★★ Smart Render Business Duyuru ★★

• Kullanıcı KOLCAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS
tamam hocam not aldım

Eksik gördüklerimi yazayım hocam ben ;

Video üzerinde video oynatma ( biri arka plan olucak biri ana video ) arkaplan gibi

Arkaplan üzerine video ekledik ama videonun büyüklüğünün yüzdesini ayarlayamıyoruz bunun için % kısmı koyarsanız güzel olur

Aynı anda 2,3 render yaparsa çok iyi olur

Zamanla efekt vs. eklenirsede güzel olur

Eksik gördüklerimi yazayım hocam ben ;

Video üzerinde video oynatma ( biri arka plan olucak biri ana video ) arkaplan gibi

Arkaplan üzerine video ekledik ama videonun büyüklüğünün yüzdesini ayarlayamıyoruz bunun için % kısmı koyarsanız güzel olur

Aynı anda 2,3 render yaparsa çok iyi olur

Zamanla efekt vs. eklenirsede güzel olur

video boyutunu simulator ile istediğiniz şekilde ve konumda ayarlayabilirsiniz hocam

Güncelleme - 01/07/2016
{
- Ses ile video hızlandırma yapınca uyuşmuyodu (Düzeltildi)
- Arka Plana Video Ekleyebilme (Live Background) Özelliği Eklendi
- Toplu Render Alırken Her Videonun Arka Planına Kendisini Basma (Self Live Background) Özelliği Eklendi
- PlayList'e Sınırsız Kendi Videonuzu Ekleyebilme Özelliği Eklendi
- PlayList'e Eklediğiniz Videoları En Başa Ekleyebilme seçeneği Eklendi
- PlayList oluştururken her defasında listeyi karıştırma seçeneği eklendi
- Simulator için iyileştirilme çalışması yapıldı
- PlayList işlemi tamamlandığında 2.kez yaparken hata veriyodu (düzeltildi)

güncelleme yarın aktif edilecektir.

güncelleme aktif major bir güncelleme olduğu için yazılımı tekrardan kurmanız gerekicek

Son güncellemeyle Dehşet - ül - Vahşet oldu :D (kullanabilene) :)

Ellerine saglık kardesım ya , hergecen gun daha guzel şeyler katıyorsun programa emegıne saglık ...

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] vds de çalıştırdığım zaman bu hatayı alıyorum
R38mBn.png

Hocam hangi framework eksik tam anlayamadım. Eksik dediğini indireyim diyorum başka bir tane daha var onu da indiriyorum olmuyor. Neler gerekiyor link vs atar mısın?

Gerçekten çok başarılı bir olmuş hayırlısı olsun hocam. Tüm Müslüman Aleminin Kandili Mübarek Olsun.

Pm atmıştım dönmednz hocam

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocam pmden skype adresini iletir misin bana lütfen..

Hocam bot çalışmıyor, video ekleyip ayarları yaptıktan sonra başla diyorum. Tamamlandı diyor ve ilerlemeden arızalı bir videoyu render klasörüne atıyor. Ayrıca pm atmıştım, dönüş yapacaktınız halen geri dönüş olmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri