Satış devam ediyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Satış devam ediyor. Her ne kadar baltalayanlar olsada sorunsuz hizmet vermeye devam ediyoruz.
Rica ederiz. Bu tarz alışverişlerde sabırşı olmakta fayda varBaltalayan yok, çok teşekkür ederizbiraz geç olması beni endişelendirdi.
Merhaba hocam, yorumunuz için çok teşekkür ederim. Düşme sebebi yeni youtube filtresinden kaynaklı olup her türlü garantilidir. Elbet telafi edilecektir. Sabrınız için teşekkür ediyorumşimdi suana kadar alıp en memnun kaldıgım firma bu fırma ama gecen gün güncelleme yapılması nedeniyle beklemedeyim. Ayrıca 6. sınra 2.000 saat aldıgım izlenimler hep düştü sadece 1.000 saati kaldı umarım oda düşmez.
Merhaba hocam, yorumunuz için çok teşekkür ederim. Düşme sebebi yeni youtube filtresinden kaynaklı olup her türlü garantilidir. Elbet telafi edilecektir. Sabrınız için teşekkür ediyorum
Aynen hocam tüm siparişleri iptal ettim. Şuan izlenim servislerini stabil hale getirdim. Sıra abonede Gönül rahatlığı ile tekrardan sipariş verebilirsiniz.Hocam flood gibi olucak k.bakmayın. İşlemler iptal edilip bakiyeye eklenmiş.. Şuan izlenim alalım mı almayalım mı? Yada işleme girmesi için ne zaman alabiliriz?
Evet hocam. Sizin linki de başlattım. Özelden durum hakkında bilgi verirsiniz duruma göre izlenim sayısını artıralımTüm sistem düzeldi mi hocam ?
Çok teşekkür ederim üstad. Her zaman beklerim yineTelafiler yapıldı tesekkur ediyorum. Her zaman alıs veriş yapacagım site ve onerdiğim. İyi kazanclar dilerim
Hızlı yansıması adına etkileşimli yolladım o kadarHocam öncelikle fazla izlenimler için teşekkürler. İzlenim aldığım videolarda like larda arttı. Like için herhangi bir çalışma yaptınız mı yoksa tamamen izlenimlerden gelen like larmı? Doğal like larmı yani?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.