Slow Motion

egitimvideolari

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar bildigim kadari ile turkiyede slow motion video cekip yayimlayan kimse yok ben de gerekli ekipmanlari alip bu tarz videolar cekip montajlayip bir youtube kanalinda paylasmayi dusunuyorum. Sizce nasil olur?
Ayrica video icinde hic konusma olmazsa global paylasim da yapabilecegimi umuyorum, her kitleyi toplariz boylece..

Slowmotion olarak yumruk atmayı çok merak ediyorum, slowmotion dövüş kanalı açarsanız tutar bence ( kendi fikrim bu)

Eğer gerekli ekipmandan kastın bir kamera alıp çektiğin görüntüleri video montaj yazılımları ile yavaşlatmak ise unut gitsin. Ama gerçekten bir slow motion kamera alacaksan ki oldukça pahalı fiyatları var o zaman iş yapar bence..

Eğer gerekli ekipmandan kastın bir kamera alıp çektiğin görüntüleri video montaj yazılımları ile yavaşlatmak ise unut gitsin. Ama gerçekten bir slow motion kamera alacaksan ki oldukça pahalı fiyatları var o zaman iş yapar bence..

Bahsettigimiz kameralarin fiyatlari degisken hocam 1000 dolara da var 150 bin dolara da. Sahsen 2500 fpslik bir kamera ile baslamayi dusunuyorum yani 100 kez yavaslatilmis goruntu elde ediyoruz..

çok yüksek çözünürlük ve saniye başı yüksek görüntüleme mantığına sahip cihazlar pahalı olduğu için türkiye prof olarak yapan kimse yok hocam slow mo guys var dünyada 1 numara bu işte özgünden kazandığım parayla bende prof olarak yapmak istiyorum 1 yıl sonra filan.gerekli ekipmanları alıp güzel fikirler üretirseniz çok iş yapar hocam

çok yüksek çözünürlük ve saniye başı yüksek görüntüleme mantığına sahip cihazlar pahalı olduğu için türkiye prof olarak yapan kimse yok hocam slow mo guys var dünyada 1 numara bu işte özgünden kazandığım parayla bende prof olarak yapmak istiyorum 1 yıl sonra filan.gerekli ekipmanları alıp güzel fikirler üretirseniz çok iş yapar hocam

Harbiden ya o nasil bir izlenimdir oyle ;)

http://youtu.be/j_OyHUqIIOU

Bahsettigimiz kameralarin fiyatlari degisken hocam 1000 dolara da var 150 bin dolara da. Sahsen 2500 fpslik bir kamera ile baslamayi dusunuyorum yani 100 kez yavaslatilmis goruntu elde ediyoruz..

Hangi kamera bu 2500 fps kaydeden? Sony rx100 mark 4 var 960 fps çekiyor diyorlar ama 250 fps ve üzerinde görüntü kumlanıyor.

Bende çok düşündüm bu işi ama baya masraflı bişey ya... Kamerayı alacaksın bunu işleyebilen süper bir bilgisayar ssd kamera için ssd filan oooohoooo baya masraflı tabi 1 yılda çıkartırsın parasını bence :D Ama ilk sermayen olması gerekli... + O kameralardan türkiyede bulunmuyor yurtdışından almak zorundasın...

İngilizce olarak yayımlarsan daha çok iş yapar tabii ama boşuna yapan az yok onları, çünkü sağlam ekipmanlar lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri