Slitherio.co BUYRUN

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Evet, Js dosyası muhtemelen sunucuda da NodeJs kullanmaktadır. Onun dışında bu gösterdiğin sadece bir dosyası (:

o.src = '/s/game' + d + '.js'; burada da anlaşılacağı gibi sürekli değişken bir şekilde dosya çağırmakta.

çalışmazmı hocam bu şimdi

Hayır çalışmaz, bunun için sunucu lazım ve sunucuda da NodeJs kurulu olması lazım ki sunucu çalışabilsin.
son bişey daha sorayım şimdi biz bunu sunucuya kursak çalışır o zaman değilmi
çünki ben normal sunucuya kurdum açılıyor ama oyuna girmiyor

son bişey daha sorayım şimdi biz bunu sunucuya kursak çalışır o zaman değilmi
çünki ben normal sunucuya kurdum açılıyor ama oyuna girmiyor

oyunu ws:// den dolayı girmez çünkü WebSocket lazım onun içinde sanırım nginx ihtiyaç duyar veya başka bir sunucu istemcisine .
Orjinal site de şu adresten verileri çekiyor bizim lokalimizde ona izin verilmiyor .

ws://5.9.28.244:443/slither

Peki [MENTION=8845]CemaLi[/MENTION] Hocam Bu Şekilde Güzel Reklam Yapılsa Agario Gibi Tutarmı Dersin Para Kazanılırmı Üzerinden

Peki [MENTION=8845]CemaLi[/MENTION] Hocam Bu Şekilde Güzel Reklam Yapılsa Agario Gibi Tutarmı Dersin Para Kazanılırmı Üzerinden

Ne diyeyim bilemem ki, ben biraz oynıyayım dedim beğenmedim . Sebebi ise Agar çünkü Agar'da büyük her zaman küçüğünü yiyabiliyor ama bunda öyle bir durum yok sanırım o yüzden hemen kapatıp çıktım (: tabii bu benim tercihimdir. Elbette seven olacaktır.

Ne diyeyim bilemem ki, ben biraz oynıyayım dedim beğenmedim . Sebebi ise Agar çünkü Agar'da büyük her zaman küçüğünü yiyabiliyor ama bunda öyle bir durum yok sanırım o yüzden hemen kapatıp çıktım (: tabii bu benim tercihimdir. Elbette seven olacaktır.

Yok Oyun tutar tutmasınada Demek istediğim onların sunucusu üzerinden site açtım iframe ile böyle bi yere varılabilirmi ?

Reklamı ne şekilde yapmak lazım ?

oyunu ws:// den dolayı girmez çünkü WebSocket lazım onun içinde sanırım nginx ihtiyaç duyar veya başka bir sunucu istemcisine .
Orjinal site de şu adresten verileri çekiyor bizim lokalimizde ona izin verilmiyor .

ws://5.9.28.244:443/slither

haklısın hocam baktımda o şu kod var mübarekte

WebSocket("ws://"+bso.ip+":"+bso.po+"/slither");ws.binaryType="arraybuffer";window.ws=ws;ws.onmessage=function(c){if(ws==this&&(c=new Uint8Array(c.data),

---------- Spam Engelliyici 13:39 ---------- Önceki Mesaj 13:37 ----------

Yok Oyun tutar tutmasınada Demek istediğim onların sunucusu üzerinden site açtım iframe ile böyle bi yere varılabilirmi ?

Reklamı ne şekilde yapmak lazım ?
iframe olayı hem reklam açısından hem google açısından sıkıntı yaratıyor diye biliyorum ben hocam

iframe kodu ile çekilmiştir site html olarak benden alınmıştır.
(ortak olucaktık site için ben sonradan vazgeçtim.)
(Hayırlı olsun)

Site şuanki haliyle şöyle düşünün küçük oyun siteleri oluyor misal adamlar oyunu paylaşıyor temanın içinde bu şekil sadece isimden kazanıcak.

Bana hazırlıyan ise irfancan'dır.

Son düzenleme:
iframe kodu ile çekilmiştir site html olarak benden alınmıştır.
(ortak olucaktık site için ben sonradan vazgeçtim.)
(Hayırlı olsun)

Site şuanki haliyle şöyle düşünün küçük oyun siteleri oluyor misal adamlar oyunu paylaşıyor temanın içinde bu şekil sadece isimden kazanıcak.

Bana hazırlıyan ise irfancan'dır.

Teşekkür Ederim...

Değerli Yorumun İçin.

hocam java ve javascript arasındaki farkı biliyor musun yada fark var mı biliyor musun bunu sorarken ?

Java bir programlama, nesne yönetimli bir dildir.

JavaScrip ise adı üstünde bir script dilidir. Html içine gömülenilen tarayıcışar tarafından yorumlana bile scrip dilidir. Javascript yazarken notepat++ ile yazarsın ama javayı netbeans gibi bi ortamda yazıp derlemen gerekir. Js nün derlen eye ihtiyacı yoktue

Sent from my iPhone using Tapatalk

Java bir programlama, nesne yönetimli bir dildir.

JavaScrip ise adı üstünde bir script dilidir. Html içine gömülenilen tarayıcışar tarafından yorumlana bile scrip dilidir. Javascript yazarken notepat++ ile yazarsın ama javayı netbeans gibi bi ortamda yazıp derlemen gerekir. Js nün derlen eye ihtiyacı yoktue

Sent from my iPhone using Tapatalk

heh tamam çalışmaya başlamışsın o yüzden birbirine benziyor diye terimleri karıştırma :)

FAVİCON

9ol0ON.png

Daha İyisini Yapabilecek varsa çok memnun olurum.

ayrıca bu tür sitelere nasıl yası yada logo yapabiliris ?

Örnek Benim siteyi facebook ta paylaşınca böyle görünüyor ;

kBRoM9.png

Onların Sitesini paylaşınca böyle görünüyor ;

NAJPLL.png

Demek istediğim index.html dosyasından bunları nasıl yapabiliris yada başka yolu varmı hem anahtar kelime olması açısından hemde paylaşınca favicon görünsün en asından.

Teşekkürler.

bu pvp değil ki normal orjinal server ?

FAVİCON

9ol0ON.png

Daha İyisini Yapabilecek varsa çok memnun olurum.

ayrıca bu tür sitelere nasıl yası yada logo yapabiliris ?

Örnek Benim siteyi facebook ta paylaşınca böyle görünüyor ;

kBRoM9.png

Onların Sitesini paylaşınca böyle görünüyor ;

NAJPLL.png

Demek istediğim index.html dosyasından bunları nasıl yapabiliris yada başka yolu varmı hem anahtar kelime olması açısından hemde paylaşınca favicon görünsün en asından.

Teşekkürler.

meta taglarıyla denedinmi?

o facebookda görülen favicon değil favicon sitenin tarayıcılarda görülen ufak iconu meta image yazarsan görürsün.

Meta Tag(Etiketi) Nedir, Nasıl Olmalıdır? SEOya Etkisi Nedir?

<meta name="description" content="The smash-hit game! Play with millions of players around the world and try to become the longest of the day! Click to play Slither io" />
<meta name="keywords" content="slither, slitherio, slither io,agario" />
<meta property="og:image" content="http://i.hizliresim.com/9ol0ON.png" />

Şöyle Yaptımda Olmadı Ya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri