Sokak Sanatçıları- Youtube Kanalı

• Kullanıcı serricatil1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Hocam eger isterse beste sahibi, gufte sahibi veya sarkinin sahibi videoya telif atabilir. Sizin verdiginiz ornek sadece YouTube'un sunmus oldugu bir firsat ama bunu hak sahipleri kabul etmeyebilir. Illa ki telif gelir diye demiyorum ama gelme ihtimali yuksek. Yatiriminizi ve planlarinizi buna gore yaparsaniz daha iyi olur. Bol sans.

Ben yari bir hukukcu olarak bi selahiyet verildiği anlamını çıkarmadım. Yorumladiysak paylaşıyoruz yani.

Ayrica ben severek yapıyorum bu isi. Para kaygım yok o yuzden. Tesekkur ediyorum tekrar ;)

hocam sanırım 2 kamera ile çekimlerinizi yapıyorsunuz. Öncelikle kullandığınız kameralar hangileri ve bir de kadrajlara biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor bence. Alttan çekimlerde özellikle.

Arkadaşım başarılar , kendinize bir tane kaliteli mikrofon birşey ayarlayın. Ses uzaktan geliyor gibi duruyo

Kaliteli bir mikrofonumuz var, kadraj konusunda da , böyle sanatçıların performansları kalabalık bir kitle Tarafından izleniyor, kameraların önüne girenler uyarıya rağmen çekilmeyenler, geçmiş Prodüksiyon tecrübelerime dayanarak çekiyorum, çoğu zaman da kurtarıyor. Inşallah gitgide daha kaliteli işler çıkacak;)

hocam farkında mısın son videonuzu cc işaretlemişsiniz gelin alın videomu diye davet çıkarıyorsunuz bilginize :D :D

ayrıca kategorinizide acilen Kişiler ve Bloglar dan müziğe çekmenizi öneririm...

hocam farkında mısın son videonuzu cc işaretlemişsiniz gelin alın videomu diye davet çıkarıyorsunuz bilginize :D :D

ayrıca kategorinizide acilen Kişiler ve Bloglar dan müziğe çekmenizi öneririm...

Kategoriyi hemen düzeltiyorum ;) CC işaretlemek derken anlamadım :) Telif konusunda mı sorun çıkar diyE?

Hayır CC yani creative common bu video kopyalanabilir demektir birileri gelip sizin videonuzu kopyalayabilir aa bu cc imiş diye bilginiz olsun..

Hayır CC yani creative common bu video kopyalanabilir demektir birileri gelip sizin videonuzu kopyalayabilir aa bu cc imiş diye bilginiz olsun..

Hm. Onu da değiştirebiliyoruz değil mi sonradan?

Bu arada, eşleşen geldi son videoma, itiraz ederken de gelir paylaşımını seçebileceğim bir tik vardı. :)

Çok güzel bir projeye girişmişsiniz. Böyle devam ederseniz emeğinizin karşılığını eninde sonunda alacağınıza inanıyorum. Başarılar :)

Arkadaşlar Bu konu bana aittir, Serricatil bir arkadaşımın hesabıydı. Üyeliğimi aktif hale getirdim. Hepinize yeniden teşekkürler ;)

---------- Spam Engelliyici 23:23 ---------- Önceki Mesaj 23:19 ----------

Çok sevdiğim bir şarkıyı paylaşmışsınız. :) Şarkıların devamı gelir umarım. Çok güzel. :)

Hangi şarkıydı hocam :)

çok akıllıca bir proje. Yabancı aboneler de kaparsanız değmeyin keyfinize.
Başarılar dilerim

Çok teşekkürler hocam, o yüzden isimleri ve etiketleri evrensel girmeye çalışıyorum. İnşallah hayırlı olur.

Bu arada, Kameralarımız:
Canon Eos 650 D ve 600 D
Ses Ekipmanı: Zoom H1

benimde buna benzer ama gerçekleştiremeyeceğim bir projem var.
İzmir de eğlence sektöründe hangi barda hangi gruplar çıkıyor yada hangi gruplar nerde sahne alıyor gibisinden geceleri bardan bara gezip çekimler yapmak.zamanında alsancak da barmenlik yaptığımdan işletmeler sorun çıkarmaz.hatta bedavadan reklamları olacağından teşekkür bile ederler.gel gör ki hanım izin vermez :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri