahtan ümit kesilmez çok zor günler yaşıyoruz ama beraberce atlatacaz buna gönülden inanıyorum siz de bu süre zarfında belki biraz istirahat etmelisiniz 1-2 hafta sonra ister istemez tüm gücünüzü toplamış bir şekilde geri dönersiniz.

YT işinde olsun yada diğer işlerde olsun sağlıklı sonuç almak için kafanızdaki problemlere bir çözüm bulmanız gerekiyor.

Muhtemelen sizde bazı insan gibi kişisel sorunlarınız nedeni ile odaklanma problemi yaşıyorsunuz. Bence kafanızın rahat olması için YT ye kıs bir süre ara verip kişisel problemlerinizin üstesinden gelmeye çalışmalısınız.

Yt de para kazanmanın da öncelikli şartı motivasyondur. Eğer ilgilenemiyor öğrendiklerinizi uygulayamıyorsanız, bu durumda YT sizin için sadece zaman kaybı olur. 1 hafta 10 gün ara verin o arada diğer sorunlarınızı halledin. Belki bu mola sırasında forumda da ünlem gibi yt sorunlarına da kesin çözümler bulunur.

Babam Allah yardımcın olsun. Ödemeler var anamızı ağlatan şey onlar zaten. Bir de bebelerin geçim yükü (yük değil aslında mutlu görev) üst üste geldiğinde insan çıldırıyor içinden çıkamayınca. Bence devam et. Şevkini kaybetme. YT en iyi alternatif. Sende benim gibi bankalarda patlamışsın anlaşılan. Diren emmioğlu!..

borçlarla uğraşan ve bir an önce çözüme kavuşturmaya çalışan biri olarak durumunu anlayabiliyorum.ben bu ay yarısını çıkartıp 1 ay daha kanallar dayanırsa sıkıntılarımın son bulmasını bekliyorum ama 1 ayı bırak 15 günde bir kanallar patlıyor.bel bağladığım kanalımı korumaya çalışıyorum...

tek adsense çalışıyorsan,2-3 e çıkar.bir adsense ödemesi minumum 200...günde 10 lira bırakan bir kanal varsa adsense de tek başına bırak...tek başına bırakma işlemini diğer kanalları taşıyarak uygula ki ay ortası taşınan kanal varsa diğer adsense de kesinleşebiliyor.

bu şekilde kanalların kapanması,yada para kazanmasının kapanmasından en az zararla çıkarsın.sonuçta adsense başvurusu zor bir iş değil...ilk önce bunu uygula,sonra da ömrü daha uzun olan ve habire güncelleme gerektirmeyen kategoriler keşfet.

sürekli kanalları güncel tutmaya çalışmak hem zamanı çalıyor,hem de çoluk cocuk bir köşede ilgi beklerken durum zorlaşıyor,bilirim...dediğim gibi adsense sayın mutlaka arttır.

15 inden sonra ünlem olayı devam ederse,sadece siz değil herkes için aynı anlama gelir yt den kazanç sağlamak..ama içimden bir ses dahada düzelmez diyor bu ünlem furyası ((

7 tane adsense var ve 4 tanesinde aylık 300 tl neredeyse garanti gibi

ytden normal şartlar altında kazandığım para aylık 1500 tl civarında çok şükür ve bu bana yeterde artar bile fazlasında aslında gözüm yok, çalıştığım yerde maaşım çok iyi elhamdülillah maaşla beraber ayda yaklaşık 4000tl gelirim var

ama dediğim gibi haziranda ödeyeceğim miktar yaklaşık 100bin TL!!! bu kadar güzel gelire rağmen yetersiz kalıyor

parayı normalde önemseyen biri değilim para bir şekilde kazanılır az veya çok Allah ne verdiyse ona razıyım ama hem manevi sıkınıtılar ve bu sıkıntıların önemli sebeplerinden biri olan bu büyük borç beni kahrediyor ve bahsettiğim durumda kalıyorum

Yoksa şikayetçi değilim, şikayet etmek şükürsüzlük olur. r10dan beni tanıyanlar sıkıntılarımı az çok bilirler ve gerçekten aşılması çok zor problemler. Allah benim durumumda olanalra yardım etsin.

odaklanamamak, sürekli stress, endişeler, kaygılar....

bu sorunlar yüzünden neredeyse 40kg verdim eskiden 120kg idim şimdi 84e düştüm,

bunları burada anlatmamın sebebi artık içimde taşıyamamam, patlama eşiğine geldim ve zarasızca deşarj olmak için yazıyorum hakkınızı helal edin kafanızı şişirdiysem, çünkü reelde bu kadar rahat anlatamam düşüncelerimi insanlara ama forumda sanal olarak daha özgürüz ya :)

Abi 100 BİN TL Ödeme :( Senin iş büyük. Vallaha bu tür durumlarda çevreden destek almaktan başka çare yok. Özellikle tanıdık işadamı falan varsa başvurmakta fayda var. ALLAH YARDIMCIN OLSUN!..

Artık spam bile EMEK Gerektiriyo malesef.. Youtube işleri iyice zorlaştırdı..

Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür etmek istiyorum. Bir çok arkadaş pm gönderip kendi yardım ve önerilerini sunuyorlar. Böyle bir teveccüh karşısında nasıl teşekkür etsem bilemedim. Hepinizden Allah razı olsun.

Arkadaşlar soruyorlar nedir bu borcun kaynağı diye.
Bir boşanma davam var ve mahkemede verilecek bir tazminat kararı. DÜğünde takılanlar, düğün masrafları vs vs

İşin ilginç tarafı nedir biliyormusunuz? Bu benim ikinci evliliğim. İlk evliliğim 10 sene sürmüştü, ikincisi ise 10 gün sürdü. 10 günlük bir evliliğin bedeli bana 100.000 liraya maloluyor.

Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür etmek istiyorum. Bir çok arkadaş pm gönderip kendi yardım ve önerilerini sunuyorlar. Böyle bir teveccüh karşısında nasıl teşekkür etsem bilemedim. Hepinizden Allah razı olsun.

Arkadaşlar soruyorlar nedir bu borcun kaynağı diye.
Bir boşanma davam var ve mahkemede verilecek bir tazminat kararı. DÜğünde takılanlar, düğün masrafları vs vs

İşin ilginç tarafı nedir biliyormusunuz? Bu benim ikinci evliliğim. İlk evliliğim 10 sene sürmüştü, ikincisi ise 10 gün sürdü. 10 günlük bir evliliğin bedeli bana 100.000 liraya maloluyor.
Adına o kadar üzüldüm ki sevgili arkadaşım, Youtube'a olan hırsım hüzne döndü. Empati yapayım dedim daha yeni başlamama rağmen Youtube işini bırakasım geldi. Ama şu var ki, zaman son halatı bırakma değil, son halata abanma zamanı. Zaman geride bıraktıklarını düşünme zamanı. Eğer işe yarayacaksa bütün kanallarım ve videolarımı verebilirim hocam.

Her şeyde bir hayır vardır , inşallah bu olayda da bizlerin göremediği bir hayır vardır.

Hocam süreniz kısıtlıymış , kaybettiğiniz her an aleyhinize işlemekte.. O yüzden bu şartlar altında yapılabilinecek en iyi şey , şahsi fikrimi söylemem gerekirse partner kanallar üzerinde çalışmaya yoğunlaşmalısın.Adsense ! yüzünden tüm spammerları etkiledi bu bariz şekilde ortada.Siz de belirtmişsiniz 4 adsenseden 1500 tl civarı bir geliri stabilleştirmişsiniz.Gönül ister ki bunu katlayasınız ama durumlar ortada malum , partner kanallar üzerinde çalışmalarınızı arttırmanızı öneriyorum.Awe ve Creative e giriş kolay , parayı alabilme durumu ise muallak ama boş durmaktansa bu şekilde çalışabilirsiniz.

Ödenmesi gereken mebla büyük diye , eşten-dosttan yardım almayı öneren arkadaşlar
için söylüyorum. Borç hiçbir zaman borç ile ödenmez. Bunu yaparsanız bataklığa ilk adımınızı atmış olursunuz.

Çok teşekkür ederim ilgilenen tüm arkadaşlara.

Pes etmedim çok şükür ve pes etmeyede hiç niyetim yok. Sadece üzerimdeki baskının ağırlığı altında ezilmeye başladım biraz ve alternatif çareleri araştırıyorum.

Sinan.T arkadaşın dediği gibi "BORÇ ASLA BORÇLA ÖDENMEZ" bunu zamanında yapmak istedim ve dahada büyük borçlara girdim, onu temizlemeye çalışıyorum. Sakın ola benzer durumda olan arkadaşlar bankalara gidip kredi veya kredi kartından para çekmekle uğraşmasın, daha beter oluyorsunuz. Tecrübelerimle sabittir.

Adına o kadar üzüldüm ki sevgili arkadaşım, Youtube'a olan hırsım hüzne döndü. Empati yapayım dedim daha yeni başlamama rağmen Youtube işini bırakasım geldi. Ama şu var ki, zaman son halatı bırakma değil, son halata abanma zamanı. Zaman geride bıraktıklarını düşünme zamanı. Eğer işe yarayacaksa bütün kanallarım ve videolarımı verebilirim hocam.

Allah razı olsun arkadaşım, düşünmen bile yeter. YT işinde hırslanma sakın ola ki kaybedersen acısı daha büyük olur

Çok teşekkür ederim ilgilenen tüm arkadaşlara.

Pes etmedim çok şükür ve pes etmeyede hiç niyetim yok. Sadece üzerimdeki baskının ağırlığı altında ezilmeye başladım biraz ve alternatif çareleri araştırıyorum.

Sinan.T arkadaşın dediği gibi "BORÇ ASLA BORÇLA ÖDENMEZ" bunu zamanında yapmak istedim ve dahada büyük borçlara girdim, onu temizlemeye çalışıyorum. Sakın ola benzer durumda olan arkadaşlar bankalara gidip kredi veya kredi kartından para çekmekle uğraşmasın, daha beter oluyorsunuz. Tecrübelerimle sabittir.

Allah razı olsun arkadaşım, düşünmen bile yeter. YT işinde hırslanma sakın ola ki kaybedersen acısı daha büyük olur
Büyük bir tecrübe kokuyor bu cümlen. Emin ol hususta dikkatli olacağım. Allah (C.C.) yar ve yardımcımızdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri