Sizce Türk youtuberler mı daha çalışkan Endonezyalı youtuberlar mı ?

artık sokaı çekip atsam 1 saaat sonra video kopyalanmış olcak o dereceye geldi youtube :D çocuk çocuk herkez bulaştı bu işe

Valla onu bunu bilmemde en tembeli türk milleti hep kolayına kaçmak 1 saat çalış yükle ondan bundan ögrendigin yada çaldıgın katogoriyi bide üstüne telif flag at ,onun için bazen diyorum youtube tamamen bitsinde bu tembel bide üstüne ahlaksızlar kazanmaın...

Bir Türk Dünyaya bedeldir. Sahte telifcilerden nefret ediyorum yuuz olurum. Ama Sahte telifciler Türke saldırmayın az mert olun, Hatta Bizede gösterin şu telif olayını Türk haric herkese atalım. TTürk Birliği uranı kuralım hadii ahahahaha :D

Biz turklerden sonra hintliler ve vietnamlilar var. Endonezyalilar o kadar fazla degil.

Başlık şöyle olmalıydı.
Sizce Türk spammerlar mı daha fazla spam kasıyor yoksa Hintli-Endonezyalı-Vietnamlı-Taylandlılar mı?
:D

Başlık şöyle olmalıydı.
Sizce Türk spammerlar mı daha fazla spam kasıyor yoksa Hintli-Endonezyalı-Vietnamlı-Taylandlılar mı?

Taylar youtube ile ugrasmaz, etrafimda ogrencilere soyluyorumda inanmiyolar para kazanildigina. Toplasan 10-20 buyuk youtuber var o kadar. Pek kimse bilmiyor buralarda bu isi.

Taylar youtube ile ugrasmaz, etrafimda ogrencilere soyluyorumda inanmiyolar para kazanildigina. Toplasan 10-20 buyuk youtuber var o kadar. Pek kimse bilmiyor buralarda bu isi.

Taylandda mısın?
Ülkenin %50'si kız %50 Gay, ülkede Erkek yok denecek kadar az.
Çok şanslısın.

Edit : kız bakımından yanlış anlaşılmasın.

Taylandda mısın?
Ülkenin %50'si kız %50 Gay, ülkede Erkek yok denecek kadar az.
Çok şanslısın.

Edit : kız bakımından yanlış anlaşılmasın.

Evet Tayland'dayim. Isin aslina bakarsan erkek populasyonu %49 civari ama onlarin %10luk bi kismi ladyboy yine bi %5-10 luk kismida gay. O yuzden geriye kalan %30luk kisim yokmus gibi gorunuyor.

Bu spam işinin ülkesi olduğuna ben inanmıyorum. Azdır çok tur orası tartışılır ona bişey diyemem.

Ama Bildiğim birşey varsa spam olayının en büyük etkeni ekonomik nedenler. (aç gözlü olanlar istisna)

amaç kısa vadede çok para kazanmak. İhtiyaçlar çok imkan kısıtlı, durum böyle olunca spam en kolayı ve kazançlısı.

ör: en basiti ceptelefonu drop (çarpma) testleri vardır, hepiniz az çok bilirsiniz. Adamın ülkesinde telefonlar bedava bizde 2-3 aylık maaş. Ben özgün video nasıl yaparım söyleyin :)

Özgün video yapmak hem zaman isteyen, hemde amaca göre sermaye ve araç gereç gerektiren bir sektör Tutup tutmamasıda ayrı bir sorun.

Şahsen benim; ekonomik gelirim iyi olsa, düzenli bir yaşantım ve iş garantim olsa, Samimi söylüyorum youtubeye sadece eğlence amacıyla girerdim. Şu para kazanma olayı çıkmadan önce youtubedeki geçirdiğim zaman toplasan haftada 1 saati geçmezdi . Ama şimdi uykudan,gezmeden çok zamanımı youtubede ve internette araştıma yaparak geçiriyorum. Zaten bundan öncede youtube Türkiye'de kapalıydı.

Yani işin kısa ve özeti o ki spamı doğuran en büyük etken ekonomik nedenler. Şu ülke veye bu ülke değil.

saygılar...

Son düzenleme:
Biz turklerden sonra hintliler ve vietnamlilar var. Endonezyalilar o kadar fazla degil.

Hintlilerle rakip olamayız Hollywod filmlerinde [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] neyse :p bolywoodda da bu adamlar.. film sektörü elinde yazın inat ettim elimdeki 10 filmi 5 ayrı kanala attım music nations aynı adam 5i nide kapattırdı büyük ihtimalde sahte telif..

Kimse bizim elimize su dökemez girmedigimiz ülke girmedigimiz dil yok
size yalan gelir youtube sayaesinde 3 dil ögrendim 1 senede o degilde bir kere banglaedş haber kanalı acmıstım kendime 2 rakibim vardı 3ümüzde türktük hacılar biz olmasak adamlar haber alamayacak internetten hangi dile hangi ülkeye girsem mutlaka bizden esintiler oluyor adam kanalı korece yapmıs acıklamalar korece ama url youtube.com/türkcecizgifilmizle vs vs yani bu alanda biz tekiz diger ülkelerin hepsini toplasan bizim yarımız etmezler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri