Sniper Speed art Skor 36-4 ;)

• Kullanıcı blanc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
cs go yada bf4 de yaparsan bu montage videosunu iyi tutar.

cs go yada bf4 :) 10 senelik bilgisayar hayatımda oynamadım fakat silahlı oyunlara sempatim olduğu için hepsini oynuyup bu şekil videolar cıkartıcagım

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

Biraz edit süper olur

editlemelerimi geliştireceğim efect konusunda sony vegas işimi görür diye düşünüyorum hocam teşekkür ederim

cs go yada bf4 :) 10 senelik bilgisayar hayatımda oynamadım fakat silahlı oyunlara sempatim olduğu için hepsini oynuyup bu şekil videolar cıkartıcagım

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

editlemelerimi geliştireceğim efect konusunda sony vegas işimi görür diye düşünüyorum hocam teşekkür ederim

After effek veya adobe premire

Ben bu müzik olayını gereksiz buluyorum. Atmosferi yaşamada negatif etkisi var.

Ben bu müzik olayını gereksiz buluyorum. Atmosferi yaşamada negatif etkisi var.

şimdi şöyle birşey var hocam mesela birisi açtı videoyu izliyor oyunu bilmiyor izliyor fakat bi zaman sonra sıkılabiliyor ama şarkı güzelse sıf onun için bitiriyor videoyu o yanını düşündüm ben ne kadar doğru bilemiyorumda

Snip oynayisiniza hayran kaldim hocam :) elestiriye gelince montage diyince benim aklima en iyi vuruslar gelir ki genelde de oyledir mesela bazi yerlerde durbun acmadan vurusunuz filan onlarin birlesimi gibi olur siz daha cok olmeden en cok adam vurdugunuz kisimlari birlestirmissiniz

Snip oynayisiniza hayran kaldim hocam :) elestiriye gelince montage diyince benim aklima en iyi vuruslar gelir ki genelde de oyledir mesela bazi yerlerde durbun acmadan vurusunuz filan onlarin birlesimi gibi olur siz daha cok olmeden en cok adam vurdugunuz kisimlari birlestirmissiniz

birleştirmedim hocam sadece hızlandırdım sesler hızlandırıldı işte camtasida sonra render aldım bi renderda muzik koyup aldım bu hale geldi ölmeden öldürme de denenebilir :) teşekkür ederim yorumunuz için bu oyunun yanı sıra başka silahlı oyunlara gelicek elimden geldiğince

Aynen hocam daha bilindik oyunlarda daha fazla izlenmeniz olur ustlerde dendigi gibi cs:go cod ve bf oyunlarinda zaten snip inizde guzel :)

Konu Güncel thug life serimin ilk partını yayınlıyacagım ;)

Ölüm anılarının 2.ci bölümünü ekledim ;)

Hocam nasıl thug life videosu eğlence 0. Daha çok belgesele benzemiş

Bu special force 2 nin ingilizce desteği yokmu ? Yani intikam falan yazacağına ingilizcesi yazsın . Bence daha iyi olur ingilizce başlık giriyorsunuz sonuçta . Ben LoL Tr serverında oynuyorum arada video çekiyorum o yüzden ingilizce olarak oynuyorum. Size de öyle tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri