Sochi 2014 tbm etkisi

ankarali-87

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.anadoluvizyon.net
Arkadaslar 1 kanalımda sochi calistim son iki gün Tbm 0.09 dan 0.14 e yükselmişti dün Videoları sildim bugün yine 0.09 tl olmuş SOCHİ 2014 calisan arkadaslar sizlerde durum nasil acaba başka bi nedenden mi degisti

to da tbm de iyi seviyelerde son 3 gündür sochi demek bereket demek:D

2 gün öncesine kadar 0,30 tl civari idi son 2 gündür 0,20 seviyelerinde ama to kendini 2 ye katladı oradan kurtarıyor:)

---------- Mesaj saat 12:39:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:33:25 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar 1 kanalımda sochi calistim son iki gün Tbm 0.09 dan 0.14 e yükselmişti dün Videoları sildim bugün yine 0.09 tl olmuş SOCHİ 2014 calisan arkadaslar sizlerde durum nasil acaba başka bi nedenden mi degisti

Bu arada videolarımı sildin derken neden ? 5 gündür 4 kanaldan 1 tanesi kapandı sadece hiç sıkıntı ile karşılaşmadım ..Kapanan kanalıda flaglamışlar teliften falan değil.

to da tbm de iyi seviyelerde son 3 gündür sochi demek bereket demek:D

2 gün öncesine kadar 0,30 tl civari idi son 2 gündür 0,20 seviyelerinde ama to kendini 2 ye katladı oradan kurtarıyor:)

---------- Mesaj saat 12:39:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:33:25 civarında gönderildi. ----------

Bu arada videolarımı sildin derken neden ? 5 gündür 4 kanaldan 1 tanesi kapandı sadece hiç sıkıntı ile karşılaşmadım ..Kapanan kanalıda flaglamışlar teliften falan değil.

to %1-2 arası hocam o kadar düşük yani demek ki ben birşeyleri yanlış yapıyorum :)

4 gündür sochi çalışıyorum 2 gündür tbm gün içinde 0.14 lerden 0.25 lere fırlıyor
tek tıkla 6 tl yattı şuan sochiden mi kaynaklanıyor bilemiyorum.

4 gündür sochi çalışıyorum 2 gündür tbm gün içinde 0.14 lerden 0.25 lere fırlıyor
tek tıkla 6 tl yattı şuan sochiden mi kaynaklanıyor bilemiyorum.

sochiden içeriğe dayalı reklam çok cıkıyor sanırım rekor kazançlarım gelmeye başladı bugün itibari ile

ağzım açık kaldı:D

sochiden içeriğe dayalı reklam çok cıkıyor sanırım rekor kazançlarım gelmeye başladı bugün itibari ile

ağzım açık kaldı:D

Bende şaşırdım, 62 tık , kazanç 10tl olmuştu sayfayı bir yeniledim 63 olmuş kazançlara bir baktım 16tl yazıyor tek tıkla 6tl gelmiş

Benimde hergün 1 tane kapanıyor ama yedekte tuttuğum kanallardan 1 tanesini devreye sokunca herhangi bi kayıp yaşamıyorum aksine daha çok kazanıyorum:D

ben şuan adsensedeki parayı kurtarmaya çalışıyorum bide g+ yöntemiyle açamadım tüm kanallarımın para kazanması kapalı

Şu sochi videoları eşleşen vermese daha süper olacakta :D video yükleyen birini buldum görüntüyü küçültüyor ekranın ortasında yayınlıyor,süper başlık etiket atıyor. Yabancı ve rus olduğu kesin ama biraz tembel :D 3 güne bir video atmasa ikimizde sağlam para alcaz da :D

Şu sochi videoları eşleşen vermese daha süper olacakta :D video yükleyen birini buldum görüntüyü küçültüyor ekranın ortasında yayınlıyor,süper başlık etiket atıyor. Yabancı ve rus olduğu kesin ama biraz tembel :D 3 güne bir video atmasa ikimizde sağlam para alcaz da :D

Süpersin ya :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

to %1-2 tmb 0.65 civarındaydı kanal. sonuç yine flag

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri