Sochi 2014 geldi :)

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Konuyu destekleyen kişiler burada çalıştığı konuları paylaşsın samimiyetlerini görelim o zaman.

Film, dizi, haber,spor, magazin.çizgi film. bunlar çalıştığım kategoriler.
filmleri internetten bulurum(sende çok kolay bulabilirsin)
dizileri de kendim uydudan kaydederim
haberlerin kayıtlarını türkçe ise kendim değilse google news kullanırım.
spor yabancı kayıt almam ntvspor yeter bana.
magazin yabancı çalışıyorum google trend genelde işimi görür.
çizgi film konusunu biraz araştırman ve emek vermen lazım ne geçiyor ne geçmiyor.

var mı daha istediğin bişey kanal adlarını ve nerlerden ne yüklediğimi falan da isteiyorsan açık adres ver hdd yi sana göndereyim.

genelde 2014 olimpiyat komitesinin sahip oldugu videolardır bunlar. hemen dünya geneli engelleme veya eşleşen içerik alabilirler. bilginiz olsun

O da bir bilgidir. Başkasının ekmeğine taş koymaktır sizin yaptınız , tek dileğim senin yüklediğin konulara da herkes çöker.

Bugüne kadar öğrendiğin herşey sana vahiy yoluyla filan mı geliyor?

İşinize yarayan bilgileri gelin forumdan alının öğrenin, 3-5 kuruş kazanın.

son bildiklerini birileri ile paylaşan birilerine ver yansın yapın.

Konuyu açan arkadaşı tebrik ederim

Best of sochi,
Sochi ski crash,
Sochi Fail
Sochi Fail (Spor kategorisi)

Eski olimpiyat oyunlarını aratıp keywordlerin türevlerini bulabilirsiniz.

Konuyu açan arkadaşı'da tebrik ederim, Alınma hocam sen boş boş mesaj yazan çakma youtube gurularına :)

---------- Mesaj saat 07:23:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:20:41 civarında gönderildi. ----------

Konuyu destekleyen kişiler burada çalıştığı konuları paylaşsın samimiyetlerini görelim o zaman.

Konuyu açan kişi samimiyetini göstermiş,

zaten forum kategori dolu. Zaten sizin öğrendiklerinizin yarısından fazlası bu forumdan. Neyin samimiyetini arıyorsun samimiyetsiz mesajların ile ?

Bugüne kadar öğrendiğin herşey sana vahiy yoluyla filan mı geliyor?

İşinize yarayan bilgileri gelin forumdan alının öğrenin, 3-5 kuruş kazanın.

son bildiklerini birileri ile paylaşan birilerine ver yansın yapın.

Konuyu açan arkadaşı tebrik ederim

Best of sochi,
Sochi ski crash,
Sochi Fail
Sochi Fail (Spor kategorisi)

Eski olimpiyat oyunlarını aratıp keywordlerin türevlerini bulabilirsiniz.

Konuyu açan arkadaşı'da tebrik ederim, Alınma hocam sen boş boş mesaj yazan çakma youtube gurularına :)

---------- Mesaj saat 07:23:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:20:41 civarında gönderildi. ----------

Konuyu açan kişi samimiyetini göstermiş,

zaten forum kategori dolu. Zaten sizin öğrendiklerinizin yarısından fazlası bu forumdan. Neyin samimiyetini arıyorsun samimiyetsiz mesajların ile ?

sağol kardeşim,Allah zaten herkesin gönlüne göre veriyor :)

genelde 2014 olimpiyat komitesinin sahip oldugu videolardır bunlar. hemen dünya geneli engelleme veya eşleşen içerik alabilirler. bilginiz olsun

İnternet'den yayın yapan TV kanallarından kayıt edin. Alternetif dillerde yayın yapanlarınkini özelikle, Türkçe, İspanyolca, Fransızca, Almanca, vs.. vs..

bunlarda hemen eşleşen, 3. dünya engeli, hemen vermez (ama muhtemelen eninde sonunda verir)

herkesiz rızkı kendinedir.(böyle kelimeleri kurmayı sevmesemde)

o konuyu baltalayanlar doğuştan youtube un inceliklerini bilerek mi doğmuşlar acaba?
şimdiye kadar sağdan soldan duyduklarıyla bir şeyler yapmaya çalışanlar işi biraz kavrayınca her paylaşıma laf söylemeye başlıyorlar...bencil olmayalım bu kadar.

Alıntı yapmayın mesajıma ne yazacaksanız normal yazın , ALLAH emek harcayanların yanındadır bana bu yeter.

insanlara yardımcı olan bir konuyu baltalamaya çalışıp da sonra Allah demek de tuhaf kaçmış...

Bilgi konusu, yardım konusu ne zamandan beri bu forumda yadırganır oldu?
Paylaşan arkadaşa teşekkür etmek gerekirken, yapılana bir anlam veremedim? madem rahatsız olan var konudan çıksın yardım arayan kişilere mani olmasın bari o bakımdan faydası olur!

Bilgi konusu, yardım konusu ne zamandan beri bu forumda yadırganır oldu?
Paylaşan arkadaşa teşekkür etmek gerekirken, yapılana bir anlam veremedim? madem rahatsız olan var konudan çıksın yardım arayan kişilere mani olmasın bari o bakımdan faydası olur!

:) biri şöyle yazar

böyle traş mevzuları geçelim diyorum.

:) biride şöyle yazar

kardeş böyle her önünüze geleni paylaşmaya kalkarsanız.............

:) Diğeride böyle devam eder

Şöyle konular açmasanız iyi olacak.

yani nedir bu çekememezlik anlamıyorum youtube bi dünya sana kanlmaz bana hiç kalmaz arkadaş iyi bir fikir vermiş paylaşmış saoğlsun sizin aç gözlülüğünüz buna kızıyor daha ne diyeyim? :cool:

Önemli olan buz dağının arkasındaki katagorileri görebilmek :D Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar :)

Kendi olmayan videolara telif atacak kadar karaktersiz insanlar olduğu için bu ülkede , çalıştığım alanda Türkleri görmek istemiyorum .

Düzenleme :

Kendi düşünüp bu alanı , tekniği bulan adam da telif atmaz . Başkasına hazır bir şey verirsen emek nedir bilmez başkasının emeğini yıkar.

Teşekkürler jakabvo ben Güncel içerik paylaşmadığım için bilgiler bana yaramaz.
Fakat şöyle birşey var, Haber ve Güncel içerik paylaşanlar çok güzel paralar kazanabilirler.

Bu konuyu neden açtın gibi Saçma Yorumlar yapanların amacını anlayamadım.
Herhalde onların amacı EmekThor konusu gibi olmasın isteklerinden dolayıydı.
( çizgi film kategorisi )
Şöyle bir gerçeğide unutuyorlar bu konu zaten en fazla 15-20 gün bilemedin 1Ay para kazandırır sonrasında zaten Soçi'nin bir anlamı kalmaz.

Kategori paylaşmak Üyenin kendi insiyatifindedir.
Teşekkürler tekrardan konuyu açan üyeye.

Sağolasın arkadaşım benim haberim yoktu olimpiyatlaqrdan.Hayır duamı aldın böyle bilgildirerek.Ama bazıları heralde buradan milyoner olmak istior.sanki olimpiyatlarda kendininmiş gibi.Bazıları forumu metin 2 sanıyor heralde.bi bug çkınca gizli tutup fixlettirmeyelm diye susmayı tercih ediyorlar fakat burası youtube destekve paylaşma platformu.lütfen bazılarınız bunu artık idrak edebilsin.Sağolasın bu bilgler için tekrardan

6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.
Bu Kuralin ihlalinde 7 Gun Forumdan Uzaklastirma alacakdir.

Kışkırtıcı ben miyim , bütün forum toplanmışsınız üzerime geliyorsunuz , suçlu ben oluyorum.

Düzenleme :

" Neyse yarın bende detaylı bi ''SOCHİ 2014'' videoları nasıl yüklenir nerde paylaşılır nasıl imlenir nerde izlenim alır,püf noktalar'' konusu açayım bari "
yazarak kışkırtmış olmuyor mu ve ya tehdit etmiş.

Düzenleme 2 :

Çok abartınız ve uzattınız bir yanlışım varsa mod bildirir varsa cezam uzaklaştırır , ama böyle bütün forum üzerime gelmekle olmaz .Kimi tehdit eder , kimi dalga geçer , kimi siteden kovar , yaptınız ayıp.

Kendi olmayan videolara telif atacak kadar karaktersiz insanlar olduğu için bu ülkede , çalıştığım alanda Türkleri görmek istemiyorum .

Düzenleme :

Kendi düşünüp bu alanı , tekniği bulan adam da telif atmaz . Başkasına hazır bir şey verirsen emek nedir bilmez başkasının emeğini yıkar.

Öncelikle yazdıklarına tek tek cevap vereceğim. Madem çalıştığın ortamda Türkleri yani bizleri görmek istiyorsan forumun çıkış butonu sağda en köşede kullanarak bir daha gelmemek üzere çıkabilir, kendi yağında kavrulabilirsin.

Daha çöp oldu bu iş boşuna kimse uğraşmasın , hiç yoktan kanallarımız telif den gitmesin. Şöyle konular açmasanız iyi olacak.

Çöp olduğu yok, sen her ifşa olan kategoriye bu şekilde bakarsan yandık biz. Ben cinsellik kanalı ile ilgili bilgiler verdim. Ne oldu çöp oldu mu ? Çok şükür her ay 300 lira bırakıyor.

Alıntı yapmayın mesajıma ne yazacaksanız normal yazın , ALLAH emek harcayanların yanındadır bana bu yeter.

Ne güzel emek harcıyorsun hocam tebrik ederim. Varolan videoları satın almadan herhangi bir program yada kayıt cihazıyla çekince emek oluyor öylemi. Madem bu şekilde düşünüyorsun Allahı karıştırma bari. Kul hakkına giriyorsun haberin yok.

kardeş böyle her önünüze geleni paylaşmaya kalkarsanız.............

Kusura bakma bilemedik hocam. Birdahakine sizlere sorarız. Saçma saçma konuşmayın. Burası bir paylaşım forumu, kimsenin kimseye laf ettiği yok. Siz gelmişsiniz neler diyosunuz. Acaba youtube işini nasıl öğrendin bir kendine sor bakalım. Buradaki bilgiler çıkacaktır. Az konuyu paylaşana teşekkür edin.

Son olarak tartışma devam ettiği takdirde konuyu kilitleyip, ilgilileri cezalandıracağım. Lütfen üsluplara ve konuşmalarınıza dikkat ediniz. Konu dışna çıkmayınız.

ben atıyorum. ertesi gün dünya genelinde engelliyorlar.. olıpıyatın neyını engellıyosunuz ya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri