Hocam ben sizden almadım ama
bunun kokusu balkonda 2 hafta poşetle ipte bekledi geçmedi yaw 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ben sizden almadım amabunun kokusu balkonda 2 hafta poşetle ipte bekledi geçmedi yaw
![]()
Allah muhafaza çoluk cocuk olmaz sonra![]()
su yorumumu beğenmeyin artık ne zaman girsem bi kişi beğendi diye uyarı veriyor![]()
biri hediye alıp yollasın bana beyok mu hayır sever vatandaş
o kadar güldürüyoruz sizi D:
Konu Günceldir,
Satışımız Devam Ediyor...
Sanalpazar üzerinden 3 adet sipariş verildi. Yalnız kargo ücreti alınmadı kapıda mı ödüyoruz?
Siparişiniz Alınmıştır Hocam, Yarın Kargolama İşleminiz Yapılacaktır, Kapıda 5 TL Kargo Ücreti Ödüyorsunuz,
Sanalpazar üzerinden alınca kargo 3.5TL diye yazıyor konuda. Bir yanlışlık mı var?
hayırlı satışlar hocam
Konu Günceldir,
bu şey tek bende mi işe yaramadı merak ediyorum açıkçası buz dolabından çıkarıyorum hiç kullanmadan akşama sıcacık oluyor
Merhaba, ürünü kargoya verdiniz mi acaba?
bu şey tek bende mi işe yaramadı merak ediyorum açıkçası buz dolabından çıkarıyorum hiç kullanmadan akşama sıcacık oluyor
bendede işe yaramadı birisi çok fena övdü onun gazına gelip aldım bende ilk geldiğinde 1 2 saat saoğuktu sonra hep sıcak hergün sıcak buzdolabına koyuunca sbaha kdr 2 3 saat sonra tekrar sıcak
Aras kargo ile anlaşmamız yok ancak sizin için aras kargo ile gönderim yapabilirim,
Benim anlamadığım nokta sanalpazar üzerinden alırsanız kargo 3.5TL diyorsunuz. Bizde oradan alıyoruz sonra kargo 5TL diyorsunuz.
Niye diye soruyoruz bizim aras kargo ile anlaşmamız yok diyorsunuz, e bizde zaten aras ile gönderin demiyoruz.
Sonra tamam sizin için aras ile göndereceğiz diyorsunuz. Şimdi kargo geliyor Sürat Kargo ile göndermişsiniz ücrette 6TL!
Yani nasıl bir iş yapıyorsunuz anlamadım açıkçası.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.