Skypedeki anlamsız olay :(

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
skypede şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.
Kendi bilgisayarımda skypeye girdiğimde x kişiyi yeniden adlandırıp a yapsam veya silsem diğer bilgisayadan açınca yine o kişi ya x olarak yada silinmemiş görünüyor bunun sebebi nedir?
Ne yaptımsa çözemedim skype çerezlerini silsemde :(

Bende de 5 kisi mesaj atiyorsa sadece 2 kisinin bildirimi geliyor.. Ah ah nerede o msn dönemleri. Skype çok sacmaladi alternatif sart

Mobil Mesaj

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] bir olay varya anlamadım birşeyi güncellemekmi gerek listeyi bilgisayarda düzenledim kim nedir tek tek yazdım şimdi diğer bilgisayardan girdim hepsi aynı :)))
Vallah messenger güzeldi özellikle 7.2 sürümü:)

En büyük derdiniz bu olsun beyler. Benim Skype'ıma sürekli Rusyadan falan giriş yapılıyor. Bir ara da antepten girilmiş. Şifreyi değişiyorum yine giriyorlar. En son Skype hesabı askıya almış ben birşey yapmayınca :p Virüs taraması falan da yaptım birşey çıkmadı

Bu ios taki skype uygulaması gördüğüm en gereksiz uygulama mesajlar 10 dakika sonra geliyor bazen hiç gelmiyor

---------- Spam Engelliyici 11:20 ---------- Önceki Mesaj 11:19 ----------

Msn geri dönmeli kral gitti soytarısına kaldık

Skype üzerinde ciddi sorunlar var. Geçen gün görüşmeyi kapattım. Ekranda kapanmış görünüyor ama devam ediyordu. Karşıdaki arkadaşım kapattı yok yine kapanmadı. Skype dan cik dedik yok arkadas hala kapanmadi. En son task manager uzerinden kapattık.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] bir olay varya anlamadım birşeyi güncellemekmi gerek listeyi bilgisayarda düzenledim kim nedir tek tek yazdım şimdi diğer bilgisayardan girdim hepsi aynı :)))
Vallah messenger güzeldi özellikle 7.2 sürümü:)

Şimdi denedim mobil uygulama üzerinden adlandır hocam daha sonra pcden gir oluyor

Skype çok sorunlu bir program aslına bakarsak. Çoğu özelliği düzgün çalışmıyor. Msn'in ekmeğini yiyor zaten. Microsoft işte ne beklersin. :)

Mobil ile masaüstü entegre çalışmıyor. Mobilde eklediğim arkadaşı masa üstünde tekrar eklemek zorunda kalıyorum. Msn listesindekileri unutmuyor sadece.

format attık sohbet kayıtlarının yarısı gitmiş yarısı kalmıs

Merhaba arkadaşlar,
skypede şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.
Kendi bilgisayarımda skypeye girdiğimde x kişiyi yeniden adlandırıp a yapsam veya silsem diğer bilgisayadan açınca yine o kişi ya x olarak yada silinmemiş görünüyor bunun sebebi nedir?
Ne yaptımsa çözemedim skype çerezlerini silsemde :(

Şu an test ettim herhangi bir güncelleme veya sorun söz konusu değil. Bilgisayarınızdaki entegre (kendinden kurulu) Skype'ı silip alttaki linkten indirmeyi deneyin.

Windows 8, Windows 8.1, Windows 10'daki entegre Skype hala optimize edilmemiştir.

Arkadaştan sonra mesaj atıyorum ama arkadasın mesajının arkasında kalıyor.

Bu sorunu aşabilen var mı arkadaşlar?
Bilg bozuldu diğerinden açıyım dedim kendim adlandırdığım eskisine döndü allak bullak oldu.
Her bilg olması için ne yapmamız lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri