Sizce Neden ?

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

WaDa

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar vds de 45 kanala video yükledim 20 si kapanmış ki diğerleride kapanıcak gibime geliyor sizce neden kapanıyor ?

en fazla 50 video atıyorum

bir tanesi spama yakalanmışsa diğerleri de gider hocam

Sebebini tam olarak bir bulabilsek zaten ihya olcaz ama bulamıyoruz işte o kadar çok neden varki kapanmasına bugün 15 kanal uctu gitti harcanan vakte uğraşa yazık.

45 kanalıda aynı ipten yükledim malesef vds de sürekli ip değiştirme gibi lüksümüz yok proxy dışında proxyede güvenemiyorum :(

Burda kapanmaların sebebi senin hatan, 1 vds'den o kadar yükleme yapılmaz.Muhakkak kapanır, bugün kapanmazsa yarın kapanır.Ben vds'de 1 ip adresinden 3-4 kanala yükleme yapıyorum maksimum.

Kapanan kanalların mailine girip baktın mı? Youtube topluluğu videonuzu işaretledi gibi bir uyarı gelmiş mi?

İp adresinin spama yakalanmış olma olasılığı yüksek hocam kısa zamanda mı açtın bu 45 kanalı aynı vds den? Ben günde tek vdsden 5 tane çalıştığım zamanlar bile ip adresim spama yakalanmıştı gün içerisinde bir vds'den açacağınız kanal sayısını düzeltmeniz gerekli.

ipyi boşver hocam sen. ne aralıklarla yükleme yaptın ve nasıl yükledin bence onu bir gözden geçir. yani illa herşeyi ip ye bağlamayın günde 10 kanal yap ama aynı ipden yap kapanmaz. kendinize bir yöntem geliştirmelisiniz

Burda kapanmaların sebebi senin hatan, 1 vds'den o kadar yükleme yapılmaz.Muhakkak kapanır, bugün kapanmazsa yarın kapanır.Ben vds'de 1 ip adresinden 3-4 kanala yükleme yapıyorum maksimum.

Kapanan kanalların mailine girip baktın mı? Youtube topluluğu videonuzu işaretledi gibi bir uyarı gelmiş mi?

hocam öyle diyosunuzda her gün ip adresimi satın alıyorsunuz ekstra yoksa dedicated alıp 70 e mi bölüyorsunuz nasıl yapıyorsunuz gerçekten anlamadım

1 yılı aşkındır yüklemelrimi vds den yaparım 2-3 ayda 1 kez ıp değiştirrim.fakat o 2-3 ay içinde binlerce video yüklerim çok şükür böle bi durumla karşılaşmadım

ipyi boşver hocam sen. ne aralıklarla yükleme yaptın ve nasıl yükledin bence onu bir gözden geçir. yani illa herşeyi ip ye bağlamayın günde 10 kanal yap ama aynı ipden yap kapanmaz. kendinize bir yöntem geliştirmelisiniz

google chrome + mozilla + opera + yandex

4 tarayıcıya beraber yükleme yaptım ondanmıdır acaba ?

hocam öyle diyosunuzda her gün ip adresimi satın alıyorsunuz ekstra yoksa dedicated alıp 70 e mi bölüyorsunuz nasıl yapıyorsunuz gerçekten anlamadım

1 ip 3-4 kanal yüklerim genelde daha fazla olmaz, bir de 2 farklı kanala yükleme arasında 3-4 gün bırakırım art arda yüklemem, bu bile riskli kapanmalara tamamen engel değil, sonuçta flag çeteleri mevcut ama bu şekilde riski en aza indirmiş oluyorum.

1 ip 3-4 kanal yüklerim genelde daha fazla olmaz, bir de 2 farklı kanala yükleme arasında 3-4 gün bırakırım art arda yüklemem, bu bile riskli kapanmalara tamamen engel değil, sonuçta flag çeteleri mevcut ama bu şekilde riski en aza indirmiş oluyorum.

yani haftada 2-3 tane kanala video yüklüyorsunuz

bu gün mü kapandı hocam kanalların bu gun 10 tane kanal yenı yaptığım kanallar spamdan kapanmış anlamadım 1 senedir ilk defa bu kadar çok kapanma birden yaşadım

Hayır, 1 ayda 1 vds'den 3-4 kanal.Minimum 5 vds ile çalışıyorum yani ortalama 20 kanal.Daha fazla kanal açmıyorum.

230 tl ye dedicated server aldım bunu 3 e bölsem ve 1 ipten 3-4 kanala yükleme yapıp 3-4 kanaldan sonra ip satın alsam aynı gün devam etsem kanal yapmaya sıkıntı olurmu ?

önemli olan o tek ip değil önemli olan o 45 kanalı kaç günde yaptın?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri