Slayt videolar telif yer mi?

• Kullanıcı Yman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Yman

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bi moda sitem var. Elbise tanıtımları, saç modelleri vs. var. Her konum için ekstradan video yapıyorum. images.google.com üzerinden 30-35 resimle slayt hazırlıyorum ve Youtube'nin kendi müziklerinden koyuyorum.

Bu şekilde telif yeme şansım var mı? Her videonun açıklamasına kaynak; images.google.com yazıyorum mesela.

Eğer telif vs. yerse hiç uğraşmıcam bu işle, site yapmaya devam etcem. O kadar emek ediyorum zamanım gidiyor.

çok çok düşük bi ihtimal yok bile denilebilir direk

Yer, Yedim. Biz de onu tartışıyorduk arkadaşlarla. Sen yine de devam et düşük bir ihtimal. O telifte ben bahtsız bedevi olarak tanımlıyorum kendimi.

Yer, Yedim. Biz de onu tartışıyorduk arkadaşlarla. Sen yine de devam et düşük bir ihtimal. O telifte ben bahtsız bedevi olarak tanımlıyorum kendimi.

1 yıllık videolarım var o şekilde ama reklam kapalıydı. 1 yılda hiçbiri telif yememiş, bugun aktif ettim reklamı. 300-400 izlenmeleri var günlük. Bunlar telif yiyorsa o zaman web sitelerinden de banlasın adsense. Sonuçta sitelerin alayında resim var.

Hocam telif yemez anlamında mı diyorsun :)

Yani hocam çok düşük ihtimal . Hem bir senedir duruyomuş videolarında. Ya biri seninle uğraşır sahte telif atar yada gerçek bir resim sahibi der bu resim benim telif atar. Düşük ihtimaller sen hazırla

kaynak vermemen daha hayırlı olur gibi eğer resimin üstünde kaynak varsa onlarıda kapatmaya çalış.Videodaki açıklama kısmına yazarsan rahat bulurlar seni göz önünde olma pek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri