Sizce telif yiyen videoları ne yapmalıyım?

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.Elimde az buçuk kazandıran bir kanalım vardı.Kanaldaki en fazla izlenen videolara telif gelmiş 2 ihtar kanal kapanmamış.En yüksek hit alan videoları başka kanaldan buldum indirdim atacaktım fakat uzun videolar kısmı devre dışı bırakılmış.Sizce ne yapmalıyım?Telif atan şirket en fazla izlenen videolara telif atmış fakat kanaldaki az izlenen videolar da izlenmeye başlamış ilk sayfalara çıkmış çünkü çoğu kişiye telif atmış şirket.Sizce ne yapmalıyım?Telif yiyen videoları tekrardan indirdim.Başka kanala atıp yönlendirme mi yapayım nasıl yapayım yoksa kanalın tam halini kopyalayıp öyle mi yönlendirme yapayım?Yardımcı olursanız çok sevinirim.

temiz kanal oraya yönlendirme yap bence. 1 telif daha atarsan o kanalın gümler çünkü. uzun vadeli olmaz. yeni kanala yatırım yapmak daha mantıklı

temiz kanal oraya yönlendirme yap bence. 1 telif daha atarsan o kanalın gümler çünkü. uzun vadeli olmaz. yeni kanala yatırım yapmak daha mantıklı
Hocam yani kanalın telif yemeden önceki halinde 20 video vardı o 20 videoyu buldum onları indirip yeni kanal mı yapayım?Sonra da eski kanaldan yönlendirme mi?Nasıl bir yönlendirme yapayım?

O kanal yakında uçar zaten yeni temiz kanal aç çalışmaya devam et hemen tutmasada tutacaktır.

Hocam eski kanalı silmiyim ama değil mi?Bir de hocam yönlendirmeyi nasıl yapayım ne yoluyla linkini mi vericem kanalda nasıl yani ek açıklama mı?

silme, ek açıklamayada yazabilirsin. Videonun üzerine şablonda koyabilirsin.

silme, ek açıklamayada yazabilirsin. Videonun üzerine şablonda koyabilirsin.
Anladım hocam.Milletin gözüne batsın mı açıklamalar yoksa küçük küçük mü koyıyım?Açıklamaya kanal linki vericem önerilen kanallara koyıcam ondan sonra videonun üstüne ek açıklama eklliycem de nasıl ekliyim büyük mü ekliyim küçük mü bilmiyorum.Bir de videoda farklı farklı zamanlara mı koıyıyım ek açıklamları yoksa tek yere mi?

---------- Spam Engelliyici 19:42 ---------- Önceki Mesaj 19:41 ----------

O kanal yakında uçar zaten yeni temiz kanal aç çalışmaya devam et hemen tutmasada tutacaktır.
Yeni kanalı açtığımda eski kanaldan yönlendirme yapayım mı bir de nasıl yapayım hocam?

adsense çalışıyorsan yeni kanal aç o telif yiyen kanalı sil hocam ben öyle yapıyorum ikinci telifte kanalı uçuruyorum riske değmez

2 telifli kanal sıkıntı hocam silin gitsin, yedeğini alıp başka kanala yükleyebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri