Arkadaşlar yeni bi adsense açmıştım dün ona boşta duran 2 tane kanal bağladım bugün bi baktım kazaç günlük 3 hane olmuş tek günde, bgbm`ye baktım 37-25 arası gidip geliyodu sizce bu normal mi ?
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödeme almadıktan sonra takip etmenin önemi yok ama kasım ayından umutluyum.
Hocam onca ban olayından bile sağlam çıkan adsense hesabım var her zaman bir umudun olacak nasıl olsa alamıyorum diyip çalışmamak olmaz![]()
ödeme almadıktan sonra takip etmenin önemi yok ama kasım ayından umutluyum.
gönlüne sağlık bu arada profilinde ki kadına aşık oluyorum herhalde. seni görünce içim bir hoş oluyor.kimdi bu kadın ya.
adsense isi mefta olmustur hoca ölüyü ne yıkarsa yıkasın dirilmez umut dunyası iste sadece adamları zengin edip hayallerimizi satiyoruz belki banlanmaz belkiiiiiiii
Maşallah300 tl bırakan adsense 600 tl bıraktı bugün
çok araştırdım tek sormadığım mecri california da yaşayan dingiller. biraz ısrar etsem onlarada belki ulaşırım. ancak şuana kadar ulaştığım yetkili mecri sular durulacak dedi. umutlu olmak her zaman iyidir ama bu dönemler için alternatif sektörler de el altında durmalı.
Maşallah![]()
bilmem spamdan para alan varmı bir anket yap istersen ilyas bey
yılın son aylarında hep böyle artışlar oluyor ama önemli olan parayı alabilmek.Daha pin adresini girmedim 2 ay sonra 3. pin isteyip onaylıcam.Tabi dayanırsa![]()
günlük 300 tl bırakacak ve 3 ay sonra ben o parayı alamassam kafayı yerimİyi sabrınız var.
bu konu hakkında bir daha konu açarsam sanırım forumun düşünmeyen tayfası beni linç eder... hocam şuan özgün ve spam kim var kim yok banlıyor. yani çözeceğimiz bir mantık yok. sular durulunca güncellemesi ortaya çıkar ona kafa yorarız.
geçen gün hintli bir yazılımcıyla görüştüm bana youtubun sorunları olduğunu söyledi ve dünyada kontrolsüz ve amaçsız bir şekilde ban attığını söyledi.
profildeki kadın galiba phoebe tonkingönlüne sağlık bu arada profilinde ki kadına aşık oluyorum herhalde. seni görünce içim bir hoş oluyor.kimdi bu kadın ya.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.