Sizlerden düşünce almak istiyorum canımı sıkan bir durum

ben birkaç eleştiri getireyim.
daha yeni bir site daha doğrusu forum olmuş ve birçok konu başlığı var. hatta bilim sitesi diyorsun ama dinler hakkında bile bölümler var illimunati falan var. küçükten başlayıp büyümek gerekirdi. bu forum böyle yıllarca uğraşsan dolmaz.
bilim gerçekten sabır isteyen bir iş. evrim ağacı vard biliyorsundur. yıllar yıllar boyunca çok zaman harcayıp akademik derecede makaleler yazdılar binlerce. hatta ülkemizdeki akademik seviyenin çok üstündeler. fakat hak ettikleri yere yeni yeni geliyorlar. emek ve sabır isteyen birşey.
sonra evrim ağacı varken niye senin sitene gireyim? yani rakiplerde olmayıp sende olan şey ne? farkın ne? eğer farkın varsa bunu yansıtabiliyor musun?
ayrıca hocam son olarak, bu sitenin admininin evrim hakkında açtığı konuya ve kurduğu cümlelere bir bak.
bence ya düşünme şeklinizi değiştirin (dininizi demiyorum) ya da sitenizin içeriğini değiştirin.
Bizim için eleştiri iyi oldu
1- ülkemşzde daha çok bilim degilde ateizm illüminati gibi şeylerin aratıldıgı için böyle bişi yaptık belli üye sayısına gelince kaldıracagız
2- Evrim agacı varken neden bilim duragi biz sitemizi onlarla bir tutmadık ve ben hiç bir bilim sayfasına rakip olarak görmüyorum ama şuan mesaj atsak paylaşımımızı yaparlarmı bilemem
3- Admin benim sitede :) kendi görüşüm olarak belirttim benim sorunum
4- Bu kimse düşüncesini degiştiremez bilim herkesin düşüncesine açık bir arazidir.

ben birkaç eleştiri getireyim.
daha yeni bir site daha doğrusu forum olmuş ve birçok konu başlığı var. hatta bilim sitesi diyorsun ama dinler hakkında bile bölümler var illimunati falan var. küçükten başlayıp büyümek gerekirdi. bu forum böyle yıllarca uğraşsan dolmaz.
bilim gerçekten sabır isteyen bir iş. evrim ağacı vard biliyorsundur. yıllar yıllar boyunca çok zaman harcayıp akademik derecede makaleler yazdılar binlerce. hatta ülkemizdeki akademik seviyenin çok üstündeler. fakat hak ettikleri yere yeni yeni geliyorlar. emek ve sabır isteyen birşey.
sonra evrim ağacı varken niye senin sitene gireyim? yani rakiplerde olmayıp sende olan şey ne? farkın ne? eğer farkın varsa bunu yansıtabiliyor musun?
ayrıca hocam son olarak, bu sitenin admininin evrim hakkında açtığı konuya ve kurduğu cümlelere bir bak.
bence ya düşünme şeklinizi değiştirin (dininizi demiyorum) ya da sitenizin içeriğini değiştirin.

Her türlü eleştiriye açığız teşekkürler.O konuya da arkadaşı uyardığım yazdım.O anlamda demek istemedi fakat çok temel bilgisi olmadığı için o konuda yanlış kelime seçimi yüzünden saçma bir cevap geldi.

hocam üye oldum. ben de böyle ilginç deneyle ve bilim-kurguya meraklıyım. yakınmanızı anlıyorum. ben de edebiyat sitesi açmıştım yüksek lisans yapan arkadaşımla araştırmalar yapıp paylaştık. akademik anlamda özgün çalışmalardı. ayrıca mesela kendi çapında ödev,şiir vb. yapan arkadaşlarla destek için görüştüğümde çoğu geçiştirmişti. hatta biri sitene reklam alacaksan olmaz benim sırtımdan para kazanamazsın diyen bile olmuştu. Hakeza internet eğlence,vakit öldürme gibi amaçlar için kullanılıyor. insanlara faydalı şeyler maalsef rağbet görmez. Umarım forumunuz alanında bir numara olur. başarılar

Eyvallah hocam yorumun ve üye olman için çok çok teşekkür ederim bilime ve deneylere verdigin önemde sevindirdi inş. yararlı konularınıda bekliyoruz deney videoları vs. :)

---------- Spam Engelliyici 00:58 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------

En büyük hata Adem olmuş

Adem Heatshot atmış ondan mı hocam :D :O

Hocam forum işi göründüğü gibi kolay değildir 1,2 reklamlada hemen user doluşmaz.Önemli olan Google`de belirli bir süreden sonra sabit bir sıraya oturmasıdır.Ama bu süre uzun sürer genelde 4,5 ay sonra hiç durmadan güncel tutarsanız o zaman canlanmaya başlar.

Aktif bir bilim facebook ve twitter almalısın sürekli güncelliğini korursanız diğer sayfalarla karşılıklı paylaşımlarla büyüyebilirsiniz.

Çabanızı takdir ediyorum ama yazdıklarınızı en başta yapmanız gerekirdi. Araştırmadan, durumu bilmeden bir işe kalkışmış gözüküyorsunuz.

Site içeriği suan boş sayılacak kadar az, verdiğiniz reklamlardan gelen insanlarda içeriği az olduğu için çıkabilecektir. Ondan dolayi ilk başta, özgün bilim hakkında makaleler yazdirarak içerik girmenizi öneririm böyle siteye giren bir kişi o makaleden etkilenip üye olabilir, dusuncelerini yazabilir, paylaşım dahi yapabilir.

Çabanızı takdir ediyorum ama yazdıklarınızı en başta yapmanız gerekirdi. Araştırmadan, durumu bilmeden bir işe kalkışmış gözüküyorsunuz.

Hocam bizim bu siteyi yapmamızın amacı zaten bilgilendirmek bende bilirdim oyun sayfası kurmasını ama amaç ögretmek ögrenmek onun için açtım benim buradaki sitemim bilim sayfası gibi gözüküp bilime deger vermeyen insanlara

Facebook reklam verecegim günlük bütçe 2 tl facebook 1000 kişiye ulaşır diyor veren varmı sitemizin reklamı yapacagım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri