Sizde Öfkenizi Yazmak İstermisiniz ? Ofke.Com Sizlerle

Dksy

Yasaklanmış
Web sitesi
www.erdalozdemir.com
Öfke diğer anlamıyla sinir, insanların tamamında olan iç güdüsel davranışlar, hatta Amerikalı hekimler tarafınca yapılan bir araştırmaya göre hayvanlar,
insanlara göre daha fazla öfkeleniyor.
Öfkelendiğimizde hepimiz bir dostumuzun yanına gidip ona durumu anlatırız, durum hakkında eleştriler yapıp kendimizi rahatlatırız.
Dostlarımız her zaman yanımızda olamıyor veya onlar ile iletişim kuramıyoruz.
Dertlerimizi internette bir sayfaya yazsak ve bu sayfa bizlerin kimliğini gizlese, tüm dünya genelinden bu durumlar yorumlansa ne kadar güzel olur düşündünüzmü ?
Bunun için bazen facebook, twitter vb. sosyal mecralar kullanılıyor.
Ama kimliğinizi gizleyemiyorsunuz, üstüne birde bütün tanıdıklarınız sizler hakkında arkanızdna konuşuyor, tabir-i caiz ise gıybet yapıyorlar.
Sizlere Ofke.com'u tanıtmak istiyorum; yukarıda küçük bilgilendirme yapmıştım, bu proje sizin yukarıda listelediğim tüm dertlerinize çare olacak sizleri sakinleştirecektir.
Ofke.com 2016 senesinde 2 yatırımcı ile 1 aylık bir süre içerisinde geliştirildi, gecelerini gündüze eden bu yatırımcılar, bütçe eksikliği sebebiyeti ile geliştirme işlemini üstlendiler.
Asp.net altyapısı ile geliştirilen bu özel yazılım sayesinde ip adresiniz veya isminiz kayıt altına alınmıyor.
Aynı zamanda internetteki milyonlarca wbe sayfasında olduğu gibi içerisinde onlarca güvenlik açığı yok, bu kullanılabilir olmasını sağlıyor.
Ofke.com şuanda 800 kişiden fazla üyeyi bünyesinde barındırıyor, kullanıcı kitlesini arttırmak isteyen Ofke.com çeşitli reklam ağları ve forumlarda tanıtım yapmakta.
Ofke.com'a kullanıcı kitlesinde arttırma konusunda yardımcı olursanız ileride moderatörlük kazanabilir, dünyaca ünlü bir projeyi referans edinebilirsiniz.

Saygılarımla / Dksy

Gayet güzel düşünülmüş bir proje abi ellerine sağlık. Başarılar dilerim.

Un böceklerine öfkeliyim. Annem kasede açıkta un unutmuş, evi böcek bastı. Küçük uçan böcek. Evi ilaçlattık 2 gün oldu. İlaçlayan adam 20-25 günde tamamen biter dedi. Daha çekiyoz yani çile. Yemek yerken gözümü dört açıyorum, böcek filan gelmesin diye. Islak mendille böcek topluyorum koltuktan, dolaptan vs. Velhasıl kelam çok sinirliyim, öfkeliyim bu böceklere. Yine de tüm dertler bu olsun, şükürler olsun.

Tasarımına eleştiri yapılmış ama arkadaşlar bu klasik bir site değil ki herşey yerli yerinde olsun.
Sözlük tadında oluşturulmuş öfkeni dile getireceğin bir platform. Gayet de hoş olmuş.

Başarılar hocam..

Un böceklerine öfkeliyim. Annem kasede açıkta un unutmuş, evi böcek bastı. Küçük uçan böcek. Evi ilaçlattık 2 gün oldu. İlaçlayan adam 20-25 günde tamamen biter dedi. Daha çekiyoz yani çile. Yemek yerken gözümü dört açıyorum, böcek filan gelmesin diye. Islak mendille böcek topluyorum koltuktan, dolaptan vs. Velhasıl kelam çok sinirliyim, öfkeliyim bu böceklere. Yine de tüm dertler bu olsun, şükürler olsun.

Kolay gelsin hocam.

Tasarım berbat ama fikir güzel

Yorum için teşekkür ederim.

Fikir güzel ama tasarımsal olarak geliştirilmeli diye düşünüyorum

Yorum için teşekkür ederim hocam.

Tasarımına eleştiri yapılmış ama arkadaşlar bu klasik bir site değil ki herşey yerli yerinde olsun.
Sözlük tadında oluşturulmuş öfkeni dile getireceğin bir platform. Gayet de hoş olmuş.

Başarılar hocam..

Güzel tespitte buşlunmuşsunuz teşekkür ederim, bu tip yazılımlar basit kodlanmıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri