Sizi sokakta gören kızların faceden eklemesini ister misiniz ?

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Ya beyler ben bi ara arkadaşlarla t-shirt dizayn üzreinde çalışıyodum 1-2 işte çalıştım böyle geçen arkadaşla sokakta yürürken kızlar bizi çok fena kesti :D lan dedi keşke üstümde tel nom filan yazsaydı filan dedi böyle bişey yapsak örneğin facebook adresiniz v.b alır mısınız,fikriniz nedir ? Sizce iyi satılır mı tam bir fiyaskomu ?

guzel bi aksesuar ama adres fln koyarsan kisiligin icin eziklik olur
amacini belli etmeden elde etmek lazim yoksa anca palyaco olursun simartirsin

Arkadaşı sanırım ilk defa kızlar kesiyor :)
Bi kız kesmesiyle adam çılgın projelere imza atmış :)

Şaka bi yana hocam.

Tutmaz. Eziklik simgeler.

hacım bak şimdi bizim mühendislikte 50 kız 25 erkek var.koca sınıfta 1 tane kıza bakıyorum.sadece onunla olmak istiyorum.ama sınıftaki kızın en yakın arkadşaı dahil en az 25 farklı kız kesiyor beni :D ama gel gör ki öyle şeyler yapmıyorum :D akışına bırak arada keserler öyle :D ayrıca tişört satmak mı amacınız konuyla bi bağlantı kuramadım bende günlük yaşamımdan bi günü anlattım :D

Kisaltma link kabul ediyomu facebook yada ozel url
Kabul ediyosa tshirtun arka altina serit halinde yazilabilir marka gibi cix bi sekilde

Kız iyiki size selam felan vermemiş :D

Hocam alay konusu olursunuz :D abaza derler ahahah :D türkiye deyiz yabancı ülke olsa normal karşılanır :D

forumun en saçma konusuna 1. sıradan aday bence.
Ayrıca konu dışının üstte çıkmamaya başlaması ile konu dışına açılcak konular yeni başlayanlar bölümüne açılmaya başladı buna dikkat etmeyenlere cezai işlem yapılması gerekiyor bence.

valla onu bilmemde wechat diye bi uygulama vardı yakındaki cihazları buluyodun sohbet ediyodun falan kızlarada bunu öğretinde kesişirken 2 tarafta wechattan bulsun birbirini :D

forumun en saçma konusuna 1. sıradan aday bence.
Ayrıca konu dışının üstte çıkmamaya başlaması ile konu dışına açılcak konular yeni başlayanlar bölümüne açılmaya başladı buna dikkat etmeyenlere cezai işlem yapılması gerekiyor bence.

yok en saçma konu 1 dakikalık videoyu 1saniyelik partlara bölüp öyle yayınlamak isteyen birisi vardı onun eline su dökemez bu konu :D

yok en saçma konu 1 dakikalık videoyu 1saniyelik partlara bölüp öyle yayınlamak isteyen birisi vardı onun eline su dökemez bu konu :D
aa ben onu unutmusum :D 10 dakikalık videoyu 600 part yapalım diyodu o :D
sonrada playlist yapma düşüncesi vardı :D

saçmalık ve kaft gibi farklı tasarımlarla daha iyi birşey yapılabilir

about.me sitesi bütün sosyal profillerini ekleyebildiğin bi site.

Tshirte basınca sırıtmaz mesajı verir.Benim hakkımda demek zaten türkçesi. Birde kısa ve anlaşılır bi nick alırsanız iş yaparsınız :D

about.me açık mavi
bykd ceviz yeşili ve siyah tshirt :)artık renk size kalır.

Bence t-shirt yerine kaşe yapalim kizin biri es kaza bakarsa falan çaat diye vurur kaşeyi geceriz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri