#Smart Render - Profesyonel Render Yazılımı

ünlemgeç yapılabilir mi hocam başından alıp sonuna ekleme % oranında yada karışık parçalar halinde alıp sonuna ekleme vs gibi çeşitlendirlip ..video birleştirme kesme eklendi mi son güncellemelere tam bakmadım ama yoktu sanırım..

hocam farklı yöntemler deniyorum

- aynı videoyu birleştirip çıktı alma yani video bitince birkez daha başlıcak 2 kez oynatılacak

- videonun başından istenilen süre kesilip sonuna ekleyebilme

- videoyu hızlı bir şekilde intro kaydedip introyu ekleyebilme

intro - outroyu düzeltene kadar bu özellikleri yazicam

hocam farklı yöntemler deniyorum

- aynı videoyu birleştirip çıktı alma yani video bitince birkez daha başlıcak 2 kez oynatılacak

- videonun başından istenilen süre kesilip sonuna ekleyebilme

- videoyu hızlı bir şekilde intro kaydedip introyu ekleyebilme

intro - outroyu düzeltene kadar bu özellikleri yazicam

Takdir edilesi bir çabanız var, tebrikler.
Bu arada GPU destekli bir şekilde render aldırma şansımız var mı?

Takdir edilesi bir çabanız var, tebrikler.
Bu arada GPU destekli bir şekilde render aldırma şansımız var mı?

teşekkür ederim hocam, Grafik işlemciyle render imkanı şuan yok ama bi araştırayım FFMPEG'te mümkünse ekleyebilirim bunu da :) CPU için bir kaç render modu var

hayırl Satışlar Hocam Mesajım bulunsun Lazım Olabilir :)

Hocam merhaba ffmpeg şu şekilde birşey yapabilir mi?
Diyelimki videonun altından %20 lik bir kısım keseceğim bu kesine kısım üst taraftan tekrar alta doğru inecek [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION]
vxPJIl7.png

Hocam merhaba ffmpeg şu şekilde birşey yapabilir mi?
Diyelimki videonun altından %20 lik bir kısım keseceğim bu kesine kısım üst taraftan tekrar alta doğru inecek [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION]
vxPJIl7.png

hocam yapılabilir ama bu kadar ffmpeg bilgim yok :) bir yerde böyle birşey görmüştüm videoyu 8 karade istenilen bölgelerini gösterebiliyolardı

@KOLCAK hocam kendı hazırladıgımız videoları yükleme olasılıgımız nedır .. yanı sadece yukleme ıcın kullana bılıyormuyuz ve toplu olarak en fazla yukleme sınırınız varmı ?

@KOLCAK hocam kendı hazırladıgımız videoları yükleme olasılıgımız nedır .. yanı sadece yukleme ıcın kullana bılıyormuyuz ve toplu olarak en fazla yukleme sınırınız varmı ?

hocam yazılımda upload özelliği yok sadece render yapabilirsiniz

Açıklama

Smart Render Projesini C++ veya Delphi programlama dili ile yeniden yazıcam bu gece gerekli araştırmalarımı yapıp yazılımın yeni Builderini belirleyecem, yeni sistem çalışmam bitene kadar güncelleme koymuyacağım, iyi niyetimi suistimal eden arkadaşlar var çünkü, demo sürümden sürekli yararlanan, yada yazılımı cracklemekle uğraşan kişiler var bunun önüne geçmek adına.

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocam program güncelleme sonrası hep hata veriyor programı kapatın uyarısı veriyor yanlış bir şey mi yapıyorum acaba?

hocam bu render botunu masaüstü render ve upload bot olarak yapsanız güzel olur :)

Upload olayını yapmayı düşünüyorum bir kaç gündür, ama Render yazılımı şuan tam istediğim gibi değil bir sürü özelliği test ediyorum tam olarak stabil ve Tüm kullanıcı isteklerini içeren Render botu ortaya çıkardıktan sonra Upload işine de el atıcam :) Konsol olayını ise çok farklı boyutlara çekicem, kafamdaki şeyleri yazılıma entegre ettiğimde çok iyi sonuçlara imza atıcağımızı düşünüyorum :)

coder calıskan birine benziyor takipteyim bakalım programı nerelere getirceksiniz hayırlı olsunn :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri