sontorun
Yasaklanmış
Bizim için eleştiri iyi olduben birkaç eleştiri getireyim.
daha yeni bir site daha doğrusu forum olmuş ve birçok konu başlığı var. hatta bilim sitesi diyorsun ama dinler hakkında bile bölümler var illimunati falan var. küçükten başlayıp büyümek gerekirdi. bu forum böyle yıllarca uğraşsan dolmaz.
bilim gerçekten sabır isteyen bir iş. evrim ağacı vard biliyorsundur. yıllar yıllar boyunca çok zaman harcayıp akademik derecede makaleler yazdılar binlerce. hatta ülkemizdeki akademik seviyenin çok üstündeler. fakat hak ettikleri yere yeni yeni geliyorlar. emek ve sabır isteyen birşey.
sonra evrim ağacı varken niye senin sitene gireyim? yani rakiplerde olmayıp sende olan şey ne? farkın ne? eğer farkın varsa bunu yansıtabiliyor musun?
ayrıca hocam son olarak, bu sitenin admininin evrim hakkında açtığı konuya ve kurduğu cümlelere bir bak.
bence ya düşünme şeklinizi değiştirin (dininizi demiyorum) ya da sitenizin içeriğini değiştirin.
1- ülkemşzde daha çok bilim degilde ateizm illüminati gibi şeylerin aratıldıgı için böyle bişi yaptık belli üye sayısına gelince kaldıracagız
2- Evrim agacı varken neden bilim duragi biz sitemizi onlarla bir tutmadık ve ben hiç bir bilim sayfasına rakip olarak görmüyorum ama şuan mesaj atsak paylaşımımızı yaparlarmı bilemem
3- Admin benim sitede
4- Bu kimse düşüncesini degiştiremez bilim herkesin düşüncesine açık bir arazidir.