Son 4 yılın En Karlı Yatırım Aracı: BİTCOİN

mayıs ayında 7 tane kucuk altın almıstım yaptıgım zararın da cabası acaba bozdurup bitcoin mi alsam diye dusunmuyo degilim aynı zamanda madencilikte yapabilirim ekran kartı yanma filan biraz daha acıklayıcı olsa daha iyi olur aslında 256 mb ekran kartı yansada farketmez

:eek: Hocam zamanında alıp köşeye attığım 475 dolarlık btc vardı alış veriş dışında yatırım olsun diye aklımdan çıkmış hatırlatığınız iyi oldu :) 4.5 sene önceden kullanıcı şifremi unuttum ama cüzlanın :D nasıl çözeriz nerden bozarız hesaplara ulaşamıyorum şuan:mad:
edit yardımcı olacak arkadaşa 30 btc veririm şuan bu hesaplara göre elimde baya çok var

:eek: Hocam zamanında alıp köşeye attığım 475 dolarlık btc vardı alış veriş dışında yatırım olsun diye aklımdan çıkmış hatırlatığınız iyi oldu :) 4.5 sene önceden kullanıcı şifremi unuttum ama cüzlanın :D nasıl çözeriz nerden bozarız hesaplara ulaşamıyorum şuan:mad:
edit yardımcı olacak arkadaşa 30 btc veririm şuan bu hesaplara göre elimde baya çok var

İşin ucunda 26 bin tl var beyler çabuk araştırın öğrenin :)

ben bitcoin den ziyade litcoin nasıl alınır onu merak ediyorum.
çünkü 1 bitcoin e 850 tl vereceğim 50 tl ye 3,4 litcoin alırım belki tutar :)
bilen varmı bu litcoin i?

bitcoini duyan yerli yabancı farketmez hemen alıyor koyuyor bir kenara bu yüzden de sürekli artışta.
yıl sonuna kadar bitcoinin 1000 doları göreceğini söyleyenler var.

bitcoin normal borsa gibi değil bu yüzden dikkat etmek lazım.

Hocam ben tam olarak anlamadım bu işi bi cüzdan actım. Ama nasıl bitcoin kazanıcam tam bilmiyorum masaüstü pc yi uzun süre acık tutabilirim sistemi yeterli ama nasıl olucak tam bilmiyorum. Eğer bi bilgilendirme videosu varsa veya daha net anlatabilirseniz sevinirim. Resimli anlatılırsa daha güzel olur :) Yavas yavasda olsa baslayayım diyorum

Gün içerisinde 3.000 tl yi gören bitcoin şu sıralar 2,615.00TL den devam ediyor. Bakalım sonu nolacak.

haber 1 milyon Bitcoin çalındı diyorlardı o bitcoin bu bitcoin mi :)

geçen 2-3 ay önce gördüğümde üşengeçliğimden incelemediğim için kafama taşlara vurduğum para birimi :D
1 hafta önce girdim parayı neredeyse %150 gibi bir kar bıraktı.
Ama sonuç ne olur bilinmez, kaybetseniz de üzülmeyeceğiniz meblalarla giriniz.

geçen 2-3 ay önce gördüğümde üşengeçliğimden incelemediğim için kafama taşlara vurduğum para birimi :D
1 hafta önce girdim parayı neredeyse %150 gibi bir kar bıraktı.
Ama sonuç ne olur bilinmez, kaybetseniz de üzülmeyeceğiniz meblalarla giriniz.

0,25 bitcoin le girdim yaklaşık 265 lira felan yapıyordu. 1999 dan birden 1300 e düştü dedim bu daha artmaz. 1700 e tekrar çıkınca sattım 185 lira gibi bir kar bıraktı. Bugün ne görüyüm bi girdim 2999 TL :D Adama kafayı yedirtiyor Bitcoin :D

0,25 bitcoin le girdim yaklaşık 265 lira felan yapıyordu. 1999 dan birden 1300 e düştü dedim bu daha artmaz. 1700 e tekrar çıkınca sattım 185 lira gibi bir kar bıraktı. Bugün ne görüyüm bi girdim 2999 TL :D Adama kafayı yedirtiyor Bitcoin :D

aslında mantık tamamen al ve unut.
sürekli baktığın sürece sinir stres nefret aşk ihtiras hepsini bir arada yaşıyorsun ve beyin çöküyor.
o yüzden al ve günde 2-3 defa bak ve sabret :D

Konu hortlamış gibi oldu ama şuan
Son İşlem 1,280.00 TL
24s Hacim 58.32 BTC
Ortalama 1,278.72 TL
Düşük 1,271.14 TL
Yüksek 1,326.80 TL

Bitcoinde son durum alsammı sizce,şuan sizdeki durumlar nasıl kar zarar vesaire....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri