Sizde De TBM Artışı Var Mı ? (12 Ekim)

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bendede bgbg 8 TL ucmus bu aralar :)

Şimdi 23k görüntülemeye kaç verecek bakalım bgbg merakla bekliyorum

kanal partner bu arada.

bendede bgbg 8 TL ucmus bu aralar :)

Şimdi 23k görüntülemeye kaç verecek bakalım bgbg merakla bekliyorum

kanal partner bu arada.

8 de kalırsa 180 küsür bi şey verir.

o değil de. benim to ve tbm düştü izlenim arttı bugün. uzun zamandır sabit olan veriler saçmalamaya başladı, sonumuz hayrolsun ne diyelim.

bende tbm oranı 10-15 arası sabit çok şükür :D yüselebilirde düşebilirde fazla mal göz çıkarmaz :D

Benim to ve bgbg 2 gündür aşırı derecede düştü. Hatta para kazanmalar mı kapandı reklam mı çıkmıyor diye düşündüm bir ara ama her şey yerinde duruyor. Hayrolsun sonumuz cidden.

tbm 0.11 den 0.10 sayfa to da 6 küsürlerden 5 lere indi kaç gündür sabit gidiyodum 2 gündür benim düştü :D

doğal bişey bu. 5-6 tl lik bir tık gelmiştir. oda yüzdeye bölününce haliyle ortalamayı artırıyor.

herzaman artıp yükselebiliri reklama tıklayanın ülkesine tıkladığı reklama göre

Son düzenleme:
eskiden 1k izlenime 10 dk altı bile olsa 1.5 $ alırdık en kötüsü oda şimdi 10 dk altı videolarda hep izlenimden düşük kazanıyoruz.

Uzun videolarda bu oran dahada artıyor.1 k ya 5 $ alıyosak şimdi 2 3 $ oluyor mesela.

[MENTION=15947]tugayy[/MENTION] Ben özgün çalışıyorum bazı deneyler yapıyorum arada ülke ülke spam yapıyorum en yüksek tbm hep avrupa ülkelerinde amerika için 10 gündür çalışıyordum sonuçlar böyle.Tecrübeyle tbm yükseltmeyi öürendi.reklam bot vds kendim tıklama tarzı hiç bişey yapmadım tamamiyle doğal herşey.Bendeki sorun izlenme alamıyorum tbm'mi yükseltirim ama izlenim alamadığım için spam'ı bıraktım özgün çalışıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri