Sizin için yaptım hemen kullanın

hocam selamlar.. videolar süper olmus eline saglık.. benim sormak istedigim bu videoları imletmek icin herhangi bisey yapıyor musunuz?

kardeşim öncelikle yorumun için teşekkürler. İmletmek için aslında bişey yapmıyorum desem yeridir. Video başlığını ve etiketlerini güzel yazarsan , videonda kaliteli olursa zaten sen bişey yapmadan da izlenimler geliyor. En basiti face hesabını kullanman veya reddit gibi siteleri kullanman çok iyi olur.Ayrıca sen daha hızlı izlenim gelsin istersen bazı teknikleri kullanman yerinde olur. Bununla ilgili bir konu açmayı planlıyorum.

burda imletiyor :D
eline sağlık.gösterilen yollara kendi fikirlerinizi de eklerseniz daha güzel yol alırsınız.

burada verdiğim kanal benim ana kanallarım değil ki kardeşim.Bu kanal hiçbir adsense hesabıma bağlı değil ve bağlamayacağımda. Peki reklam neden var dersen onuda hemen söyleyeyim. Videoları burada arkadaşlara vermeden önce reklamlar çıkıyor mu diye denemem gerekiyor. Bu kanalda birçok deneme yapıp temiz videoları veriyorum.Yoksa forumda esas kanallarımı kesinlikle paylaşmam. Dolayısıyla burada imletme gibi bir derdim yok :) Ayrıca yorumun içinde sağol..

Hocam müziği nereden buldunuz asıl sıkıntı telifsiz ve böyle hoş müzikler bulmak :)

Çok iyi olmuş tebrikler. Bu parça videolar eşleşen vermiyormu eşleşenden nasıl kurtulacaz [MENTION=8523]tokibala[/MENTION]

Paylaşım için teşekkürler de telif getirmez demişsiniz neye göre getirmez acaba? Bunların hepsi creative common mu?

Paylaşım için teşekkürler de telif getirmez demişsiniz neye göre getirmez acaba? Bunların hepsi creative common mu?

kardeşim müzik zaten telif hakkı olmayan müzik. youtube da bu yönde kanallar var oradan aldım. Bunun haricinde görüntüler herkese açık görüntüler. Bende üstünde oynama yaptım üstelik

kardeşim müzik zaten telif hakkı olmayan müzik. youtube da bu yönde kanallar var oradan aldım. Bunun haricinde görüntüler herkese açık görüntüler. Bende üstünde oynama yaptım üstelik

Müzik tamam müzikte sıkıntı yok ben görüntüler için sormuştum. :) Neyse paylaşım için teşekkürler.

[MENTION=8523]tokibala[/MENTION] ciddi söylüyorum o kadar konu okudum yazılarındaki gibi video bulma yapma sorunum vardı yani işte telife düşer felan diye fakat dün bütün konularını baştan sona okuyup işe başladım,öncelikle senden ALLAH RAZI OLSUN.

Abi birde sana p.m ile ulaşmaya çalıştım fakat p.m kapasiten doluymuş açarsan oradan yazayım fakat tek bir sorunum var mesela bulduğum videoları boş bir kanala yüklesem direk dünya engeli veya eşleşen diye çıkarmı çıkmaz ise direk adsense kanalıma yükleyince sorun olurmu?

Okuyup cevaplıyacağını umuyorum

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Kardeşim öncelikle yorumların için teşekkür ederim. Daha önce konularda ısrarla şunu yazmıştım. Ayrıca pm yoluylada arkadaşlara söylemiştim. İster benim gibi video hazırlayın isterse başka yerden kendi kanalınıza yükleyin her durumda mutlaka ama mutlaka ilk önce yedek kanalınıza yükleyin. Ben hiç bir zaman videoyu hemen ana kanallarıma atmam. Benim yedek kanallarım vardır. Bunların para kazanmaları açıktır ama hiç bir adsense hesabına bağlı değildir. Aslada adsense bağlamam. Ben videoları önce yedek kanala yüklerim eşleşen gelirse ( müzikte dahil ) geçerim. Telif gelirse asla tutmam hemen silerim. Eğer sorun çıkmazsa ana kanallarıma atarım. Telif veya dünya engeli gelme durumu %95 ilk yüklemende gelir. Bende bunu bildiğimden dediğim gibi önce yedek kanala yüklerim.Pm olayına gelincede ne kadar silsemde hemen doluyor. Yeniden posta kutusunu boşaltacağım.

Ayrıca senin vasıtanla tekrar söylemiş olayım benim burada paylaştığım videoların olduğu kanal benim yedek kanallarımdan birisi. Dolayısıyla içinde bulunan tüm videolar temizdir sende dahil tüm arkadaşlar istediği gibi kullanabilir.Yakında yeni paylaşımlarımda gelecek bilgin olsun

Hocam PM atamıyorum size, bana bi pm atar mısınız?

Teşekkürler.

Hocam PM atamıyorum size, bana bi pm atar mısınız?

Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri