Son 1 haftada 18 kanalım kapandı

TranceRave

Kayıtlı Üye
arkadaşlar nisanın başında 14 kanalım vardı ve bir akşam

Regarding your account: xxx

The YouTube Community has flagged one or more of your videos as inappropriate. Once a video is flagged, it is reviewed by the YouTube Team against our Community Guidelines. Upon review, we have determined that the following video(s) contain content in violation of these guidelines, and have been disabled:

"8155752" (http://youtu.be/nJJ87EWxx)
Your account has received one Community Guidelines warning strike, which will expire in six months. Additional violations may result in the temporary disabling of your ability to post content to YouTube and/or the permanent termination of your account.

For more information on YouTube's Community Guidelines and how they are enforced, please visit the help center.

Please note that deleting this video will not resolve the strike on your account. For more information about how to appeal a strike, please visit this page in the help center.

Sincerely,

The YouTube Team

diğer bazı kanallarımın kapandığında gelen mail ise;

We'd like to inform you that due to repeated or severe violations of our Community Guidelines (http://www.youtube.com/t/community_guidelines) your YouTube account xxx has been suspended. After review we determined that activity in your account violated our Community Guidelines, which prohibit spam, scams or commercially deceptive content. Please be aware that you are prohibited from accessing, possessing or creating any other YouTube accounts. For more information about account terminations and how our Community Guidelines are enforced, please visit our Help Center at https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=en.

diye mail geldi 12 kanalım toplu bir şekilde kapatıldı. ben de bu hafta içi kanal sayımı 2den 9a yükselttim yine aynı tarz mail ile 7 kanalım daha kapatıldı. sebebi nedir, bu toplu banlardan nasıl kurtulurum?
ayrıca yurt interneti kullanıyorum, ip adresi değiştirmem mümkün değil ama son açtığım7 kanalı avea 3gli telefonumdan oluşturdum adsense bağlama aşamasında tekrar sabit ipli yurt internetimle tamamladım fakat yine bandan kurtulamadım
bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim

"The YouTube Community has flagged one or more of your videos as inappropriate"

sanirim flaglamislar videolarini

"The YouTube Community has flagged one or more of your videos as inappropriate"

sanirim flaglamislar videolarini

hocam bir tanesi öyle diğerlerinin pek çoğu

We'd like to inform you that due to repeated or severe violations of our Community Guidelines (YouTube) your YouTube account xxxxx has been suspended. After review we determined that activity in your account violated our Community Guidelines, which prohibit spam, scams or commercially deceptive content. Please be aware that you are prohibited from accessing, possessing or creating any other YouTube accounts. For more information about account terminations and how our Community Guidelines are enforced, please visit our Help Center at https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=en.

şekilde mail geldikten sonra kapandı

kanallarina cok fazla sikayet yemissin malesef

butun kanallarin ayni adsense mi bagli?

butun kanallarin ayni adsense bagli ise hepsi kapanir yani farketmiyor kanallari ne zaman actigin

Geçmiş olsun benim 2 haftada 80 e yakın gitti.

Bence kapanma sebebi,sikayet vs deyil.Sanki video turu ile alakali gibime geldi.

kardes senin hesabini incelemeye almislar ve spam dolandiricigi ticari aldatici icerik topluluk ihlali yapmissin ne videosu attin bilmiyorum ama kanallarini unut bence benim okudugumdan bu cikiyor

Bence kapanma sebebi,sikayet vs deyil.Sanki video turu ile alakali gibime geldi.
hocam içerikler ne +16 ne +18 sadece spam

kardes senin hesabini incelemeye almislar ve spam dolandiricigi ticari aldatici icerik topluluk ihlali yapmissin ne videosu attin bilmiyorum ama kanallarini unut bence benim okudugumdan bu cikiyor

kapanan kanalları açma gibi bi düşüncem yok zaten ama yeni açacağım kanallar yine böyle bir haftada kapanırsa işimiz var

kardes kanalin incelemeye alinmis benim okudugumdan bu cikiyor spam dolandiriciligi ticari aldaticik ve topluluk ihlali yapmissin ne tur videolar atiyorsun bilmiyorum ama kanallarini unut gecmis olsun.

---------- Mesaj saat 23:31:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:28:11 civarında gönderildi. ----------

özgun calis bence

kardes kanalin incelemeye alinmis benim okudugumdan bu cikiyor spam dolandiriciligi ticari aldaticik ve topluluk ihlali yapmissin ne tur videolar atiyorsun bilmiyorum ama kanallarini unut gecmis olsun.

dediğim gibi cinsel içerik yok sadece spam, kanalları geri döndürmek için uğraşmam zaten ama böyle her hafta toplu kapatılma yaşarsam bu iş biraz zor

hep aynı ip üzerinden kanalları oluşturmam ve k7 ile telefon doğrulaması yapmam ban sebebi olabilir mi?

adsenseye bagli 10 uzeri kanalim vardi 7 si spam yuzunden kapandi gerisi duruyor anlamqdim gitti :-(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri