Sizce Para Kazanma Açılır Mı?

ibrahimsancar

Kayıtlı Üye
Youtube kanalımda fitness motivasyon tarzı videolar paylaşacağım insatgramdan alacağım videoları birleştireceğim arkaya telifsiz bir müzik ile paylaşacağım ingilizce olarak sizce para kazanmam açılır mı emek harcamalı mıyım?

Özgün çekmek çok zor geliyor millete, hani herkesin kameralı telefonu var şuan, bu kadar da hazıra alışmamak gerek :)

Özgün çekmek çok zor geliyor millete, hani herkesin kameralı telefonu var şuan, bu kadar da hazıra alışmamak gerek :)

Elimde instagramdan yabancı fitness kitlesi var oradan çekeceğim kitleyi yani emek vermeli miyim diye sordum sadece yoksa şu anda Allah'a Şükür instagramdan iyi kazanıyorum

---------- Spam Engelliyici 00:27 ---------- Önceki Mesaj 00:25 ----------

açılmaz yüzde 99

Hocam ama açık olan tonla yabancı kanal var ve yıllarca bu içerikleri paylaşıyorlar onlar nasıl açık kalıyor yine tekrarlanan içeriklere girmiyor mu

Yasin pehlivan vardı bir kaç sene evvel instagramdan falan arakladığı fitness videolarını kanalına yüklerdi , günlük aldığı hit 1,5 milyon falandı, hatta instagram canlı yayında yt den kazandığı parayla ev aldığını söylemişti , geçen sene kanalı telif yedi sonra bütün videoları sildi, en son bigo da gördüm para dileniyordu

Elimde instagramdan yabancı fitness kitlesi var oradan çekeceğim kitleyi yani emek vermeli miyim diye sordum sadece yoksa şu anda Allah'a Şükür instagramdan iyi kazanıyorum

---------- Spam Engelliyici 00:27 ---------- Önceki Mesaj 00:25 ----------

Hocam ama açık olan tonla yabancı kanal var ve yıllarca bu içerikleri paylaşıyorlar onlar nasıl açık kalıyor yine tekrarlanan içeriklere girmiyor mu

---------- Spam Engelliyici 00:27 ---------- Önceki Mesaj 00:27 ----------

En büyük hatalardan biri bu. "AMA AÇIK KANALLAR VAR" olayı, zaten gelinen noktada herkes özgün görünerek onay alıp spam basıyor bu kanallara hocam. Ama astarına uygun çalışıyor. Engel geçer, edit yapar, adil kullanımı kullanır vs.

Bu arada her açık kanalı pk açık sanmayalım, her pk açık kanalı da spam sanmayalım. Dediğim gibi adil kullanım olayları "KURALINA GÖRE SPAM" manasına çıkmaktadır.

Yasin pehlivan vardı bir kaç sene evvel instagramdan falan arakladığı fitness videolarını kanalına yüklerdi , günlük aldığı hit 1,5 milyon falandı, hatta instagram canlı yayında yt den kazandığı parayla ev aldığını söylemişti , geçen sene kanalı telif yedi sonra bütün videoları sildi, en son bigo da gördüm para dileniyordu

Aynen ancak bu aralar tekrardan başlamış galiba yeni videolar atıyor gördüğüm kadarıyla eskiden çok izlenen videoları da kanalında var

Vergi dairesinden darbe yiyenlerden olmuş olabilir.

usta bu telefon ile nasıl 20 30 dakika video çekebiliriz ki kediyi falan çeksek onay verirler mi ki manuel inceledikleri için demezler mi kim bu videoyu izler 4000 saat spamdır bu diye falan

usta bu telefon ile nasıl 20 30 dakika video çekebiliriz ki kediyi falan çeksek onay verirler mi ki manuel inceledikleri için demezler mi kim bu videoyu izler 4000 saat spamdır bu diye falan

Valla hocam düşük kalitede çekilir yine, 50dk çek %10 yavaşlat 1 saat olur zaten video. Başta kendini göster 30 40 saniye, sonra kedi köpek sev sokakta besle felan al onayı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri