Sokaklara falan çıkmayın manyak mısınız

• Kullanıcı gezgin27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkan çıksın çıkmayan çıkmasın neyine üzüleceğim bu saatten sonra.kendini düşünmeyen yakınını düşünmeyen çıksın sanki çıkınca birşey yağabileceksiniz.neyse sonumuz hayrolsun

Millet buralarda deli gibi döküldü sokağa korna sesleri gırla..

başkanlık için yapılmış bir çalışma başarılı olacaktır

sabaha belli olur ne olduğu...darbeyse sokağa çıkmak falan yemez.
Mısır da çıkıldı da ne oldu...

başkanlık senaryoları gibi geldi bana bu iş
işin sonunda WİNNER belli aha da yazın bunu

mesaj geldi ya la

şuan durumu uygun olan tüm vatandaşlarımızı konak meydanına bekliyoruz diye
beni çağırıyır

başkomutanım diyor skype dan konuşuyor (!)

Darbeyi yapanların pek kafası çalışmıyormuş

1. tüm kanalları zap edersin ya da tüm kanallara erişimi olan bir durum ayarlarsın tüm kanallar bildiriyi okusaydı herkesin tepkisi böyle olmazdı

2. cumhurbaşkanına trt demediğini bırakmadı ama C. başkanı ntv de roportaj veriyor onun hareketini sınırlandırırsın başbakanı alırsın saçma sapan bir darbe girişimi gerçekten ben bile bunları düşünüyorum onlar nasıl düşünmemiş ilginç

1-2 yeri zapt etmekle bu devirde olacak iş değil

ayrıca genelkurmay başkanını rehin almak da nedir neyse geçer inşallah diyorum yapılan acemice bir iştir inş emir alan askerler zor duruma düşmez halka zarar vermezler birlik olacağımız zaman olan şu duruma bak yazık.

bu arada askeriye ye bunları karıştıran torpil geçiren de kendileri bunu da söylemek lazım ben şahsen ne torpiller gördüm askeriye polise alımlarda yazık gerçekten yazık Türk olarak üzülüyorum

Bize düşman olarak biz yeteriz başka da bişey değil.

Hayırlısı olsun

Vatandan silah sesleri gelmeye devam ediyor sesler durmuyor polis sirenleri duyuluyor

---------- Spam Engelliyici 01:05 ---------- Önceki Mesaj 01:04 ----------

Ülkenin başındaki adam(!) cesur olmazsa, halk nasıl ondan yürekli olabilir?

Sacma sapan konusuyosun Cesaretle ne akasi var cumhurbaskanininmi sokaga cikmasini bekliyosun zaten amaclari o neden adamlarin ekmegine yag surulsun korunacak tabiki

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başkanlık senaryoları gibi geldi bana bu iş
işin sonunda WİNNER belli aha da yazın bunu

mesaj geldi ya la

şuan durumu uygun olan tüm vatandaşlarımızı konak meydanına bekliyoruz diye
beni çağırıyır

Seviyorsan git destekle bence Panpa.
:D

Valla başkanlık senaryosu olsa bile milletine sokağa dökülün diyip korumaların arkasına geçen birini tahta geçirmezler heralde.

Yok yok bu insanlar o kadar aptal olamaz

Not: silah sesleri hala kesilmedi

Sabaha her şey temizlenir. Böyle kolpa darbe mi olur? Ne yapacaklar sokaktaki millete de ateş mi açacaklar? Nasıl tutacaklar milyonlarca insanı ? Yuvasına çekilir herkes çok kısa bir sürede

Bu senaryo arkadaşlar açıkcası yoksa ntv ye 10 kere bomba yağardı öyle bir yayın yapınca

Sabaha her şey temizlenir. Böyle kolpa darbe mi olur? Ne yapacaklar sokaktaki millete de ateş mi açacaklar? Nasıl tutacaklar milyonlarca insanı ? Yuvasına çekilir herkes çok kısa bir sürede

Sıkarlarsa darbe var demektir sıkmazlarsa senaryo

Başkanlık için falan değil tv lerde çok büyük algı operasyonu var. Darbe'ye kalkışma dendi azınlık dendi paralel dendi neticide sabah belli olacak bu postum burada dursun. kalabalıklar birşey yapabilseydi gezi olaylarında yapardı bir gaz bombasıyla çil yavrusu gibi dağıldılar. daha önce dediğim gibi 60 darbesi de düşük rütbeli komutanlar tarafından yapıldı önce genelkurmay başkanı tutuklandı sonra meclise el kondu. sanki ilk kez olan birşeymiş gibi kalkışma girişimi diyorlar. kalabalık sabah doğru dağılır ve herşey daha net belli olur.

Sacma sapan konusuyosun Cesaretle ne akasi var cumhurbaskanininmi sokaga cikmasini bekliyosun zaten amaclari o neden adamlarin ekmegine yag surulsun korunacak tabiki

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam abi ben saçma konuşuyorum sizin gibi düşünmeyen herkes saçma zaten bu memlekette. Özür dilerim af buyur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri