Sizde de düşüş varmı? (01.07.2014)

• Kullanıcı slayfer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
bende tbm biraz yükseldi.. kazançlara da etkisi oldu tabii :)

.06'dan .08-.09'a yükseldi..

to biraz düşmüş gibi gözükse bile izlenme sayım arttığından dolayı diye sorun yok :)

önemli olan net kazanç.. o da artış göstermiş durumda..

Ay başlarında olağan birşey.Google'ın reklam verenlerle ilgili yaşadığı birşey.

Arkadaslar benim sayfa to hala çok düsük. Eski günlerine dönen var mı? yoksa sıkıntı bende mi

dün 3000 tıka yaklaşmışım bugün 1000 tık dayım daha :(
dün bu saatlerde 1900 felandi :(

Arkadaslar benim sayfa to hala çok düsük. Eski günlerine dönen var mı? yoksa sıkıntı bende mi

sayfa to yerde tbm yerde bunlara bağlı olarak bgbgde yerde uzun zaman sonra bu kadar düşüş oldu geçen ay başındada düşüş olmuştuda bu kadar deildi :confused:

sayfa to yerde tbm yerde bunlara bağlı olarak bgbgde yerde uzun zaman sonra bu kadar düşüş oldu geçen ay başındada düşüş olmuştuda bu kadar deildi :confused:
Benim %60 %70 e kadar çıktı kayıplar. Geçen ayın baslarında %30 filandı ve bi kaç güne eski haline dönmüstü. Simdi hiç dönecek gibi durmuyor :)

bence düşüşe bgbg ler ile bakmak lazım. TO lar falan normalde de değişiyor ama bgbg fazla oynuyosa ben kıllanıyorum açıkçası. ayın birinde %25 e yakın bi düşüş vardı. ikisinde hafif topladı gibi ama hala genele göre düşük :confused:

aynen tbm filan cok dusuk hep tbm 0.17 0.18 lerde giderdi 2 gunden beri tıklamalarda bile düşüş var

Geçen aylarda adsense düşüyordu ama partnerler pek etkilenmiyordu,bu ay partnerlerde de aşırı düşüş var,index sorunu dicem ama oturmuş eski kanallarda bile oldukça düşüş var

Bendede düştü tmb 0.05 lerde geziyor :( 5k 150 tık yok :(

olmaz mı ya 12 k'ya 100 tıkı zor çıkardım dün birader öpün başınıza koyun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri