Slowmotion Video Ufak bir soru ama heycanlıyım :D

o slow motion kameraların işlemcilerim bizim pclerden kat ve kat daha hızlı kocaman makine kaç tane fan var çok pahalı birşey ama 60-120 fps çeken bir kamera başlangıç olarak iş görür

Youtubedan para kazancam dıye gıdıp kamera alamam :D okulda acılıyo zaten 5 parasızım :D
başka kategorı ne onerebılırsınız bana ne paylassam tutulur

Wooöööhhh !! :D Bide Ben Cep telefonumla yapmaya calısıyorum :D

yapılır ama o izlediğin profesyonel slow motion çekimler gibi asla olamaz. anca videoyu yavaşlatmış olursun dostum o da aynı zaman zaman videoların sonunda denk geldiğimiz örnek: "hello" kelimesini "haaalllllllyyllloooo" gibi gıcık bir şey duyarsın :)

nasıl bir cümle oldu :)

Paypal ile odeme yapiliyormus iyi bari :)))

bilenesor iki şekilde

suan aksam ve evde cektıgım ıcın ıyı olmuyo olabılır ama ıstedıgım performansın yanından bıle geçmıyor suankı goruntu benım ıstedıgım mesela surata tokat gelınce yanaklar dalga dalga oluyo malesef onlar yok :D o olmayınca slowmotıon un anlamı kalmıyo zaten sadece goruntu yavaşlamıs oluyo Movie Makerde Ciddi Yavaşlatma Yapılıyor Fakat Çektiğiniz Kamera Misal Benım kullanlıgım telefon kamerası fazla kare kaydedemedıgı ıcın ne kadar yavastırsan yavaslat bu sefer sankı resım gıbı oluyo boyle donarak geçmeye baslıyo atlaya atlaya o gordugumuz balonların patlayınca havada su yuvarlak duruyo falan fılan cıdden saglam kameralar ıstıyo o yuzden bu ıstende vazgeçtm bu gıdısle ben bu youtubedan 1 tl bıle kazanamıcam cunku kategorı yok adam gıbı paylasım yapabılecegım :S
Eger Sony Vegas varsa burada adam gosterıyor kare kare olmadan slow motıon yapmayı. Dene bence iyi sonuclar alirsin
http://www.youtube.com/watch?v=XYAjCq_BQDo

"Slow motion" değilde "Stop Motion" çalışabilirsiniz, telefonu değerlendirmek isterseniz :)

"Slow motion" değilde "Stop Motion" çalışabilirsiniz, telefonu değerlendirmek isterseniz :)

Stop motion teknıgını bılmıyordum ilk basta dalga gectıgını sandım youtubedan falan smdı arastırıyorum eğer telefonum iş görürse cok guzel olur :) sagol bilgi için
buldugum bır vıdeo var http://www.youtube.com/watch?v=GSzCLf8tjP4&feature=fvwp bunu nasıl yapıyolar mantıgı nedır bunu anlatan bır yazılı metın yada vıdeo varmıdır nasıl yapılıyor yanı

arastırdıgım kadarıyla adobe premiere pro da yapılıyor bu fakat creative cloud u yukluyorum listede o uygulama cıkmıyor :S after effects de yok :S baska program kullanılıyomu acaba

stop mantionda güzel bir şey aslında. sanki çizgi film yapar gibi. tek farkı ardı ardına hareketleri çizmiyorsun da fotoğrafını çekiyorsun. sonra birleştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri