SoMed E-Book - Youtube - İade Garantili ( Ön Sipariş ) - Tam Destek

fuchsia

Kayıtlı Üye
Gelecek sayılar çıktıktan sonra sadece v1'i satın alan arkadaşlara iletilecektir. Bu nedenle satışlar durdurulmuştur.

hocam hayırlı satışlar öncelikle. hocam bu işi bayağıdır yapıyorum ve bu spam olayı olmasa şuan günlük kazancım tahmini 30-40 doalr olurdu en az yani biraz bilgi var şükür ama spama çare bulamıyorum 2 konuyuda okudun içerikte spamla ilgili bişey görmedim eğer varsa öyle bir içerik kesinlikle ön siparişe yazılmak istiyorum.

hocam hayırlı satışlar öncelikle. hocam bu işi bayağıdır yapıyorum ve bu spam olayı olmasa şuan günlük kazancım tahmini 30-40 doalr olurdu en az yani biraz bilgi var şükür ama spama çare bulamıyorum 2 konuyuda okudun içerikte spamla ilgili bişey görmedim eğer varsa öyle bir içerik kesinlikle ön siparişe yazılmak istiyorum.

Hocam spamla ilgili tavsiyelerde de bulunmak isterim fakat ben spam konusunda %100 çözüm sağlanacak garantisini verebilecek kişi değilim. Diğer bilgiler konusunda garanti veriyor olsam'da bu konuda garanti vermek çok da samimi bir adım olmaz. Sizi ya da diğer arkadaşları üzmek ya da kandırmak istemem

ön sipariş için ne yapmak gerekiyor.

Merhaba yardımcı olabilecek bir pm geçtim.

Hocam satısın hayırlı olsun konuyu simdi gördüm kusura bakma pm attım bosuna bende ayın 20 sinde bekliyorum kitabımı.

Hocam spamla ilgili tavsiyelerde de bulunmak isterim fakat ben spam konusunda %100 çözüm sağlanacak garantisini verebilecek kişi değilim. Diğer bilgiler konusunda garanti veriyor olsam'da bu konuda garanti vermek çok da samimi bir adım olmaz. Sizi ya da diğer arkadaşları üzmek ya da kandırmak istemem

cevabınız ve dürüstlüğünüz için çok sağolsun hocam tekrardan hayırlı satışlar ve kazançlar

Taktigi uyguladığınız kanalların kazançlarını eklerseniz konuya daha yararlı olur gibime geliyor

Taktigi uyguladığınız kanalların kazançlarını eklerseniz konuya daha yararlı olur gibime geliyor

Aslında bu konuda kanalların yeni sahipleri yorum yapsa daha uygun olur :) Ben kendilerinin yorum yapmasını talep etmek istemedim bu nedenle konuyu gördüklerinde gelecektir.

Birde dahiyane bir fikir satmaya çalışmıyorum açıkcası. Süslü cümlelerle kandırma niyetimde bulunmamakta. Bu nedenle konuda belirttiğim garanti şartlarını sundum.

Banada bir sözünüz vardı ama sonra iletişimi kestiniz ümit vermeseydiniz keşke.Hayırlı satışlar...

Banada bir sözünüz vardı ama sonra iletişimi kestiniz ümit vermeseydiniz keşke.Hayırlı satışlar...

Merhaba iletişimi kesmedim, yoğun bir şekilde çalışıyorum, şu an tatilim sona erdiği için Isparta'ya işime döndüm bu nedenle skype üzerinde yeteri kadar online olamadım fakat sizinle zaten epey samimi bir muhabbetimiz oldu samet arkadaşımızda olduğu gibi size'de gerekli bilgileri ileteceğim. Ayrıca size R10 davetiyesini gönderen de benim. İletişimi kesmek niyetinde olsam bunu yapmazdım sanırım :) İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri