Sokaktan Gelen Aşırı Ses Şikayeti

srntprk

Yasaklanmış
Web sitesi
guncelbitcoin.com
ben ne uyuyabiliyorum ne uyanırken rahat uyanabiliyorum aşağı katımdaki bi eskici bişileri yıkıp vurup kırıp bana sürekli rahatsızlık çıkarıyor. Ben bunları beyaz masaya şikayet ettim bunları uyardılar bunlar hala en ufak umurlarında değil. Başım zonkluyor sağlığıma zarar veriyorlar resmen evimin içinde çalışıyorlar ne yapabilirim varmı öneriniz ?

hocam bende site de oturuyorum bazen komşular dan biri yapıyor uyarıyoruz belli saatler de yapmaları için

Bunun haricin ne senin ne de karşı tarafın yapıcak başka bir şeyi yok

edit:ben adamımn tadirat yaptığını sandım mutlaka şikayet edin yine yapıyorsa yine edin

Son düzenleme:
Başka yere taşınmak en iyisi. Allah sabır versin gürültü kirliliği insanı depresyona sokuyor. Sağlık açısından en iyisi taşınmak. Eğer ev sizinse orayı kiraya verin başka yere taşının.

Ara polisi gelsin. Evinde rahatsiz edilmemek senin en dogal hakkin. Sen tasinma o tasinsin

bu ulkede en alakasız konulara bıle polıs aranıyorken
bu konu ıcın aramanız cok normal.
arayın hocam uyarırlar gene yaparsa gene arayın kabahatlar kanunundan malesef dusukte olsa 80-100 tl cezası var yazarlar..akıllanmazsa gene devamsıkayete ve cezaya

yorumunuz için sağolun ama neden binadan taşınıp gideyimki sokakta maksimum seviyede rahatsız olan tek benim çünkü tam altında binanın. sokak ortsında sanayi kurmuş adam bildiğin. Bu yasak olmalı polis bakmıyor diye biliyorum bu tarz durumlara eğer bakıyorsa polis çağırabilirim gerçekten odamın camını açamıyorum

Eğer satış falan bişiyler yapıyorsa ara maliyeyi şikayet et köklü bi ceza gelir akıllanır. Acımıcaksın böylesine. Aynısı benim karşı binada var bunu yapan öküze laf anlatırsında böylesine anlatamazsın. Yapabilceğin her şeyi düşün gerekirse git avukata ver 300-500 uğraş yani.

kalıcı bir çözüm olmasa da bunu öneririm :) biara civardaki inşaat seslerinden baya bi rahatsız olup bu tarz bir ürün kullanmıştım. en azından deliksiz uyutur

Polislerin ilgilenceğini düşünmüyorum,kendileri telefonu bile açmıyorlar malasef.Belediyeye bildirebilirsiniz birilerini yollarlar.

Bi tane genç arabasıyla odamın yanında garaj var son ses müzik 6dan 12ye kadar dinliyordu tam camın dibinde. Zabıtayı aradım hallettiler

topla 15 kisi git dükkana gereken dersi veya sopayı atın gelın bence

ben ne uyuyabiliyorum ne uyanırken rahat uyanabiliyorum aşağı katımdaki bi eskici bişileri yıkıp vurup kırıp bana sürekli rahatsızlık çıkarıyor. Ben bunları beyaz masaya şikayet ettim bunları uyardılar bunlar hala en ufak umurlarında değil. Başım zonkluyor sağlığıma zarar veriyorlar resmen evimin içinde çalışıyorlar ne yapabilirim varmı öneriniz ?
176 Arayın Alo Gürültü Hattı

yorumunuz için sağolun ama neden binadan taşınıp gideyimki sokakta maksimum seviyede rahatsız olan tek benim çünkü tam altında binanın. sokak ortsında sanayi kurmuş adam bildiğin. Bu yasak olmalı polis bakmıyor diye biliyorum bu tarz durumlara eğer bakıyorsa polis çağırabilirim gerçekten odamın camını açamıyorum

hocam en kötü ihtimalden bahsettim. tabi ki hakkınızı sonuna kadar kullanın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri