SMS Sitesi YAPIMI

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ytpsms.net gibi bir site yapmayı düşünüyorum nasıl yapabilirim kullanabileceğim dökümanlar nedir? Araştırdım tek bulabildiğim şey toplu mesaj atmak.

DEMO : http://sms.yerinial.net

Bizim SMS Bayiliğimiz var aynı zaman'da alt bayi'de verebiliyoruz ancak ;

1 : Satış Yapacağınız İçin Vergi Levhası.
2 : Hizmet Sözleşmesi
3 : Müşterilerinizin tüm gönderdiği Sms'lerden siz sorumlu olursunuz olur olmadık Sms'ler gönderirlerse başınız yanar bu işler şakaya gelmez

Fiyat olarak 1000 Sms Satışımız 13 TL.

Reklam amaçlı sms göndermek artık suç 50.000 tl ye kadar cezası var.Sizin kastettiğiniz farklı bişey mi?

çok yanlış anlamışsınız arkadaş sanal numarası kullandırtmak istiyor veya gerçek numarayı web sitesine dökmek istiyor. bir zamanlar twilio vardı onun gibi

Zor iş olarak görünüyo hocam r10da falan yardımcı olabilecek kişiler bulabilirsiniz

Ytpsms projesi, satın alınan premium numaraların PHP ve api ile kodlanıp anlık olarak ekrana yansıtılması mantıgıyla çalışıyordu. Yoğun talebi karşılayamadığım, numara fiyatlarının ücretsiz sistemlere göre yüksek olması, ve yaşadığım bazı saçma sapan dialoglar yüzünden süresiz olarak durdurdum.

Kendiniz için kullanıcaksanız kodlama yapmanıza gerek yok, %100 gerçek telefon numarası satan yüzlerce sağlayıcı var. onlardan satın alarak işinizi halledebilirsiniz.

forumda enesen4 nickli arkadaşın konularında, premium numara satışı yapan siteler paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Ytpsms projesi, satın alınan premium numaraların PHP ve api ile kodlanıp anlık olarak ekrana yansıtılması mantıgıyla çalışıyordu. Yoğun talebi karşılayamadığım, numara fiyatlarının ücretsiz sistemlere göre yüksek olması, ve yaşadığım bazı saçma sapan dialoglar yüzünden süresiz olarak durdurdum.

Kendiniz için kullanıcaksanız kodlama yapmanıza gerek yok, %100 gerçek telefon numarası satan yüzlerce sağlayıcı var. onlardan satın alarak işinizi halledebilirsiniz.

forumda enesen4 nickli arkadaşın konularında, premium numara satışı yapan siteler paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Reis böyle bir site istiyorum da yapabilen kimse yok senin haricinde :D

Sadece php mi? Biri vardı unuttum c# ve asp.net lazım demişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri