Son 10 Günde Kaç Adet Topluluk Yediniz?

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Son 10 Günde Kaç Adet Topluluk Yediniz?

• Kullanılan toplam oy
    80
Sayısını unuttum, biri yada birileri tekelcilik oynuyor sanırım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şimdi buraya 1 kanalı olan adam da yorum yapar veya özgün kanalı olanda. Soruyu spam çalışıp 20'den fazla kanalı olanlar vb şeklinde sorsaydınız daha sağlıklı bir anket olurdu.

1 yıldan fazladır ayakta olan kanallarım son 10 gun de topluluktan kapandı.Allah belalarını versin.

Şimdi buraya 1 kanalı olan adam da yorum yapar veya özgün kanalı olanda. Soruyu spam çalışıp 20'den fazla kanalı olanlar vb şeklinde sorsaydınız daha sağlıklı bir anket olurdu.
ben ne kadar yoğunlaştığını belirtmek için açtım konuyu.sonrasında diğer aşamalar içinde ayrı anketler açılır.

bu arada sabah sabah iki haber videoma topluluk gelip kanalları çöp etti.

İki gün önce özgün kanal açtım. İzlenimler iyiydi 4 saat içinde o videoyu aradım buldum kendisine yüklemiş daha yeni yüklemiş. Bi f5 çaktım toplululk yedim. Video bana ait di. Anlamadım gitti.

ben ne kadar yoğunlaştığını belirtmek için açtım konuyu.sonrasında diğer aşamalar içinde ayrı anketler açılır.

bu arada sabah sabah iki haber videoma topluluk gelip kanalları çöp etti.

Toplamda 25 kanalım var. Topluluk daha almadım. Daha doğrusu kendi hatam yüzünden 6 kanalı feda ettim. Bir kanala 80 video atınca onunla beraber benzer zamanda açtığım(tahmin ediyorum) 5 kanal daha gitti.

Sağlam kanallardı. Bu dediğim 3 hafta önce oldu. Daha da hatırlamıyorum. Sanırım kategori ile alakası var veya şansla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri