slayt videolarla pk açtırdı

Kime sorsanız bu kanalın para kazanması açılmaz falan derdi tebrik ediyorum her zaman kendiniz olun milletin dediğine kulak asmayın kafanızın dikine gidin sağdan soldan duyumları kafaya takmayınız herkes bir şey bildiğini sanıyor ama işte sonuç :)

200 videonun 185inde robot sesi kullanarak para kazanmayı açtırdım lütfen hangi robot sesini kullandığımı sormayınız :)

Youtube'da tek gerçek varsa deneme yanılma yöntemi ne varsa deniyecen sağdan soldan duydum vs olmaz.

O video ile alakası yok yanılgı oluşturulmuş konuda Kanala bakın özgün bireysel videolar var o sebeble açılmış

Eğer video kaliteliyse uğraşıldıgı belliyse slaytta olsa açılıyo

O video ile alakası yok yanılgı oluşturulmuş konuda Kanala bakın özgün bireysel videolar var o sebeble açılmış

Birileri bir şey sorar, zaman ayırıp detaylı açıklama yaparsın ki yaptığın açıklamalar genel bir tecrübeye dayalıdır, youtube politikalarını değiştirir adamın dediği olur, o zaman tamamdır işte senin söylediğin yalandır, atıp tutuyoruzdur, hani insanı yardımcı olmaktan soğutuyorlar :) Oysa açılsa da açılmasa da bana ne faydası var? Youtube kanal üretimiyle ilgilenenler bilirler slayt videoların pk konusundaki durumunu. Son olarak da kanalda özgün & düzgün videolar oldukça fazla. Aynı clickbait yapan haber siteleri gibi bir konu olmuş. Hayırlısı

bunu videoyap yapıyordu ve baya bi önce açıklamıştı demekki devam ediyor

çoğu videoda yüzünü göstermiş sadece slayt videolar değil yani

Öncelikle hayırlı olsun. Ben yüzümü göstermediğim için hayvanlar ile alakalı özgün videoların olduğu kanalda pk açtıramadım. 2-3 defa denedim olmadı. Emekler boşa gitti. Siz slaytla açtırmışsınız tebrikler.

Öncelikle hayırlı olsun. Ben yüzümü göstermediğim için hayvanlar ile alakalı özgün videoların olduğu kanalda pk açtıramadım. 2-3 defa denedim olmadı. Emekler boşa gitti. Siz slaytla açtırmışsınız tebrikler.
Kanal benim değil ben açtırmadım açılmaz dedim açıldı
Birileri bir şey sorar, zaman ayırıp detaylı açıklama yaparsın ki yaptığın açıklamalar genel bir tecrübeye dayalıdır, youtube politikalarını değiştirir adamın dediği olur, o zaman tamamdır işte senin söylediğin yalandır, atıp tutuyoruzdur, hani insanı yardımcı olmaktan soğutuyorlar :) Oysa açılsa da açılmasa da bana ne faydası var? Youtube kanal üretimiyle ilgilenenler bilirler slayt videoların pk konusundaki durumunu. Son olarak da kanalda özgün & düzgün videolar oldukça fazla. Aynı clickbait yapan haber siteleri gibi bir konu olmuş. Hayırlısı

aşkolsun clickbait sevmem,aksine tam da sizin dediğiniz gibi ---youtube politikalarını değiştirir adamın dediği olur, o zaman tamamdır işte senin söylediğin yalandır, atıp tutuyoruzdur, hani insanı yardımcı olmaktan soğutuyorlar :) Oysa açılsa da açılmasa da bana ne faydası var?--- ben açılmaz dedim birisi açılır dedi ben yalancı gibi oldum.O yüzden ben mi yanlış biliyorum diye burdakilere sorayım dedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri