#Smart Render - Profesyonel Render Yazılımı

ne durumda acaba buna göre almayı düşünüyorum ?

Şuan için rafa kaldırılan bi özellik hocam sebebi ise videoyu birleştirip bir çıktı alıp sonra alınan çıktıyı renderlemek gerekiyordu yaptığım zaman bu şekilde gereksiz gördüm daha geliştirilmiş bir şekilde yapmayı planlıyorum.

[Güncelleme 3.3.0]

- 16 Farklı Formatta Render Alma (mp4,avi..) gibi
- Ekran Görüntüsü Alma

Not: Intro ve Outro için geliştirdiğim bir yöntem var %95 olumlu sonuçlar aldım 2 gün içerisinde yazılıma entegre ediceğimi umut ediyorum..

#Smart Render Güncelleme# - 3.8.0

- F5 İle Ekran Görüntüsü Alabilme
- Tüm Format'larda render alabilme
- Yazının çerçeve altında kalması fixlendi.
- Render Profilleri (Aynı Anda Farklı Render Ayarları Yapıp Render Grubu Oluşturarak Farklı Ayarlar'da Render Alabilme)
https://www.youtube.com/watch?v=Y0kP16aHrjY

Son düzenleme:
Ingiliz bir youtuber grubu ile anlaşma sağladım ve yazılıma ingilizce dil desteği yapıyorum arkadaşlar güncellemelere bu yüzden ara verdim.. yarın dil seçeneği aktif edilecek ve güncelleme ile bir kaç değişiklik aktif olucak.. İlginiz için teşekkürler :)

Ingiliz bir youtuber grubu ile anlaşma sağladım ve yazılıma ingilizce dil desteği yapıyorum arkadaşlar güncellemelere bu yüzden ara verdim.. yarın dil seçeneği aktif edilecek ve güncelleme ile bir kaç değişiklik aktif olucak.. İlginiz için teşekkürler :)

Yolun açık olsun Mehmet :)

Onun yolu fazlasıyla açık hocam :) GümbürGümbür gelıyor :)
Şuanda Special Render i kullanıyorum da tek kelime HA-Rİ-KA ...

Foruma ilk üye olduğunda yardımı dokunmuştu unutmam 2 kere tw ile bağlandı yardım etti. Böyle efendi ve yardımsever insanların iyi yerlere geldiğini görmek çok sevindirici. Azim var, eleştirilere kulak asıyor, her daim kendini geliştirmeye bakıyor ve bu sayede görüyoruz ki hergeçen gün üzerine ekliyor.
İnşallah çok güzel yerlere geldiğini de görürüz.

[MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] onunda takibindeyiz inşallah onuda aşıcaz :) [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] her zaman yanımdasın abi sağol :)

fiyat çok ya biraz indirim yapsa :D bakalım yazdım özele cevap verirse

botu yazdıran benim hocam ben o fiyata yazdırdım :) sesden gelen dünya engelini bu kadar çabuk geçen bir sistem daha düşük bir fiyata satılamaz bence bir video 7-8 dk da render alıyor çerçeve ekliyor sesi geçiyor daha ne yapsın :)
( indirilen videoları sadece programın içine sürükle bırak ve başlat de bu kadar :) )

botu yazdıran benim hocam ben o fiyata yazdırdım :) sesden gelen dünya engelini bu kadar çabuk geçen bir sistem daha düşük bir fiyata satılamaz bence bir video 7-8 dk da render alıyor çerçeve ekliyor sesi geçiyor daha ne yapsın :)
( indirilen videoları sadece programın içine sürükle bırak ve başlat de bu kadar :) )

çerçeveyle işimiz yok :D sadece ses lazım :D

Hocam en zor içeriklerde de denedın mı? DÜNYA için? :D

Kliplerde deneme yemıyo :D gerçi ben 131.861.134 izlenen bır klıpte denedım :D

Hocam en zor içeriklerde de denedın mı? DÜNYA için? :D

Kliplerde deneme yemıyo :D gerçi ben 131.861.134 izlenen bır klıpte denedım :D

öyle bakıyım ennnn zorunda geçiyomu ENNN ZORRR ENNNNNNNNNN ZORRR diye hiç bakmadım :D :D :D

günlük açtığım kanallar içerisinde takıldığım olmadı henüz benim başarı oranım %100 :D

öyle bakıyım ennnn zorunda geçiyomu ENNN ZORRR ENNNNNNNNNN ZORRR diye hiç bakmadım :D :D :D

günlük açtığım kanallar içerisinde takıldığım olmadı henüz benim başarı oranım %100 :D

Denedıgımden berı benım de her attıgım gecıyor :D daha ''AHA BU DUNYA ENGELINDE ENGELLENDI'' demedı :D Sadece Müzik ve şarkıları yakalıyo işte onu da farklı metotlarla çözuyoruz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri