Soğutuculu Laptop Sehpası..

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

flyx

Süper Moderatör
141623972_tn50_0.jpg

www.youtube.com/watch?v=Ba2d3JcBdaI

Arkadaşlar bu ürünün kalitelisini arıyorum :)

gittigidiyorda onlarca var aynısından ortalama 30 TL'den satılıyor ama gözüme dandik geldi nedense.. Aynısından kullanıyor musunuz?

veya soğutuculu mouse koymak için bölümü olan başka kaliteli bir ürün bulamadım... ben şunu aldım kullanıyorum derseniz veya sağda solda gördüğünüz (kaliteli) ürünleri mümkünse paylaşırsanız sevinirim..

not: geçenlerde evde olmadığımdan bir gecelik samsung şarj aletine ihtiyaç duydum telefoncuya gidip çok kaliteli bir şey olmasın bu gece idare etsin yeter dedim. Bi ürün çıkartıp bunu kullanabilirsin 3-4 ay idare eder dedi :D sağolsun açık sözlülüğünden dolayı aldım :) umarım anlatabildim.. :)

Aman diyim sakın alma değil 25 kg, 2.5 kg taşıyamaz bu ürün inan bana ürün kendini taşıyamıyor bacakları çok dengesiz, ben n11.com dan aldım satışı yapan firma paketi parçalanmış kullanılmış ikinci el ürün gönderdi iade ettim telefon açıp yok ben sana 0 ürün gönderdim faturayı yollamamişsin deyip iade almak istemedi n11 i arayip bu işi cozmelerini yoksa hem n11 i hem de elemanı mahkemeye vereceğimi bildirdim param 1 ay sonra geldi sakın bulaşma sakın gelen kutunun fotoları da bunlar
6cbaa00b577d0b7b15d3673a8f086800.jpg
a983c66d2d2e6b802a988aedbd7fd15c.jpg

141623972_tn50_0.jpg

gittigidiyorda onlarca var aynısından ortalama 30 TL'den satılıyor ama gözüme dandik geldi nedense.. Aynısından kullanıyor musunuz?

veya soğutuculu mouse koymak için bölümü olan başka kaliteli bir ürün bulamadım... ben şunu aldım kullanıyorum derseniz veya sağda solda gördüğünüz (kaliteli) ürünleri mümkünse paylaşırsanız sevinirim..

not: geçenlerde evde olmadığımdan bir gecelik samsung şarj aletine ihtiyaç duydum telefoncuya gidip çok kaliteli bir şey olmasın bu gece idare etsin yeter dedim. Bi ürün çıkartıp bunu kullanabilirsin 3-4 ay idare eder dedi :D sağolsun açık sözlülüğünden dolayı aldım :) umarım anlatabildim.. :)

Hesap Makinesinden gönderildi

ben kullanıyorum.. bu fiyata gayet iyi.. soğutucuyu çalıştıramazsın ama çünkü fan tam senin uçkurunun üstünde olduğu için çok üşütüyor :D o yüzden ben hiç çalıştırmıyorum ama çok rahatım sürekli uzanarak iş yapıyorum

141623972_tn50_0.jpg

kalitesiz türk plastiği aldım çok pişmanım :)backları kırılıyor hemen

Hocam alamasanki fotoğraftaki gibi su,meşrubat vs..koyma yoksa eninde sonunda elin kolun çarpar yazık olur laptopa

Aldım kullanıyorum memnunum. Ben Classic olan modelini almıştım
Comfydesk Plus Notebook Sehpası Siyah CD101 | 134,49TL - D&R : Elektronik
Buda classic olan:
COMFYDESK CLASSIC ERGONOMİK NOTEBOOK SEHPASI - Teknosa

Aralarındaki tek fark, plus soğutuculu ve usb girişleri var, classic soğutucu fan yok

heh işte tam aradığım ürün hocam inceliyorum 10-15 dakikadır gayet kaliteli bir ürüne benziyor..

peki bir şey daha sormak istiyorum malum youtube ile zamanımızı harcıyoruz mouse kullanımı nasıl? aynı sehpanın yanı başında mouse kullanmak için bir yer var mı? sen nasıl yapıyorsun mesela?..

walla bende Daha önce biyerde görmüştüm bilgim yok,
Belki bu yardımcı olur ama
http://www.youtube.com/watch?v=OAK_zk50Rzw

Aldım kullanıyorum memnunum. Ben Classic olan modelini almıştım
Comfydesk Plus Notebook Sehpası Siyah CD101 | 134,49TL - D&R : Elektronik
Buda classic olan:
COMFYDESK CLASSIC ERGONOMİK NOTEBOOK SEHPASI - Teknosa

Aralarındaki tek fark, plus soğutuculu ve usb girişleri var, classic soğutucu fan yok

teşekkürler bundan bi tane alıcam hoşuma gitti :D

heh işte tam aradığım ürün hocam inceliyorum 10-15 dakikadır gayet kaliteli bir ürüne benziyor..

peki bir şey daha sormak istiyorum malum youtube ile zamanımızı harcıyoruz mouse kullanımı nasıl? aynı sehpanın yanı başında mouse kullanmak için bir yer var mı? sen nasıl yapıyorsun mesela?..
Mause yeri yok.
Ben bu ürünü sadece yatakta kullanıyorum. Gayet başarılı.
Mause olayını ise kaliteli bir kablosuz farem var. Her zeminde sıkıntısız çalışıyor. O yüzden bir sorun yasadım.
Zaten bu ürüne mause yeri olması saçmalık olurdu. Ne demek istedigimi alırsanız anlarsınız.
Ama bardaklik olmasını isterdim

Mause yeri yok.
Ben bu ürünü sadece yatakta kullanıyorum. Gayet başarılı.
Mause olayını ise kaliteli bir kablosuz farem var. Her zeminde sıkıntısız çalışıyor. O yüzden bir sorun yasadım.
Zaten bu ürüne mause yeri olması saçmalık olurdu. Ne demek istedigimi alırsanız anlarsınız.
Ama bardaklik olmasını isterdim

anladım hocam tşkler bilgiler için.. en uygunuda d&r'da mevcutmuş :) üstelik paypal ödeme kabul ediyor..

karar verdim ama en azından 1 alternatif daha bulmak istiyorum arkadaşlar..

başka bir forumda okuduğuma göre türkiye distribütörlüğünün dışında çalışan bir marka, orijinal ürünü taklit ederek sahtesini yapıyormuş. yani hepsiburada.com daki ürün sahte, bende bu yazıyı görünce heveslendim, ancak sahte ürünün malzeme kalitesizliğini görünce şevkim kırıldı.

başka bir forumda okuduğuma göre türkiye distribütörlüğünün dışında çalışan bir marka, orijinal ürünü taklit ederek sahtesini yapıyormuş. yani hepsiburada.com daki ürün sahte, bende bu yazıyı görünce heveslendim, ancak sahte ürünün malzeme kalitesizliğini görünce şevkim kırıldı.

hocam acaba hangi ürün için diyorsun?

d&r'da ki ürünü arkadaş almış gayet sağlam olduğunu söylüyor..

bi hort yapalım müsaadenizle arkadaşlar..

bende pc ye format attım.fanın sesi çıkmazdı,sürekli çalıştıgını artık duyuyorum ve buz gibi olan makina da artık ısınma var.anlamadım gitti.

bende pc ye format attım.fanın sesi çıkmazdı,sürekli çalıştıgını artık duyuyorum ve buz gibi olan makina da artık ısınma var.anlamadım gitti.

Klasik cevap olacak ama. Yeni başladıysa bu sorun , hemen termal macun temizliği ve fan temizliği yaparsan çok iyi olur.
Fan temizliğinde mutlaka bir damla kadar makina yağı kullanmaktan çekinmeyin. Çok sessiz çalışmasını sağlıyor.
Kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri