Sizce Oluyor mu ?

• Kullanıcı Lydios
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
bu benim özgün bir videom hakkında olumlu yada olumsuz kanalım ile ilgili genel olarak bilgide verebilirsiniz dediğim gibi gören izleyen dostlarımdan abilerimden kardeşlerimden ricam yorum yapmaları ve nasıl yapmam gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum cümleten hayırlı akşamlar diliyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=BpgSO9hwNqQ

hocam genel olarak iyi gibi her zaman dediğim söz :) hocam sesin önemini arttırmalısınız bence ses tonunuz degıl söylem tarzınızdan bahsediyorum

bu benim özgün bir videom hakkında olumlu yada olumsuz kanalım ile ilgili genel olarak bilgide verebilirsiniz dediğim gibi gören izleyen dostlarımdan abilerimden kardeşlerimden ricam yorum yapmaları ve nasıl yapmam gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum cümleten hayırlı akşamlar diliyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=BpgSO9hwNqQ

Kardeş ben videonu çok beğenmedim.

Öncelikle her bilgi hakkında en az 2-3 cümlelik kayda değer birşeyler söylemelisin diye düşünüyorum. Kısa birer cümleyle geçince çok hızlı oluyor. Mesela bu ağaçla evlenen adam kimdir neden nasıl ağaçla evlenmiş izleyen bunu merak edebilir. Ayrıca bulabilirsen o bilgiyle alakalı 1 değil de 2-3 resim paylaşabilirsen güzel olur. Böylece hem yeterli bilgi vermiş olursun hem de video uzunluğun en azından 3-5 dakikayı bulur.

10 İlginç bilgi çok genel olmuş. Yani dünyada birbirinden ilginç yüzlerce binlerce onbinlerce bilgi vardır. Birisi balıklarla ilgili diğeri karıncalarla ilgili diğeri gezegenlerle ilgili vs vs olabilir. Bunları bir arada değil de kategorileştirerek video haline getirirsen videonun izlenim süresini daha da uzatabilirsin diye düşünüyorum. Yani En ilginç 10 ölüm, En ilginç 10 doğum, en ilginç paranormal olaylar, Aslanlar hakkında 10 ilginç bilgi vs gibi.

Mesela bir videonda Osmanlı tokadı ve ilginç bilgiler başlığı var. Osmanlı tokadı hakkında bilgiler verip oradan güneşe geçmişsin, osmanlı tokadı hakkında bilgiyi alan kişi güneşi gördüğü an videoyu kapatıp çıkabilir, tamamen farklı şeyler çünkü.

Biliyorsundur videonun başında ya da ortasında izleyicinin kapatıp çıkması pek iyi değildir. Video izlenim süresi (kitle tutma) ne kadar iyi olursa videon o kadar iyi yükselir. Ben bu tarz videolar pek izlemem ama denk geldiğimde de bazen ilgimi çeker ve bazen bir saatten fazla kalabilirim bu videolarda.

Özetle olayları bilgileri kategoriler halinde çalışıp, her bir olay ile en az 2-3 cümlelik bilgiyi 2-3 resimle verebilirsen, daha iyi olur diye düşünüyorum.

Videonu beğenmedim derken yanlış anlama daha iyi olması için kendimce yorum yaptım ;) Bol şanslar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri