Son 10 Günde Kaç Adet Topluluk Yediniz?

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Son 10 Günde Kaç Adet Topluluk Yediniz?

• Kullanılan toplam oy
    80
D

daralll

Guest
Durumun ne kadar vahim bir durum oldugunu görmemiz açısından ufak bir ankettir.

konuda sadece kaç topluluk yediğinizi belirten en yakın dilimi işaretleyin.telifler,dünya engelleri konuya dahil değildir.

sıfır diyenler konuda yorum olarak belirtsinler artık,akıl edememişim:D

Son düzenleme:
zero.
(bir sıfır daha çıkarsa konunun kilitlenmesini rica ediyorum)

eski kanallarda bişey yok ama 2 gündür açtığım yeni kanallar 24 saat içinde topluluktan kapanıyor.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] Bugün sırf 6 tane yedim ve güncel videolardı.İlk sıradaki adam da topluluktan gitti.2. 3. ve sonrakilere bir şey olmadı.Daha izlenim bile almayan videodan topluluk yedim.Flagçılar olsa değerlendirme süresi vs. olur bu kadar hızlı topluluk yenilmez.

Son düzenleme:
benim durum ortada zaten son 2-3 gündür forumda baya belli olmuştur umarım.. 5-6 tane falan yedim hep video patlama yaptığı zaman yeni bölüm çıktığında.. yeni kanal falan açıp toplam 5-6 tane yani

koca forumda dört kişi ortalamayı belirler zaten değil mi

4 kişi ortalamayı belirlemez belki ama 150. diyişim oldu belki de o 1000 kişi baksa bu konuya, 1000 kişiden biri de illaki neymiş bu topluluk diye merak eder, bakar çok ta kolay öğrenir, tam da gelir ilk deneyimi senin çalıştığın kategoriye gömer flagı.
Biz de buna kader deriz

4 kişi ortalamayı belirlemez belki ama 150. diyişim oldu belki de o 1000 kişi baksa bu konuya, 1000 kişiden biri de illaki neymiş bu topluluk diye merak eder, bakar çok ta kolay öğrenir, tam da gelir ilk deneyimi senin çalıştığın kategoriye gömer flagı.
Biz de buna kader deriz
ben özellikle flag diye yazmadım.flagdan bahsedip de yöntem ortaya koyan sizsiniz şu anda.ben sadece bu durumun birilerinin işi olmadığını ve ne kadar vahim bir durumla karşı karşıya olduğumuzu ortaya koyması açısından bir konu açtım.

Biz de buna kader deriz
hocam sizde kader derseniz alakanız yoksa bakın geçin.binlerce kirli konudan bunamı çattınız.yolunuza bakın kazanıyorsanız sıkıntı yoksa gereksiz cevap vermeyin konuyu dağıtmayın.belliki adamın sıkıntısı var.hee sizene diyorsnız sakın bi konu açmayın bi sorunuz varsa.direk bizene der banlanmanı isterim gereksiz davranıştan.şimdi en mantıklısı konuyu dağıtmadan sorunu olanlar konuşsun.iyi geceler.

Bu işte flag şu bu bahane.Eğer nasipse para kazanmak flagta gelemz hiçbirşey olmaz.bu dünyada herkes yazılanı kazanıyor.o yüzden bunlara takılmayın fazla.

Son düzenleme:
ankete direk 0 eklenmiyorsa,hiç topluluk yemedim tarzı bi cümle eklenebilir.sanırım çogunluk bunu seçecek çünkü :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri