Kalite kontrol üst yapıda olmazsa olmazdır. Öyle ki bugün bir kalite kontrolcü şefin maaşı mühendisden daha fazladır. Ayrıca ben inşaat teknikeriyim ve seneye mühendisliğe geçmiş olacam hayırlısıyla ve bu onu biliyor. Konu bu değil aslında. Çevremde mesleği mesleğinden düşük tanıdığım kişiler var evlenmiş olan. Yanlış düşünmüşsünüz. Bağımız çok farklıydı. Arkadaşımızın nişanına defalarca gelip gelmeyeceğini soran bir kişi. Beni görünce yüz ifadesi, konuşması değişen birinden bahsediyorum. Kuzenine birinden ulaştım, o kişi adımı vermeden işte birisi hoşlanıyor diye. Kuzeni de, abi demiş bu kişi serhat mı. Yani bunları birleştirince bilmiyorum siz ne düşünürsünüz.
---------- Spam Engelliyici 02:31 ---------- Önceki Mesaj 02:28 ----------
Nedensiz bir hissiyat. Her zaman birşeyleri açıklayamazsınız. Hani bu bazen içimize doğan kötü hissiyat gibi. Canımızı sıkar da deriz ki çıksın artık diye. Buda öyle bir his.
Yukarıdaki yazdığına bakacak olursak.Belki de senin onu ne kadar çok istediğini test etmek istiyor olabilir.Kızları anlamak gerçekten zor ama kolay vazgeçme fazla gurur yapma.nacizane tavsiyemdir hakkında hayırlısı olsun