Sizçe Patnerle re Bavurayım mı Yoksa Adsense dahamı İyi

satilmis032

Kayıtlı Üye
xGJp37.jpg

resimde görüdününüz gibi adsense hesabım genellikle böyle

tek bir adsense hesabımda 2 aydır 5 adet youtube hesabı vardır

Sizçe Patnerle re Bavurayım mı Yoksa Adsense dahamı İyi

patner daha iyiyse hagilerine başvursam sizce

tek tek mi başvuru yapmam lazım her kanal için yoksa toplu başvurabilirmiyim

Partnerin avantajlarına ihtiyaç duymuyorsan, güzel bir çizgi yakaladıysan gerek yok diye düşünüyorum.

Günlük 20 tl benim hedefim sayılır şuan.Ayrıca ortalaman 25 tl :)
Ben olsam geçmezdim.
2 aydır 5 kanalla çalışabiliyorsan demekli riskli bir içerikle çalışmıyorsun.
Ünlem sorunların da falan yoksa , yani partnerdeki direk dolar yanma avantajına ihtiyacın yoksa geçmeye gerek yok.
Kazancın falan ne kadar artar partnere geçersen bilmiyorum.
Forumda network işiyle uğraşanlara danışabilirsin aslında.
Bir denersin baktın kazanç artıyor devam edersin.

Bence sadece kazanç yönünden bakma, bu seçimde en az kazanç kadar önemli olan konu videoların kategorisi.. malum artık youtube da neredeyse her video 3. taraf eşleşen, dünya geneli veriyor ve 1 dünya geneli veya ünlem bile neredeyse tüm kanalların para kazanmasını götürdüğü gibi birde yeri geliyor 1 aylık kazancını götürüyor ( örnek ben 26 sı gibi para kazanmalar gitti).. bence partner derim adsense son güncellemelerden sonra çok riskli ve tat vermiyor.. gece uykusundan insan wc ye kalktığı zaman youtube kanalını, adsensemi kontrol eder ya.. iyice paranoyak etti :D

Bence sadece kazanç yönünden bakma, bu seçimde en az kazanç kadar önemli olan konu videoların kategorisi.. malum artık youtube da neredeyse her video 3. taraf eşleşen, dünya geneli veriyor ve 1 dünya geneli veya ünlem bile neredeyse tüm kanalların para kazanmasını götürdüğü gibi birde yeri geliyor 1 aylık kazancını götürüyor ( örnek ben 26 sı gibi para kazanmalar gitti).. bence partner derim adsense son güncellemelerden sonra çok riskli ve tat vermiyor.. gece uykusundan insan wc ye kalktığı zaman youtube kanalını, adsensemi kontrol eder ya.. iyice paranoyak etti :D

sen nere basvurdun

Merhaba kararınız partnere katılmak yönünde olursa size yardımcı olmak isteriz skype adresimiz trknetwork.

Web sitelerimden günlük 50 TL AKZNAIODUM Şimdi 10 Lira anca aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz Şükredin :)

ben hem adsense ile çalışıyorum hemde partnerlerle.partnere geçeceksende hepsini geçirme,ikiye böl bence kanalları :) ayrıca adsense içinde partner içinde olumlu ve olumsuz yönler var.bunları iyi hesaplamak gerekiyor.benim günlük 10tl kazanmaya başlayan bi kanalımı awesomeness yedi mesela.iyi hesaplamak gerekiyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri