Özellikle son 3 aydır ciddi index sorunu var bunu ben gözle çok net görebiliyorum şöyle ki ... Bundan 3 ay önceye kadar yeni çıkan dizi yada çizgi film farketmez yeni bölümü kanala render alıp atınca 1 hafta içinde o video min 10k izleniyordu ... Hatta çok iyi hatırlıyorum bunda yine 3 ay önceydi sanırım , American Dad ' in yeni bölümü çıkmış atmıştım 1 haftada 200k izlenim almıştı ... Ama şuan ne var ki içeriklerin çoğu boş . Yeni bölümü çıktığında atsan bile izlenmiyor sebebi nedir çözemedim ...
Bunda 1 ay önce eşleşenli 10k izlenen kanalım durduk yere izlenimi 500k ya çıktı 2 hafta öyle izlendi geri düştü video dahi atmadığım kanal neye göre çıkıp düşüyor videolar neye göre patlıyor anlamıyorum . Düzenli video yüklesen bile öyle izlenim alamıyorsun ... Şuan bence youtube nin algoritması çorba oldu gibi yaptıkları olan olaylar bana çok mantıksız geliyor ....
Sizin düşünceleriniz neler ?
Bunda 1 ay önce eşleşenli 10k izlenen kanalım durduk yere izlenimi 500k ya çıktı 2 hafta öyle izlendi geri düştü video dahi atmadığım kanal neye göre çıkıp düşüyor videolar neye göre patlıyor anlamıyorum . Düzenli video yüklesen bile öyle izlenim alamıyorsun ... Şuan bence youtube nin algoritması çorba oldu gibi yaptıkları olan olaylar bana çok mantıksız geliyor ....
Sizin düşünceleriniz neler ?