Sizin için yaptım hemen kullanın - 2

tokibala

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Forumda yeni başlayan üyeler video sıkıntısı çektiği için onların kullanması adına video yapıp vermeye karar vermiştim. Daha önce yine video vermiştim ve çok yoğun ilgi görmüştü.Sizlerden pm yoluyla devamı için yoğun talep geldi. Buradan o konuya ulaşabilirsiniz.

Daha önceki videomda olduğu gibi bu videoyuda ana kanallarıma daha yüklemedim. İlk olarak bu forumun üyeleriyle birlikte aynı anda kullanacağım. İsteyen hemen kanallarına yüklesin ve kullanmaya başlasın. Videoda herhangibir engel yok ve en çok izlenen kategorilerden birisi. Para kazanması açık olacaktır.ALLAH şimdiden hepimize bol kazançlar versin. Amin..

Videoya kendi özel logomu koymadım. Herkes kullansın diye bu şekilde buraya verdim. Kendi hesaplarıma attığım zaman videonun bazı yerlerine kendi logomu ekleyeceğim.

Sonuna kadar mutlaka izleyin beğeneceğinizi düşünüyorum. Bu tarz videolar daha fazla izlenim alınmasını insanların daha güzel yorum yapmasını etkiliyor. Buda küçük bir tüyo olsun. Ehh bi yorumu çok görmeyin :D

Video için TIKLAYIN

Son düzenleme:
[MENTION=8523]tokibala[/MENTION] hocam gerçekten güzel olmuş teşekkür ederim kendi adıma. Hangi programla yapıyorsunuz acaba takip ediyorum da baya sağlam videolar çıkarıyorsunuz bende yapmak istiyorum.

[MENTION=8523]tokibala[/MENTION] hocam gerçekten güzel olmuş teşekkür ederim kendi adıma. Hangi programla yapıyorsunuz acaba takip ediyorum da baya sağlam videolar çıkarıyorsunuz bende yapmak istiyorum.

kardeşim bu videoyu camtasia 8 programıyla yaptım

Hocam verdiğin video örnekleri çok güzel. Konularını takip ediyorum. Fikir vermesi ve yol gösterici olması da artı bir katkı sağlıyor bence.Compilation tarzı videoların ve taktiklerin güzel ve mutlaka değerlendirilmesi gerekir. Bence önemli olan her daim izlenecek videolar yapmak ve kanalın günlük getirisini sabitlemek kazanç açısından sağlam olacaktır. Trendi takip edip güncel olmak elbette lazım fakat her daim izlenebilecek güncel videolarla her ay kazancı sabitlemek bence daha makbul. herkese bol kazançlar..

Videoya gelen görüntülenme sayısı kimseyi aldırmıyordur umarım tamamı ytpara dan.

Arkadaşlar merhaba. Forumda yeni başlayan üyeler video sıkıntısı çektiği için onların kullanması adına video yapıp vermeye karar vermiştim. Daha önce yine video vermiştim ve çok yoğun ilgi görmüştü.Sizlerden pm yoluyla devamı için yoğun talep geldi. Buradan o konuya ulaşabilirsiniz.

Daha önceki videomda olduğu gibi bu videoyuda ana kanallarıma daha yüklemedim. İlk olarak bu forumun üyeleriyle birlikte aynı anda kullanacağım. İsteyen hemen kanallarına yüklesin ve kullanmaya başlasın. Videoda herhangibir engel yok ve en çok izlenen kategorilerden birisi. Para kazanması açık olacaktır.ALLAH şimdiden hepimize bol kazançlar versin. Amin..

Videoya kendi özel logomu koymadım. Herkes kullansın diye bu şekilde buraya verdim. Kendi hesaplarıma attığım zaman videonun bazı yerlerine kendi logomu ekleyeceğim.

Sonuna kadar mutlaka izleyin beğeneceğinizi düşünüyorum. Bu tarz videolar daha fazla izlenim alınmasını insanların daha güzel yorum yapmasını etkiliyor. Buda küçük bir tüyo olsun. Ehh bi yorumu çok görmeyin :D

Video için TIKLAYIN

kardeşim hiç tınlamıyorsun 1-2 soru soracam skype verir misin dedim vs. hiç aldırış bile etmiyorsun neyse..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri