★★ Smart Render Business Duyuru ★★

• Kullanıcı KOLCAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS
tek tek sırayla renderliyor şimdilik ilerde bu özellik yapılabilir
hocam ileride mutlaka üyelik açıp kullanmaya başlayacam. Aynı anda 10 tane render sorunu da giderilse çok güzel olur. Program muhteşem duruyor. başarılarının devamını dilerim.

hocam ileride mutlaka üyelik açıp kullanmaya başlayacam. Aynı anda 10 tane render sorunu da giderilse çok güzel olur. Program muhteşem duruyor. başarılarının devamını dilerim.

Teşekkürler ederim pazartesi günü yazılım aktif olarak kullanıma sunulacak

ben şimdi google play store dan indirdim üye oldum 2 gün kullanma hakkımı verilecek test etmek için ?

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION]

Hocam youtube kanal toplu indirme ve videoların kapak resimleri ile beraber indirme özelliği olacakmı?

render programın ücreti nedir

Web Site üzerinden hesap oluşturma aktif edildi. pazartesi akşam 23:59'a kadar üye olan herkez deneme sürümüne sahip olacak

Kayıt olmak için : Smart Render Business

konu güncel tanıtım videosu hazırlanıyor bu akşam yeni sistem aktif edilecek mobil uygulamayı indirip 2 günlük deneme, web site üzerinden üye olarak 1 günlük deneme kazanabilirsiniz bu gece 23:59 dan itibaren deneme sürümü kazanma kapatılacaktır..

yazılım aktif edildi deneme sürümü almak isteyenler pazartesi 23:59'a kadar kayıt olup giriş yapabilir.. deneme sürümü aktif olucaktır.

hocam haklısınız geç saatlere kadar çalıştığım için dalgınlıktan işim biter bitmez sms gönderdim bunun için özür dilerim bundan sonra 13.00 - 17.00 arası smsler atılacak uyarınız için teşekkür ederim aklımdan çıksa bile sisteme kontrol ekledim bu saatler dışında sms atılmayacak artık :)
[MENTION=12529]SameT[/MENTION] [MENTION=25732]vrgngns[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 11:15 ---------- Önceki Mesaj 11:13 ----------

hocam yazılımın çıkması güzel de sürekli sms geliyor telefona geceleri. gündüz atsanız daha iyi olmaz mı?

Birde cep telefonuna gündüz mesaj atmayı öğrenseniz ne güzel olacak :)

muhtemelen bugun sipariş geçicem hoşuma gitti programınız

---------- Spam Engelliyici 07:41 ---------- Önceki Mesaj 07:26 ----------

bu arada https://www.youtube.com/watch?v=JnElrUYM7ug bu videonun sesi az çıkıyor

akşan o kadar da denedim ses yüksekliği kulaklık ile yaptığım için bana normal gibi gelmişti ama speaker den dinleyince çok kısık olmuş video da aceleye geldi daha detaylı bir video hazırlıcam bugün

Arkadaşlar herkese slm eğer smart render busıness programı yuklediğinizde programı yürütme engellemsi hatasını alıyorsanız Net Frameword 4.5 yükleyin sorun çözülüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri