Soğuk Minder Satışımız Başladı!

Aras kargo 3,5+ KDV yine 4-5 TL'Ye geliyor bizim anlaşmalı kargomuz sürat kargodur efendim bunuda belirttim zaten. 1-2 lira için sorun çıkıyorsa hesap bilgisi verin geri iade yaparız burada kötüleme yapmanız gerek yok (özelden bize mesaj atabilirdiniz) güle güle kullanın ürünüde.

Hala dediğinizden birşey anlaşılmıyor. Sürat Kargo ile anlaşmamız var diyorsunuz, onunla gönderiyorsunuz 6TL kargo parası veriyoruz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Konuda SANALPAZAR ÜZERİNDEN ALINDIĞINDA KARGO ÜCRETİ 3,5 TL'DEN GÖNDERİLMEKTEDİR diye yazıp sonra onun işte kdv'si var, bizim işte süratla anlaşmamız var vs. deyip niye kıvırıyorsunuz anlamıyorum.

Sonuç olarak sanalpazar üzerinden alınca 3.5TL ye göndermiyorsunuz. Anlaşmalı olduğunuz kargo ile gönderince de 6TL ye gönderiyorsunuz. Yani konuyu kargo ücreti 6TL dir diye güncellerseniz insanları da yanıltmamış olursunuz.

Hala dediğinizden birşey anlaşılmıyor. Sürat Kargo ile anlaşmamız var diyorsunuz, onunla gönderiyorsunuz 6TL kargo parası veriyoruz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Konuda SANALPAZAR ÜZERİNDEN ALINDIĞINDA KARGO ÜCRETİ 3,5 TL'DEN GÖNDERİLMEKTEDİR diye yazıp sonra onun işte kdv'si var, bizim işte süratla anlaşmamız var vs. deyip niye kıvırıyorsunuz anlamıyorum.

Sonuç olarak sanalpazar üzerinden alınca 3.5TL ye göndermiyorsunuz. Anlaşmalı olduğunuz kargo ile gönderince de 6TL ye gönderiyorsunuz. Yani konuyu kargo ücreti 6TL dir diye güncellerseniz insanları da yanıltmamış olursunuz.

Düzeltme işlemi yapılmıştır, dediğim gibi eğer bize hesap bilgisi verirseniz oraya 2 lira geri iadenizi yapabiliriz hocam,
Satışımız Devam Ediyor...

Siz biraz fazla uykusuz kalmışsınız sanırım : )

Aras kargo ile anlaşmamız yok diyorsunuz, sonra konuyu düzenledim diyorsunuz, bakıyorum "Anlaşmalı Kargo Aras Kargodur" yazıyorsunuz.

Burada konu 2TL 5TL değil. Bir kampanya yapıyoruz diyorsanız onu uygulamanız gerekiyor. Eğer uygulamıyorsanız sonraki ticaretlerinizde biz size nasıl güveneceğiz.

Siz biraz fazla uykusuz kalmışsınız sanırım : )

Aras kargo ile anlaşmamız yok diyorsunuz, sonra konuyu düzenledim diyorsunuz, bakıyorum "Anlaşmalı Kargo Aras Kargodur" yazıyorsunuz.

Burada konu 2TL 5TL değil. Bir kampanya yapıyoruz diyorsanız onu uygulamanız gerekiyor. Eğer uygulamıyorsanız sonraki ticaretlerinizde biz size nasıl güveneceğiz.

Uykusuz kaldığımız doğrudur ancak hocam belirttiğim gibi 1-2 TL ödemenizi iade edebiliriz,

Uykusuz kaldığımız doğrudur ancak hocam belirttiğim gibi 1-2 TL ödemenizi iade edebiliriz,

Konuyu hala 1-2TL sorunu olarak görmeniz ticari düşüncenizi zaten ortaya koyuyor. Neyse konuyu daha fazla uzatmayacağım aşağıdaki yazınız zaten durumu özetliyor : ) çünkü tam olarak benim başıma gelen budur ama işte ben alırken konuda yazmıyordu maalesef. Bundan sonra alanlar daha dikkatli olurlar.

SANALPAZAR ÜZERİNDEN ALINDIĞINDA KARGO ÜCRETİ 3,5 TL'DEN GÖNDERİLMEKTEDİR. (ANLAŞMALI KARGOMUZ SÜRAT KARGODUR)

SÜRAT KARGO İLE GÖNDERİMLERDE 5,5 TL + KDV İLE GÖNDERİLİR.

Konuyu hala 1-2TL sorunu olarak görmeniz ticari düşüncenizi zaten ortaya koyuyor. Neyse konuyu daha fazla uzatmayacağım aşağıdaki yazınız zaten durumu özetliyor : ) çünkü tam olarak benim başıma gelen budur ama işte ben alırken konuda yazmıyordu maalesef. Bundan sonra alanlar daha dikkatli olurlar.

SANALPAZAR ÜZERİNDEN ALINDIĞINDA KARGO ÜCRETİ 3,5 TL'DEN GÖNDERİLMEKTEDİR. (ANLAŞMALI KARGOMUZ SÜRAT KARGODUR)

SÜRAT KARGO İLE GÖNDERİMLERDE 5,5 TL + KDV İLE GÖNDERİLİR.

Biz hatamızı kabul ediyoruz zaten hocam, aksini size belirtmedim bu sorunu çözmek içinde elimizden geleni yaparız 1-2 TL için sorun olmuyor diyorsanız da ben sipariş vermek isteyen kişilere düzeltme yaparak belirtmekteyim,

[MENTION=10415]video[/MENTION]larım Paypal adresi alabilir miyim

[MENTION=10415]video[/MENTION]larım Paypal adresi alabilir miyim

Paypal ödeme bilgileri gönderilmiştir hocam,

beyler 1 tanede bana alın be :D

Pm gönderilmiştir hocam,

Hocam paypal ile 2 tane alıcam

Paypal ödeme bilgileri gönderilmiştir hocam,

ÇOKLU ALIMLARINIZDA YARDIMCI OLMAKTAYIZ...

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam, bugün kargolama işleminiz yapılacaktır,
PAYPAL İLE ALIMLARIMIZDA MEVCUTTUR...

hocam 2 tane de ben alayım paypal ödeme ile. Kargo ne kadar veriyoruz kargoya da kapıdamı ödeme yapacağız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri