Sizde Bir Kap Su Koyun

bysasa

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Para Para Para nereye kadar ?

Şimdi ben derim ki bu kaynar havalarda kapınızın, pencerenizin önüne bir kap su koyup onu arada bir değiştirsek canım kedi,köpek,kuş,börtü böcek gelse kana kana onu bir içse içinden bir dua etse nasıl olur ?
birde biz bu aktiviteyi sürekli yapsak ve bunu fotolasak sitede yayınlasak boş bir kağıda YTPARA yazsak resmi çekmeden önce nasıl olur ..

Ben Sürekli yapıyorum ama fotolamak yeni aklıma geldi belki bu sayede bir dua alırız mübarek günlerde...

inşallah olur ben kediciklerimi aramaya başladım bile :)

Hazır bu konu varken buna benzer bende birşey söyleyeyim 2.5 Litre pet şişesi herkeste vardır yada ona benzer birşey onun kenarlarını keserek içine bayatlamış çöpe atılacak ekmek,kırıntı,kek,börek vs. bunlar yada su katarak pencerelerinizin önüne iple sabitleştirerek kuşlar için yada kediler vs çok güzel olur.kendi balkonumuzun demirine yapmışız gayette güzel çöpe gideceğine kuşlar yesin .

buyrun buna ait resim buldum gayet güzel ve basit bir iş.
qj8mc.jpg

reklam yapmaya karşıyım bunu insaniyet namına yapmak lazım her yaz 2 tane yerine 3 cuval mama alsak su zaten çeşmeden akıyor. koyarız kapıya herzaman yaptıgımız gibi.

Bi ara kedilere su vereyim dedim tırnağım gitti öyle bi saldırdıki işaret parmağındaki tırnağın yarısı yok :)

Valla güzel fikir ama bizim bra site şekline evler istanbul başakşehir de daha dışarıda kedi görmedim :D

Hazır bu konu varken buna benzer bende birşey söyleyeyim 2.5 Litre pet şişesi herkeste vardır yada ona benzer birşey onun kenarlarını keserek içine bayatlamış çöpe atılacak ekmek,kırıntı,kek,börek vs. bunlar yada su katarak pencerelerinizin önüne iple sabitleştirerek kuşlar için yada kediler vs çok güzel olur.kendi balkonumuzun demirine yapmışız gayette güzel çöpe gideceğine kuşlar yesin .

buyrun buna ait resim buldum gayet güzel ve basit bir iş.
qj8mc.jpg

bende normalde hep su koyuyorum her sabah yenilerim resimdekini yakın zamanda bende uygulucam :)

Arkadaşlar Para Para Para nereye kadar ?

Şimdi ben derim ki bu kaynar havalarda kapınızın, pencerenizin önüne bir kap su koyup onu arada bir değiştirsek canım kedi,köpek,kuş,börtü böcek gelse kana kana onu bir içse içinden bir dua etse nasıl olur ?
birde biz bu aktiviteyi sürekli yapsak ve bunu fotolasak sitede yayınlasak boş bir kağıda YTPARA yazsak resmi çekmeden önce nasıl olur ..

Ben Sürekli yapıyorum ama fotolamak yeni aklıma geldi belki bu sayede bir dua alırız mübarek günlerde...

Tebrikler kardeş, hakikaten herkesin belirli noktalara odaklandığı bir yerde, kafamızı kaldırıp etrafa bakmamızı sağladın. Neticede hepimiz insanız ve hislerimiz var elbette.

Tebrikler kardeş, hakikaten herkesin belirli noktalara odaklandığı bir yerde, kafamızı kaldırıp etrafa bakmamızı sağladın. Neticede hepimiz insanız ve hislerimiz var elbette.

ben teşekkür ederim
etrafımıza bakmazsak bu dünya yaşanmaz bir yer olur ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri