SmsVer.Net - +15 Dakika Onay ve Sms Sistemi - Facebook SMS Onayı, Sosyal Medya SMS Onayı

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[email protected] ile üyelik alındı.. [MENTION=11620]era[/MENTION]

aynsta.. [MENTION=13733]Yandex[/MENTION].com.tr
onaylar mısınız hocam? iyi çalışmalar

[email protected] onaylarmısınız. Teşekkür ederim

bekir.ki.. [MENTION=36529]Gmail[/MENTION].com üyeliğimi onaylayabilir misiniz.

[email protected] ile üyelik aldım. bu arada hayirli olsun

[email protected] üye oldum onaylarmısınız :)

not: bir üyenin yazısını alıp, maili değiştirip mesaj atacaktım fakat işi aceleye getirip maili değiştirmemişim, yanlış anlaşıldığı için özür dilerim..

[MENTION=26378]unadikum[/MENTION]

[email protected] onaylar mısınız hocam [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

soldierofturks at yandex.com

yonlendirmeler..hot..com üye oldum onaylarmısınız.

ahcan38[at]outlook.com adresi ile kayıt oldum onaylarmısınız..

hayırlı olsun emeğinize sağlık!
inan.k*r*k*c AT yandex.com kayıt oldum onaylarmısınız?

Teşekkürler sistem için.
[email protected] Onaylarmısınız

fgoren at gmail ile kayıt oldum onaylar mısınız. Teşekkürler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

.

srknko.. at.gmail.com adresi il üye oldum onaylar mısınız?

emeği geçenlere teşekkürler..

Üye oldum, onaylar mısınız; [email protected]

üye oldum onaylar mısınız? [email protected]

Arkadaşlar üyelikleriniz onaylanmıştır.

[MENTION=11620]era[/MENTION] ülke nerenin ülkesi acaba? ve Youtube onaylamada bu telefon onaylamak için kullanılamaz diyor?

Son düzenleme:
[MENTION=11620]era[/MENTION] fiyat nedir hocam, fiyatla alakalı bir ibare göremedim konuda?

[MENTION=11620]era[/MENTION] fiyat nedir hocam, fiyatla alakalı bir ibare göremedim konuda?

Merhaba, güncel liste aşağıda mevcuttur:

1v3lBN.png

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:44 ----------

[MENTION=11620]era[/MENTION] ülke nerenin ülkesi acaba? ve Youtube onaylamada bu telefon onaylamak için kullanılamaz diyor?

Merhaba,

Ülke ABD. +15 dakika onayı gerçekleştirilebilmekte, normal hesap açarkenki onay maalesef gerçekleştirilememekte. Detaylı bilgiyi ilk mesaja birazdan ekliyorum nasıl işlem gerçekleştirilebileceğine dair.

---------- Spam Engelliyici 16:47 ---------- Önceki Mesaj 16:44 ----------

Konu başlığı ve ilk mesajdaki bilgiler güncellenmiştir.

Merhaba, güncel liste aşağıda mevcuttur:

1v3lBN.png

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:44 ----------

Merhaba,

Ülke ABD. +15 dakika onayı gerçekleştirilebilmekte, normal hesap açarkenki onay maalesef gerçekleştirilememekte. Detaylı bilgiyi ilk mesaja birazdan ekliyorum nasıl işlem gerçekleştirilebileceğine dair.

---------- Spam Engelliyici 16:47 ---------- Önceki Mesaj 16:44 ----------

Konu başlığı ve ilk mesajdaki bilgiler güncellenmiştir.

adsense açarken çıkan onayı geçebiliyor mu ?

[email protected] onaylarmısınız hocam
ben şimdi 50 Limit satın aldım ama numaralar gözükmüyor sonra mı gelecek bilgi verirseniz memnun olurum

Merhaba, onayınızı yaptım. 50 limitiniz tanımlandı. Şuan numara alabiliyor olmanız gerekiyor.

50 limit ile kaç onay yapılıyor

Şuan için en az 50, en çok 100 ortalama 70.

Telefonlar hiç kullanılmamış olduğunda 2 sms yapılabiliyor kısaca. Eğer sms alamazsanız hiç kredi düşmüyor zaten.

Bu arada kredi sistemimiz [MENTION=11620]era[/MENTION] düzeltene kadar eksik olduğundan yanlış gözükebilir kredi sayınız; ancak işlem sayınızı göz önünde bulundurarak harcamanızı tavsiye ederiz ;)

Merhaba, onayınızı yaptım. 50 limitiniz tanımlandı. Şuan numara alabiliyor olmanız gerekiyor.

Şuan için en az 50, en çok 100 ortalama 70.

Telefonlar hiç kullanılmamış olduğunda 2 sms yapılabiliyor kısaca. Eğer sms alamazsanız hiç kredi düşmüyor zaten.

Bu arada kredi sistemimiz [MENTION=11620]era[/MENTION] düzeltene kadar eksik olduğundan yanlış gözükebilir kredi sayınız; ancak işlem sayınızı göz önünde bulundurarak harcamanızı tavsiye ederiz ;)
EVET hocam teşekkür ederim ama bir sorun var 2 ayrı numara kullandım ikisindede mesaj bölümüne kod gelmedi dili türkçe seçtim numarayı 2 sefer istedim mesaj olarak istiyoruz galiba ama malesef kod gelmedi

EVET hocam teşekkür ederim ama bir sorun var 2 ayrı numara kullandım ikisindede mesaj bölümüne kod gelmedi dili türkçe seçtim numarayı 2 sefer istedim mesaj olarak istiyoruz galiba ama malesef kod gelmedi

Normal şartlarda problem olmaması gerekiyor. TeamViewer varsa yardımcı olmaya çalışabilirim hocam? Ülke olarak da ABD seçiyorsunuz değil mi?

Normal şartlarda problem olmaması gerekiyor. TeamViewer varsa yardımcı olmaya çalışabilirim hocam? Ülke olarak da ABD seçiyorsunuz değil mi?

evet hocam bir bilgi vereyim vds kulanıyorum almanya ama numara istediğimde sorun yok kod yollandı diyor fakat mesaj bölümüm boş bu bölümü seçiyoruz değilmi
Doğrulama kodunu bana kısa mesaj olarak gönderin

evet hocam bir bilgi vereyim vds kulanıyorum almanya ama numara istediğimde sorun yok kod yollandı diyor fakat mesaj bölümüm boş bu bölümü seçiyoruz değilmi
Doğrulama kodunu bana kısa mesaj olarak gönderin

Eğer dil Türkçe ise, seçerken ABD seçiyorsanız numara ülkesi olarak ve aynı numaraya iki kere sms gönderiyorsanız problem olmamalı. O bölümdür doğrudur hocam. SMS güncelleme tuşuna da basıyor musunuz sistemde? SMS kontrol et. yazan yere.

Eğer dil Türkçe ise, seçerken ABD seçiyorsanız numara ülkesi olarak ve aynı numaraya iki kere sms gönderiyorsanız problem olmamalı. O bölümdür doğrudur hocam. SMS güncelleme tuşuna da basıyor musunuz sistemde? SMS kontrol et. yazan yere.

evet hocam şimdi başka hesap ve yeni numarayla deneyeyim size dönerim

evet hocam şimdi başka hesap ve yeni numarayla deneyeyim size dönerim

Tabi, problem olursa. Önceden söyleyip özel mesaj ile team bilgileri atarsanız kontrol edebilirim. Tekrar tüm adımları deneyin problem çıkmaması gerekiyor :) 2 kere atın, Türkçe kullanın, ABD seçin.

Bu arada +15 dakika onayı deniyorsunuz sanırım di mi? başka bir onay ise ondan olmuyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri