Sizce ne yapsam Programlama

Haribo

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba ben 18 yaşındayım programlamayı çok fazla sevmıyorum ama cok fazla bos vaktım var ve programlama ögreneyım dedım html biliyorum tablo yapmayı falan bılmıyorum bır tek css biraz var yok sımdı ne yapsam java falan mı ogrensem c# mı ogrensem okuldan mezun olunca bıleyım falan dıyorum yoksa web işlerine devam mı etsem kafam karışık

Bu kardeşinize ne önerirsiniz?

Java nın dibine kadar git ama bi C# bi başka dal atlama hiçbirşey öğrenemezsin

öğreneceğin şeylerle ilgili iş ilanlarına bak en çok hangi elemanlar aranıyor neleri bilmeleri lazım bir fikir sahibi olabilirsin.

Hangisini istiyosan onu yap, istemeden kod öğrenilmez ben son 2-3 senede bunu anladım, kendimi zorladığımda bir ödeve saatlerimi veriyordum şimdi zevk alarak yaptığım için yarım saatimi bile almıyor

nasıl öğreneceksin ? kendi kendinemi ?

javada iyi iş yapar.

Java mı ögrensem php mi diyorum gunde 12 saat youtubeden ızleyerek ve kitap alarak falan...

lise 1 den beri programlama ile uğraşıyorum
4 sene web tasarım programlama okudum.
4. senem bilgisayar öğretmenliği okuyorum.

Programlama dili dediğin şey sadece syntax (yazılış) göre cevap vermiş arkadaşlar..
Programlama dili a b c d e f bir sürü var popüler olanlar var tabi php,java,c#.net gibi
hatta son zamanlarda python da öne çıktı baya.
Mobil sektör de ise , swift - iOS programlama öne çıktı.

Benim sana önerim : Programlama Dillerin ortak özelliği , "İngilizce ve Algoritma" Önceliğini bunlara vermelisin.

Sonra ilgi alanına göre programlama dili seçebilirsin.

Daron yöndem'in videosu da ek olarak faydası olacak sorunun cevabına;
https://www.youtube.com/watch?v=fQ5B9Fdu6XA

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri