SMS Tel Onay Sistemi Öneriniz Var mı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bana bir kere lazım olduğunda yaklaşık 20+ site denedim, olmadı :(

3cx de pişmanlıktır o kadar diyim...
vallaha kardesim millet nasıl acıyor bilmiyorum da ben 3 cx den kapanan kanalım olmadı . adam 200 -300-500 küsür küsür basarsa kapanır tabi. ama sattıgım kimseyle sıkıntı yasamadım. varsada yazsın parasını vereyim 2 katıyla.. acarsa millet ip değiştirmeden cerez silmeden tabi patlar . amaannnn neyse .

sipariş alınır kolay gelsin

vallaha kardesim millet nasıl acıyor bilmiyorum da ben 3 cx den kapanan kanalım olmadı . adam 200 -300-500 küsür küsür basarsa kapanır tabi. ama sattıgım kimseyle sıkıntı yasamadım. varsada yazsın parasını vereyim 2 katıyla.. acarsa millet ip değiştirmeden cerez silmeden tabi patlar . amaannnn neyse .

sipariş alınır kolay gelsin

Yapmadım şey kalmadı kardeş,3cx ile onay yaptığım kanal max 1 gün dayanıyor.Attığım video sayısı 20yi geçmez... Onay yapmadığım mailler sağlam 10 gündür.

Yapmadım şey kalmadı kardeş,3cx ile onay yaptığım kanal max 1 gün dayanıyor.Attığım video sayısı 20yi geçmez... Onay yapmadığım mailler sağlam 10 gündür.

1,5 ay önce actıgım 3cx le kanallar halen saglam 4 tanesi life baglı bi sıkıntı yok . ref istersen gel bi bak kardesim ok. kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri