Son 2-3 gündür eski kanallarınızdaki videolara engel geliyor mu ?

• Kullanıcı FatihYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

FatihYT

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar elimde kanal kalmadı son 2-3 gündür yaklasık 20 kanaldaki videolara yarım saatte bir dünya engeli geliyor . sizde de bu durum var mı ?

2 gündür adsenselare bağlı tüm kanallarıma geldi hemen hemen, yarına tüm adsenseler sıfıra düşer sanırım, habire mail geliyor

bence yt yeni bir güncelleme yaptı sanırım, önceden hiç böyle engel yemezdim, henüz kimsenin haberi yok güncellemeden

Son düzenleme:
2 gündür adsenselare bağlı tüm kanallarıma geldi hemen hemen, yarına tüm adsenseler sıfıra düşer sanırım, habire mail geliyor

bence yt yeni bir güncelleme yaptı sanırım, önceden hiç böyle engel yemezdim, henüz kimsenin haberi yok güncellemeden

benimde adsense bağlı kanallarda bu sıkıntı var . ufak tefek boştaki kanallarda da bu sıkıntı var ama çoğunluk adsense bağlı kanallar . Gerçekten dediğin gibi kimse farkında değil ama 2 gündür resmen kanal takibi güncellemeye korkuyorum . 5 aylık sağlam kanallar tek tek videoları engelleniyor

Son 10 gündür böyle, çerçeveli, çamur gibi görüntüsü olan videolara bile engel geliyo.

Ortada çok ciddi bir sorun var bence, henüz kimse farkında değil, sanıyorum yt spam yavaş yavaş bitiyor, 2016 nın sonunda tam biticek

Eski kullanılan render yöntemiyle alakalı bir sorun bence . Çünkü bugün açtıgım kanallarda sıkıntı yok. yarın birisini adsense bağlayacam bakalım engel gelirse adsense sıkıntısı demektir

Tüm yöntemlerde aynı sorun var.Renderle alakası pek yok.Videoyu çorba yapmazsanız geçmiyor,yaparsanız iğrenç bir video ortaya çıkıyor.

Tüm yöntemlerde aynı sorun var.Renderle alakası pek yok.Videoyu çorba yapmazsanız geçmiyor,yaparsanız iğrenç bir video ortaya çıkıyor.

Merhaba abi . Dün 3-5 kanal açtım her birisine 10-20 arası video attım çıktım ama güzel izlenim almasına rağmen hala bir sıkıntı yok benim düşüncem eski yöntemlerle alakalı falan . Umarım adsense falan zarar görmez ya kanal kalmadı

Büyük ihtimal ingilizce olmayan ya da eski bir içerik attın.Yoksa ciddi sorun var.Batman vs. Superman'de hep takıldım:)

Merhaba abi . Dün 3-5 kanal açtım her birisine 10-20 arası video attım çıktım ama güzel izlenim almasına rağmen hala bir sıkıntı yok benim düşüncem eski yöntemlerle alakalı falan . Umarım adsense falan zarar görmez ya kanal kalmadı

spamı bırakın özgün kanalımda bir videomda para kazanma kapatılmıstı tekrar yükledim sorun düzeldi özgünlere bile rahat yok hocam ben adsensden çekiliyorum gıcımızı kolluycak partner arayışına geçtim valla :D

Engel değilde bu akşam biri bi içeriğime kafayı takmış 4 kanalımı kapattı flag ile , daha ilgi çekici kanallarla yine çıkacagım karşısına kendi kaşındı :D

Bu arada sonradan gelen engeller bendekilerin çogu manual olarak tespit edildi ibaresini alıyor üstüne tıklayınca

Bencede sorun eski kanallar içeriklerde,
adamlar 1 ay önce mevcut tüm yöntemleri fixlediler, son iki günde önceden eski yöntemlerle atılan kanallar için güncelleme çıkardılar,

ama tabi pes eden kim, yapay zekada herzaman bir açık vardır, hiçbir zaman kusursuzu yakalayamazlar, kusursuzluk birtek Allaha mahsustur,
herzaman bir açık kapı vardır ve olacaktır

Engel değilde bu akşam biri bi içeriğime kafayı takmış 4 kanalımı kapattı flag ile , daha ilgi çekici kanallarla yine çıkacagım karşısına kendi kaşındı :D

Bu arada sonradan gelen engeller bendekilerin çogu manual olarak tespit edildi ibaresini alıyor üstüne tıklayınca

şu zamanda bile flag atıyorlarsa bu iş gerçekten bitsin abi ya

benım kanallarında hepsıne yakınına dünya engelı gelmiş ve manuel tespit edildi yazıyor durum iyi değil gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri